טוב תקשיבו!

spooki13

New member
טוב תקשיבו!

לפני שבוע בדיוק ראיתי פעם ראשונה פרק שלח הסדרה הזאץ מאז אני רק רואה את זה והגעתי כמעט לסיוםן העונה השלישית.. התמכרתי.אהבתי וכאלה. עכשיו תגידו לי שעומדת להיות עונה שלישית.. בבקשה?

LeAnnDylan

Well-known member
אז ככה

בעיקרון התסריטאים היו אמורים לכתוב את העונה בסביבות חודש ינואר ולהתחיל לצלם בחודש מרץ כדי שהפרקים יהיו מוכנים לעונת הסתיו (ספטמבר - אוקטובר) השביתה כאמור הסתיימה אומנם בעיכוב קל של חודש אבל אני מניחה שהדבר היחידי שזה יעשה זה יגרום להם לדחוס יותר שעות ביום צילומים כדי לסיים בזמן העונה השלישית צפויה לעלות בסתיו כמתוכנן.
למרות שבנתיים אין מה לדאוג או להילחץ, עדין יש פרקים חדשים מידי שבוע

T o m c o

Member
מנהל
כמה דברים. בדר"כ בארה"ב - בחודש מאי - הרשתות המשדרות מודיעות על התכנית לעונה הבאה (סתיו של אותה שנה) רק אחרי הודעות רשמיות של הUPFRONTS ההפקות מתחילות לכתוב את הסדרות ומתחילים צילומים לרוב בתחילת יולי, יש פעמים שהרשתות מודיעות לאוכך העונה המשודרת שהסדרה תחזור לעוד עונה, ואז כבר אפשר להתחיל לעבוד באותו הרגע לקראת עונה חדשה. לרוב זה לא קורה, רוב הרשתות שומרות לעצמן את התכנית לעתיד עד מסיבות העיתונאים הרשמיות של מאי. סדרות המשודרות בעונות הקיץ, (מאי-ספטמבר), לרוב נכתבות החל מינואר וצילומים החל ממרץ, כשקייל התחילה את דרכה היא שודרה בעונת הקיץ, ולכן החלה את צילומיה בחודש מרץ. באמצע העונה השניה עברה לשדר בעונת החורף וקיבלה עונה מלאה - 23 פרקים, (עונות קיץ הן של כ-13 פרקים לרוב), ככל הנראה היא לא תחזור שוב לעונת הקיץ אלא תמשיך בעונה הסתיו הבאה,(סדרות שיוצאות מהקיץ לא חוזרות אליה לרוב, פחות רייטינג בקיץ, ועם הסדרה עברה לחורף זה אומר שרוצים ממנה עונה מלאה ומרוצים ממנה). נכון לכרגע, קייל הפכה לסדרה בעלת עונה מלאה, (משודרות בספטמבר-מאי), ככל הידוע לי וככל הכתוב באינטרנט, קייל עדיין לא חודשה לעונה שלישית, לא פורסמה מעולם הודעת חידוש. (אם ובמידה וכן, אשמח לקבל לינק לידיעה), פרסום רשמי על חידוש סדרות קורה בדרך כלל בUPFRONTS (מאי (כמו שכתוב למעלה)) עד אז, אין שום עבודה לקראת עונה נוספת אלא אם כן באה הודעה רשמית לפני מאי (ראה לדוגמה Heroes, חודשה לשלישית לפני כשבוע). שורה תחתונה - קייל עדיין לא קיבלה עונה שלישית, ההפקה תתחיל בכתיבה אחרי הUPFRONTS, במאי, הצילומים יחלו ביולי, כמו כל סדרה במשודרת בין ספטמבר למאי.

T o m c o

Member
מנהל
קבלו תיקון, הסדרה כן חודשה לעונה שלישית, ההפקה שלה עוד לא החלה, כנראה יותר קרוב לקראת השידור (אזור מאי-יולי) (כמו כל שאר סדרות הסתיו)

T o m c o

Member
מנהל
קיבלתי, וראית שרשמתי תיקון, ההפקה עם זאת תתחיל במאי כמו כל סדרה רגילה של עונת החורף.

למעלה