אם היה לי זמן, הייתי כבר כותבת
הייתי בעבודה ואחרי זה הלכתי אל אמא שלי. אמממ... וגם שכחתי בכלל שכתבתי פה שאספר לכם. גם כשאני לא תחת השפעת אלכוהול אני לא זוכרת כלום. אז ככה - היינו נכנסים עם הניק שלי. ישר היו מתחילות מלא פניות. הנוסח הכי שגור שם הוא "את חמה?". הייתי עונה "לא, אבל פה בשביל למצוא גבר לחבר הכי טוב שלי ההומו". הם היו עונים "ומה איתך?". הייתי עונה "אצלי הכל טוב, תודה על ההתענינות. אתה מעונין בחבר הכי טוב שלי?". הם נוהגים לענות "רק אם גם את בעסק" (אפילו לא יודעים מי אני ואיך אני נראית ואם אני באמת אשה - כמה נואשים אנשים יכולים להיות?). הייתי עונה "הלו, זה החבר הכי טוב שלי והוא כמו אח בשבילי והוא הומו". ככה השיחות היו מתארכות ורובם לא היו פוסלים את האפשרות ללכת עם החבר הכי טוב שלי ובדרך כלל ההתניה היתה שגם אני צריכה לבוא ובמקרים נדירים גם הצליח להשיג מספר טלפון. היו גם אלה שכשהייתי כותבת להם שאני פה עם החבר הכי טוב שלי ואנחנו מחפשים בשבילו, ישר היו סוגרים איתי את השיחה, וזה היה הורג אותנו מצחוק. הקטעים הכי מצחיקים בצ'אט הם כשנכנסים עם ניק של אשה. תנסה... אם לא ניסית עד היום. אנחנו, אמנם, היינו רציניים ובאמת חיפשנו בשבילו גבר ונכנסנו בניק שלי בגלל שמשום מה היו לו יותר הצלחות ככה, אבל הרי אין חובת רצינות.