טוב, תקשיבו...

מותר לי

New member
טוב, תקשיבו...

יש פה שירשור של לקוחות שרוטים? יופי! עכשיו אני אקח את כל הלקוחות שלכם בכיס הקטן
יום אחד הגיעה למסוף בחורה עם רכב. "מי את?" שאלנו "אני המשיח" ענתה... "את מי???" "המשיח" הבנו שמכאן לא תגיע הישועה (אפילו שהיא משיח
) "את חוצה?" "לא" "אוספת מישהו?" "לא" "אז...? "אני צריכה להגיע לגבול ולשתות שם מים" "???" "בלילה חלמתי שאני צריכה להגיע לגבול במסוף שלכם ולשתות מים ואז תגיע לי הארה מהשמים ויהיו לי תשובות לכל השאלות והבעיות ואוכל להושיע את כולם" המנהל הוזעק, שאל אותה כמה שאלות, הפה שלה לא ממש נשאר נקי ותמים והיא סורבה כניסה למסוף. 4 שעות אחר כך היא עוד עמדה שם וקיללה את כל העולם
והיתה עוד מישהי (פחות שרוטה אבל דיי רחפנית...) שרצתה להכנס למסוף עם רכב. כיוון שלא היה לה אישור מעבר עם רכב החזרנו אותה אחורנית ואמרנו לה שתגיע עם מונית. (היא רצתה לחצות...) אז מה היא אמרה לנו? "בסדר, אני אחנה את הרכב באחת השכונות ואגיע במונית" עד כאן הכל טוב ויפה, רק ש... אין שכונות ליד המסוף שלנו!
(רק חול וחול וחולרע...) עכשיו נראה אתכם

את באמת רוצה ללכת לשם?

בטרמינל החדש יש לוח גדול ויפה שרשומות בו כל הטיסות ואיזורי הבידוק. אישה אחת עומדת מול הלוח ומסתכלת עליו הרבה זמן, בסוף אחד הבודקים ניגש לראות אם הכל בסדר. אז הנוסעת מסבירה לו שהיא מחכה לטיסה שלה, היא עוד 5 דקות... ועכשיו נשאלת השאלה - האם היא חשבה שהרצפה תפער תחתיה והמטוס יופיע שם??? ועוד אחד על הדרך. הגיע אלי נוסע מבוגר אמריקאי (יליד ארה"ב) שמסתבר שמגיע לפה לארץ כל שלוש חודשים בערך, לשאלתי איפה הוא היה בארץ הוא ענה שהוא לא יודע להגיד לי בדיוק כי הוא לא מכיר את השמות של המקומות אבל הוא יכול להראות לי על המפה. בתור אחד שהיה פה שבועיים ומסתובב עם תיק כאילו הוא הגיע עכשיו מהים, הוא נראה די שישיה... בהמשך שדיברנו איתו וניסינו להבין מאיזה בית חולים לחולי נפש הוא ברח הוא אמר לנו בפשטות שהוא לא יודע טוב אנגלית... וזאת למרות שהוא נולד וגדל בארה"ב, הוא הסביר לנו שהוא תלמיד של C ו-D (שווה ערך ל-60-70 בישראל)... ואחרון.. אבא ובן מקסיקנים חסכו כל חייהם כדי להגיע לארץ הקודש.. הם נוחתים בארץ ושואלים אותם מה מטרת הביקור: "באנו להפגש עם ישו" להמשיך?

מותר לי

New member
יופי ../images/Emo3.gif

פתחתי תיק של מישהו שנכנס לארץ. בתוך התיק היו המון צנצנות עם חול/ אדמה/ אבנים/ מים/ עלים יבשים וכו'. על כל צנצנת היתה מדבקה עם כיתוב: carmel, hermon, tavor, jerusalem, be'er sheva, eilat, kineret ועוד... וההסבר שלו: "i love israel!" (מזכיר את שא-ווי
) רק לא מובן למה הוא מביא לארץ משהו שכבר יש בה
(חול של תל אביב? לא חראם על המקום במזוודה??)

talbal

New member
לא מובן? חשוד ביותר!!!

