למרות הברדק שבבית ( בגלל העברת הדירה ביום שישי). ולכבוד חג האהבה. ספרו לי על מקומות קסומים רומנטיים ושקטים לקחת את מאי הערב לבלות ? כל עיצה תשקל בכובד ראש. שלכם, שחר 33
לעולם אבל לעולם, לא אחשוב להשאר בבית כשיש סיבה וכיף לצאת. מה יותר מתאים מללכת לאיזו מסעדה לאור נרות בחג האהבה ולדבר מחובקים. אני מתייחס לזוגיות הזאת כאילו אנחנו בני טיפש עשרה...כל יום הוא "יום חיזור מחודש" אחרת... עוד נהיה "נשואים" והרי מאי היא חברה שלי תרתי משמע. כשנהיה נשואים נישאר בבית בחג האהבה....בנתיים תני עיצה נו. שלך, שחר 33
הארגזים החומים האלה עם המסקינטייפ לא מעלים לי רמות של טוטסטרון...נהפוכו. תשכחי מהסרטים האלה בערוץ 3 עם חברות ההובלה שבאות וגומרות באורגייה. ראבק, קרטונים מלאי אבק חחחחחה. חדר אחד לא נוגע בו עד יום ההובלה...חדר השינה ! עכשיו תמצאי עיצה בלי שידבק לי מסקייטייפ בתחת. שלך, שחר 33
כל קרטון אורגזמה בטוח חחחחה. יאללה שיגמר כבר הברדק בבית, מצידי אפילו לעשות אורגיה עם 4 כושים ויפנית צנומה אחת על הקרטונים, רק שיגיע כבר שישי בבוקר. שלך, שחר 33
תבואו אלי.... ניקח אתכם בסירת ענתיקה-SAMPAN , לאי השכן-LAMA ILAND ושם נלך לארוחת שחיתות במסעדת SEA FOOD ואחר כך תיסעו לכם בכיף הביתה אלא אם כן יבוא לכם להישאר עוד