טוב תנו עצה..

טוב תנו עצה..

דודה שלי כנראה מזמינה מחר למסיבה שהיא עורכת...אני נסחפת בתוך עבודות הגשה...ומצד שני נורא רוצה ללכת לשם... מה עושים???
תתי במצב ביש

loving angel

New member
יקירתי

את יכולה ללכת לשעה, שעתיים ואז לחזור ולהמשיך. לא יקרה שום דבר אם תקחי לעצמך הפסקה
רק יעשה לך טוב.

EastGirl83

New member
נכון

ואפילו אותה שעה-שעתיים, תמלא את מאגרי המוטיבציה כדי להמשיך!

כן אבל...

היא גרה בצפון..ממש רחוק..במושב בית הלל אם את מכירה... ונסיעה לשם תצריך מאיתנו לצאת בשעות הבוקר כי היא עושה לנכדה שלה מסיבה ויש ארוחת צהריים..והשיבה תהיה בערב... המשפחה המורחבת תהיה שם.. וגם לא נעים להבריז..ומצד שני... אני חייבת לסיים עם זה...אוף..החיים קשים

אבל...

אני לא יכולה.. אין לי כרגע לפטופ..ואני לא יכולה לעשות שם את מה שבבית... נראה לי שנגזר פשוט להיתקע פה.

יו ג'קי..

את לא מפורום האופנה?? נדמה לי שראיתיך כותבת שם..או שאני מתבלבלבת.. בכל מקרה,חסידת בגדים שכמוני..מגיעה לשם לפעמים..להתעדכן וממש נהנית!

כמה ש...

כמה ששנאתי עבודות! דילמה לא פשוטה. אבל אם נלך לפתרון הלוגי אז: עבודה תתן לך ציון שיתרון באופן וודאי לעתיד שלך. מסיבה תתן לך רק כיף רגעי שלא יתרום לעתיד שלך מאומה. אבל הפתרון הייצרי הוא: יאללה מסיבה ועל הזין הלימודים המזדיינים האלה!
על איזה פיתרון ללכת? תלוי אם את לוגית או ייצרית...

את יכולה

להצטרף למסיבה אחרת (למשל חבר שלי מייחצן את המסיבה הכי טובה בצפון) ולומר שיש לך תוכניות ותוכלי לבלות רק איתה בנסיבות יותר מתאימות גם לך.

לא..

זו לא מסיבה כמו שאתה מתכוון... זו מסיבה למשפחה...לא של אלכוהול וכאלה...ואני לא מתחברת למה שאתה מייחצן..סורי. אני איכותית

לא נבון לקפוץ להסיק מסקנות. אני ממש לא מייחצן. השנה העדפתי מהטעמים שלי לא לפרסם מה אני עושה הערב ואני שמח שהרוב כיבדו זאת

למעלה