מכיר מישהי שאולי מרגישה כרגע כמוך
שלום! זו פעם ראשונה שלי בפורום הזה. הגעתי דרך ההודעה בעמוד ראשי. אני חייב לציין שההודעה שלך החזירה אותי קצת אחורה, לא באשמתך כמובן. אני אספר בקצרה מה ש
קרה לי למרות ש
כתבתי על זה כבר בפורום סינגלס. בקצרה: התאהבתי בידידה שלי, אמרתי לה. היא לא מרגישה כמוני והחלטתי לפרק את הידידות שאינה מובילה לשום מקום. טעיתי? עשיתי בשכל? לא יודע. ימים יגידו. זה עוד טרי. זה קרה שבוע שעבר. העצב, הדמעות, הכאב שאני עוד חש לא מפסיקים. מדי פעם יש רגעים טובים שמצליחים להשכיח ממני את הכאב אבל זה עדיין לא זה. אני לא יודע מדוע ידידך החליט לנטוש ככה בלי להגיד כלום, רק שתדעי שאני לא שונה ממנו בהרבה. ההבדל היחיד הוא שאמרתי שזה הסוף, שזה נגמר, שאנחנו נפרדים וכל אחד הולך וממשיך בדרכו לבד. כמה שזה כואב. לא היה לה מה להגיד לי חזרה. היא לא אמרה כלום בעצם. אין לי מילים מנחמות. אין תרוצים גם. אני רק יודע שעשיתי בפעם הראשונה בחיי מה שטוב בשבילי, למעני, לטובתי האישית. כשקראתי את ההודעה שלך הבנתי שיכול להיות שהיא מרגישה בדיוק כמוך. שנטשתי אותה, עזבתי, ויתרתי על הידידות שלנו, ובגלל מה? בגלל שהלב הדפוק שלי התאהב בה. האם זו סיבה מספיק טובה לפרק ידידות? לפרק קשר כזה נהדר? פשוט לא יודע. לפעמים מרגישים רע. לפעמים רוצים לברוח. יש לזה מחיר. המחיר הוא פגיעה באנשים שאוהבים מאוד. גם אני, כמו ידידך, מחקתי כל זכר לקיומה בחיים שלי. מחקתי מיילים, הסרתי אותה מכל התוכנות מסרים וזה היה דבר קשה לעשות אבל הייתי חייב לעמוד במילה שלי. תביני גם את הצד השני. גם אני מרגיש נעלב, כואב, דחוי, זה לא חד סטרי. אבל קרה משהו, לא בשליטתי, זה חלק מהחיים, התאהבתי וזה בעוצמות כאלה ענקיות שאין דרך אחרת להתמודד איתם בלי לנתק קשר. זו הדרך היחידה להחלים, לקום מהמקום הנמוך שאני נמצא בו כרגע, לחזור לשגרה. אני רק יכול להבין אותך, להזדהות, ולנסות להגיד שגם בטוח לו לא קל עכשיו. לא ברור מה היה ביניכם ומדוע הוא החליט ככה להעלם בלי להסביר כלום, אבל אני משוכנע שאם הייתם יחד היתה לו סיבה טובה לעשות כך. זה לא קרה סתם, אלא אם הוא איש רע, רשע, מנוכר ולא נראה לי שזה המקרה.