טוב, תקשיבו-נמאס.

Optimus_Prime

New member
אומר את דעתי

אני פה כבר למעלה מ-10 שנים. יש תקופות שאני כותב יותר ופחות, תקופות שקורא יותר ופחות.
באופן כללי אני מסכים איתך ועם רוב כותבי השרשור. הריבים מקומם בהודעות פרטיות או בדו קרב במערב ולא בשרשורים הכלליים.
בעניין אחר, אני חושב ששרשור "סרטי השבוע" קצת מאט את קצב הדיונים (למעשה, מאז שהחל הרעיון, לפני שנים...) - כי אנשים כותבים *רק* בסוף השבוע, במקום לפתוח דיונים על סרטים שראו ורוצים לחלוק עם כולנו. למשל, ההודעה שראיתי פה מטה על "הסנדק" היא די נדירה לדעתי, כמעט ולא רואים דיונים חדשים על סרטים לא חדשים. ככה יוצא שהפורום מתעסק בשלושה דברים:
א. המלצות.
ב. דיונים פה ושם על סרטים חדשים שיצאו לקולנוע.
ג. שרשור סרטי השבוע.

אני מסכים גם עם חלק מהכותבים מטה שאמרו שבמקום לדבר צריך לפתוח שרשורים. נכון. זו הדרך, זו המטרה. בשנים האחרונות יש ירידה כמעט בכל הפורומים בתפוז (ואגב, אפשר לומר שבהרבה מאוד מהקהילות באינטרנט, הרבה דברים לצערי עברו לפייסבוק) בכמות הדיונים והמשתתפים, לצערנו.

בקשר למנהלים - אין שום קשר ולמען האמת אני יכול להעביר פה הררי ביקורות על מנהלים קודמים (בלי לנקוב כרגע באף שם) שלא עשו כלום ורק דרדרו את רמת הפורום. וגם על גולשים מסוימים.

הפתרון לדעתי פשוט :
א. יותר דיונים באמצע שבוע על סרטים שאנשים צפו בהם.
ב. יותר לכתוב.
ג. יותר לכתוב.

Murdock18

New member
אלה הערות נכונות וביקורת בונה,

ואנחנו לוקחים הכל לתשומת לבנו. שמנו לב לריבים הרבים שצצו כאן "לאחרונה" ולהדלדלות בפעילות הפורום... ובאמת יש השתדלות בימים האחרונים לחשוב על רעיונות חדשים, כאלו שיחזירו את הפורום לתקופות היותר טובות שלו מכל הבחינות. אתם גם כן, אגב, מוזמנים לתת הצעות ואנחנו נבחן את כל ההצעות.

מלבד זאת, כפי שכבר נאמר, הריבים חייבים להפסק על גבי הפורום. מי שכ"כ להוט, מוזמן לעשות זאת בפרטי. ניסיתי להבהיר זאת כאן למס' אנשים בפרטי ולצערי זה לא הניב תוצאות. נעשה סבב פניות נוסף, על מנת להעביר את המסר בצורה ברורה יותר.

מכאן אפשר רק לעלות ומקווה שבאמת כך יהיה.

GK_FF

New member
על שרשור סרטי השבוע וחשיבותו...

כן, אני מחכה לסוף השבוע כדי להביע דעתי על הסרטים שראיתי במהלכו, אבל אי אפשר להתעלם מהצדדים החיוביים של מסורת זו.

כשהמנהג הזה קם אני אישית מאוד שמחתי ממנו - לפניו רוב הסרטים שראיתי ודעותיי עליהם לא קיבלו במה. חלקם כי לא היה מקום שאקטיבית דרש ממני לפרט אותם כמו "שרשור סרטי השבוע", ושנית כי עד שכבר היה סרט שגרם לי לכתוב עליו השרשור היה עלול להעלם בין המון השרשורים האחרים שמלאו את הפורום. הדבר הכי חזק שיש לי להגיד כנגד ההכפשות על המסורת, היא העובדה שאפילו בשרשור סרטי השבוע כמעט אף הודעה לא מקבלת תגובה!

גם אני משקיע בהודעת סרטי השבוע שלי ברמה מטורפת שיכולה להגיע עד יממה של כתיבת הודעה או שאתחיל כבר לכתוב מיום ראשון כשאני מתכנן לראות סרטים רבים או שראיתי סרט שהשפיע עלי במיוחד. אבל כמות התגובות, גם שאני אישית מקבל, הן מעטות מאוד.