אם הבנתי נכון, הבחור הגיע מחו"ל ונחת בארץ עם חול וכו' מהארץ, ואת\ה עדיין חושב\ת שהוא הביא חול? אחח, אני בתור בודק הייתי מוציא לו גרגיר גרגיר מהצנצנת.

מותר לי

New member
בתור בודק...

לא היתה לך שום זכות בעולם להוציא לו גרגיר גרגיר! <ובגלל צריך להגיד גרגר
> ולשאלתך- זה אכן היה חול ואבנים, סמוך עלי

צודקת צודקת

ברחה לי ה - הא מהכתיבה המהירה, אני לא אומרת שלוש חודשים אף פעם!

ירושלמים הכי חולי נפש

הייתה לנו לקוחה שביטלה הזמנת מחשב, בגלל שהיא שכחה שוונוס נכנס למסלול של מרקורי ביום אספקת המחשב שלה, וזה לא היה יום טוב לקניית מוצרי חשמל......

ומי אמר שהישראלים חכמים?

מגיע לי מזל טוב, היום החלה רשמית עונת הקיץ והנוסע הראשון כבר הספיק לפטר אותי מהעבודה. הלכתי עם בודק אחר באולם מקבלי הפנים, דיברנו צחקנו, היינו בדרך לאנשהו שלא כל כך קשור לסיפור. ניגש נוסע ורצה לשאול שאלה. עניתי לו יפה ובנימוס שיש מודיעין והם ישמחו לעזור לו ואפילו הראתי לו את הכיוון, לא ידעתי שהמודיעין הזה סגור, כשהוא הפנה את תשומת ליבי שהוא סגור הסברתי לו שקיים מודיעין נוסף בקומה 3 שגם בו הוא יוכל להעזר... זהו... באותה שניה הנוסע החליט שהוא צריך את השם שלי. אז נתתי לו את השם שלי, גם אמרתי לו תחת מי אני עובדת שלא יפספס לשניה את ההזדמנות להתלונן עלי. אחכ הוא עוד חזר לבקש מהבודק השני מספר טלפון, ולצעוק אלי שאני לא אעבוד במקום הזה יותר. רק אלוהים יודע כמה טמטום ותחושה של חשיבות עצמית הוא יכול לדחוס בבנאדם אחד. הוא באמת חושב שדווקא הוא יהיה זה שישפיע על מקום העבודה שלי ועל איך שאני עובדת בו? הוא לא מתבייש להרגיש דבר כזה כשבברור אני אמשיך לעבוד במקום העבודה שלי ועוד סביר להניח שאם הוא יטוס הקיץ עוד פעם אני אהיה בין אלו שיעבירו אותו???

אותי לקוחה פיטרה שבוע שעבר

בגלל שהבאתי לה עכבר לבן במקום שחור ברוב חוצפתי, למרות שהיא ביקשה רק עכבר כשהיא קנתה ממני.. (נו מה, זה לא ברור מאליו כשאתה מבקש עכבר, אתה רוצה אותו שחור??? וזה לא ברור מאליו שאתה אפילו לא צריך להעיף מבט במוצר שמביאים לך אותו ביד, כי זה ברור לך שהוא שחור? לייק דה?)

יו, הלקוחות ה"מפטרים" האלה פשוט-

הורגים אותי כל פעם מחדש בכמה שהם יוצאים מגוחכים... הם רק לא מבינים שאם הם לא אלה שמעסיקים אותנו הם בעצם לא יכולים לפטר אותנו

אני לא מתרגשת מהם

אני פשוט מרחמת עליהם, כי בסופו של דבר הם יוצאים הטיפשים בכל העסק. הרי הוא לא יגיש תלונה, וגם אם כן היא תראה כל כך טיפשית וקנטרנית שאני בספק אם מישהו ישים לב אליה יותר מידי, במקרה הגרוע יכתבו לו מכתב התנצלות בעל נוסח קבוע בשם רש"ת בלי התייחסות אישית, העיקר שירגיש טוב עם עצמו.

למעלה