טוב תקשיבו נסחפתי....

טוב תקשיבו נסחפתי....

כזכור לכם קניתי בפאזלנד 4 פאזלים חדשים במבצע של שני בשמונה. ועדיין, למרות כל הממתינים, כשגלשתי באיביי וראיתי פאזלים מינאטורים של 1000 חלקים של דיסני לא הצלחתי להתאפק. מצרפת תמונות של ההיסחפות... הראשון 500 חלקים של דיסני

123נעמי

New member
מדהים

איזה פאזל מקסים

והפייבוריט שלי

גם 1000 חלקים עכשיו תחזיקו אותי שאני לא אקנה עוד בחודשיים הקרובים, לפני שבעלי ישלח אותי לאשפוז כפוי יחד עם כל הפאזלים ובנימה חיובית יותר- איזה כייף לי

התעלפתי
הוא מקסים!

(ואגב - תזכירי לי לגבי הפאזל של פו, אם נפגש בשבוע הבא)

איזה מהם מקסים?

כמו אימא גאה אני יכולה להגיד שאני אוהבת את כולם.... לגבי הפאזל של פו, לאור הקירבה למפגש הקודם עדיין אין כ"כ במה להחליף אותו :( אז אני ממש אשמח אם תוכלי לשמור לי אותו למפגש הבא

א. כאמור,ראשון

ב אין בעיה ג.את עדיין יכולה לקב אותו ולת לי משו אחר בעיד, מניחה שלא תברחימהארץ עם הפאזל

המקלדת משגעת אותי

יש לה בחירת אותיות סלקטיבית ביותר.... רציתי לומר שאת יכולה לקבל אותו בכל מקרה ולתת משהו אחר בעתיד...

אין סיכוי שאני אברח איתו מהארץ....

(אם אני אנסה לברוח יתפסו אותי במכס על 100 קופסאות פאזלים עליי, כי תכלס איך אפשר לבחור מכל האוסף?) אבל בגלל שאני לא אוהבת להיות חייבת, הייתי בכל זאת שמחה אם תשמרי לי אותו למפגש הבא.

מממאיה35

New member
כולם מהממים

ממש אחד אחד.. כמו שאמרתי לך, עליתי על הטעם שלך (נו, זה לא קשה :)).. ואם את רוצה - פעם הבאה שאת רוצה לקנות - תתקשרי ונחזיק אותך... תוכלי להביא את אחד המינאטורים למפגש ע"מ שנתרשם? (אל תדאגי, לא ניקח לך אותו..)

בטח אני אחפש באוסף שלי 2-3 פאזלים מיוחדים

ואביא איתי כדי שכולם יתרשמו ממה אפשר למצוא באיביי (ואולי ככה אצליח לסחוף עוד מזמינים באתר)

למעלה