איך לפצל את ההודעות האלה למשך כל השבוע יחזק את כמות התגובות להן? זה לא. לא רק זה, גם יהיה פחות זמן בו השרשורים יישארו בעמוד הראשי, וגם מסורת סרטי השבוע (עם הכותרת "סרטי השבוע") טובה בכך שתמיד קוראי הפורום יכולים לגשת אליהם אם הם רוצים לקרוא דיעות על סרטים, ואין רע בכך שיהיו אפילו שני שרשורי סרטי השבוע בעמוד הראשי, אם הם פוריים.

חלק מהסיבות שאני רואה לירידת המשתמשים בפורומים - אאל"ט ברמה עולמית (לא רק תפוז), הם התקדמויות טכנולוגיות שאני בעקרון דווקא רואה באור חיובי כגון תסיסת האנשים ברשתות החברתיות, ריבוי ביקורות וידאו וטוקבקים, אתרים עמוסי מידע כמו ויקיפדיה, ימדב ואפליקציית שאזאם (RIP פורום זיהוי שירים).

כמובן שזה היה משמח אותי אם הדיונים כאן היו פוריים יותר ומשמח לראות שאחרים מרגישים כך גם, אבל זו החלטה שלי בסופו של דבר לאן לשלוח את מה שיש לי להוציא ובאיזה פורמט ונכון לעכשיו פורום תפוז עונה על צרכיי, לפעמים אף בלי לקבל תגובות על הודעותיי המדוקדקות ומעובדות.

אוקיי, אני נותן את השני שקל שלי.

אם להגיד את האמת, בחיים לא יימאס לי מהפורום הזה. יש פה אחלה אנשים והרבה כתיבות מעניינות. אני לא עומד לפרוש ממנו. אבל אני עדיין חייב הסבר למה אני מתווכח עם מרפינק כל-כך הרבה.

הסכסוך ביני לבין מיסטר פינק לא התחיל אתמול, הוא התחיל לפני שנתיים. את התוקפנות היחסית שלי כלפיו התחלתי, אולי, לפני חצי שנה. אתם יודעים מה זה כשאותו מגיב ממשיך להעליב, להרגיז ולדבר בגישה בוטה באופן עקבי במשך יותר משנה וחצי? זה כאילו יש לך own personal troll.
אז כל התוקפנות הזאת שלי הייתה רק בגלל שנשבר בשלב מסויים. נכון, יכלתי פשוט להתאפק ולא להגיב, והאמת שאני עומד להשתדל לעשות את זה עוד יותר. אבל הנקודה שלי היא שכשאנשים אומרים שאני אשם שווה פה ועוד הולכים לדווח *עליי* להנהלה על זה שקיללתי (ובפרטי) אני מרגש ממש, ממש אבל ממש מושפל על לא עוול בכפי.

mrpink3

New member
לפני שבועיים

במהלך אותו דיון בפרטי, אמרתי שאני לא אגיב לפוסטים או בכלל בשרשורים שלך. לאחר מכן הגבת לשניי פוסטים שלי בהאשמני בדברים כאלה ואחרים, לא הייתה לי ברירה אלא להציג את הצד שלי.

אם הבנת מדבריי שיש לי איזשהו רצון לחוות משהו רגשי איתך, שלילי או חיובי, כנראה שלא הבנת נכון את דבריי.

DANIELJOHNSTON

New member
שמעו מצטער להגיד לכם

אבל אתם אנשים בלי חיים, תפסיקו לריב עם אנשים וירטואלים בפורומים ולזיין את השכל , תראו כמה אתם כותבים פה על שטויות למי אכפת מהחרא הזה??
זה פורום על סרטים פשוט תתכתבו על זה מה יש לכם לריב כאילו אין מספיק בעיות בחיים האמתיים

gavrik

New member
אכן נמאס

אני פה בפורום כבר מ-2006 בערך, רוב הזמן רק קורא, כותב קצת.
באמת בחודש האחרון ההודעות שדיברת עליהם הגיעו בעצימות יותר מידי גבוהה.
חבל גם שכותבים טובים כמו parkie בזמנו נעלמו לבלי שוב, אבל עדיין יש גם היום לא מעט אחרים שאני נהנה לקרוא.
צריך פשוט למחוק ישר את ההודעות המיותרות האלה להבא מיידית.

למעלה