טוב, תקשיבו חבריה.

רחליקה1

New member
טוב, תקשיבו חבריה.

התפקדות בבקשה, יום שישי ה- 21.5.2004 נפגשים אצלנו. מאחר שכמה מחברינו דתיים נפגש בשעה 12:00 הרבה לפני כניסת שבת. אנחנו גרים ברחובות, ליד מכון וייצמן. מתאים לכולם? אם כן, תתפקדו, אני אחלק מטלות וקדימה!!!!!!!!!!!!

Adoushi

New member
לצערי

אנחנו לא נוכל להגיע. אני טס לאנגליה ב 22 למאי. נסיעת עבודה ויהיה קשה להגיע ביום ששי. מקווה שהאחרים כן יצליחו. איהאב

1הירוקה

New member
איפה את

כתבתי לך המון תסתכלי מטה בהתכתבויות .... איזה יוזמה לצערי גם לא נוכל יש לנו חתונה תודה מותק אנחנו עוד חייבים לכם ביקור אצלנו נשיקות

נשמח לראותכם ואת כולם

אורית- מה זאת אומרת לא יודעת? ברור שאתם באים! אין כאן שאלה
וגם אילנה כמובן
את צריכה לראות את מתן עושה פליקלקים לא?

תודה

כמובן שאני צריכה לראות את מתן. אנחנו מאוד, אבל מאוד נשתדל. רחובות קצת רחוק מאיתנו, והאמת שקצת קשה לי בנסיעות ארוכות. אבל אם אני ארגיש טוב, אז כמובן שנגיע.

Adoushi

New member
גם אנחנו מעדיפים

תאריך אחר. אולי איזה תאריך ביוני שנתארגן מעכשיו. מה דעתך רחלי? איהאב

אילנה, אני נסעתי בזמן צירים של כל

דקה דקה וחצי לרחובות מירושלים! לא מוותרים
רותים להרגיש ת'בטן

../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה

אנחנו נגיע, רק צריך לקבוע תאריך שמתאים לכולם. ואילנה- לא מוותרים עלייך. זו לא נסיעה כזו נוראית. מנסיון.

../images/Emo141.gif

נכון, בגלל זה אמרתי שאני באמת חושבת שנוכל להגיע כאשר תקבעו תאריך. אוהבת את כולם. אילנה

דיברנו איתך

היי! אנחנו דיברנו איתך בטלפון כאשר חברה שלי שעובדת במכון ויצמן פגשה אותך בפרק. בזכותך הגעתי לפורום. תודה. אני מרגישה שבאמת הגעתי למקום הנכון. קיבלתי פה תגובות למסר שלי עם מילים חמות כל כך. עוד פעם תודה. מרגריטה ודניאלה(דרך הגב היא לפני כשבועיים גם התהפכה מגב לבטן עם הסד).

נעליים

אנחנו משתמשים בנעלי דניס בראון רגילות שרכשנו ב"אשלא" . יום ראשון עם נעליים היה קשה למרות שרק 4 שעות דניאלה היתה בנעליים. חילקתי את השעות ל2 ו2. דניאלה היתה נרגעת רק על הידים ואפילו ישנתי איתה עליי. יום למחרת היא כבר ישנה לילה שלם עם הסד, רוב השעות עליי. לאט לאט היא התרגלה לנעליים. מה שהרגיז אותה זה שהיא לא יכולה להזיז רגליים בנפרד. עכשיו היא מסתדרת יופי איתן, רק בשינה הן מפריעות לה להתהפת ולהסתובב. אני ישנה איתה ועוזרת לה כל פעם. עכשיו הנעליים נראה לי מפריעות הרבה יותר לי מאשר לה. צריך לראות איזה התאמלות היא עושה עם הנעליים, אני קוראת את זה "חדר כושר". כאשר הורדנו גבסים וראינו את הרגלים שלה גם ד"ר שגב, גם פרופסור וינטרוב, גם אריאלה אמרו לנו שרגליה מתוקנות. רק צריך להקפיד על נעילת דניס בראון כדי לא לאפשר לשרירים ועצמות להתפתח לכיוון לא נכון. עכשיו עד הבדיקה הבאה (ביוני) דניאלה עם הנעליים 20 שעות ביממה. אני מצטערת שלא כל יום אני יכולה להכנס לפורום. כבר מחכה לפעם הבאה. ביי. מרגריטה.

למעלה