טוב תנו עיצה

שחר 33

New member
טוב תנו עיצה

למרות הברדק שבבית ( בגלל העברת הדירה ביום שישי). ולכבוד חג האהבה. ספרו לי על מקומות קסומים רומנטיים ושקטים לקחת את מאי הערב לבלות ? כל עיצה תשקל בכובד ראש. שלכם, שחר 33

giulietta

New member
שבו בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רבאק!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מכירה עוד זוג בליין כמוכם
עאלק, עצות הוא צריך... ג´ול
לא זוכרת מה זה "רומנטיקה" ובטח שלא מה זה "שקט"

giulietta

New member
המממ...התכוונתי

שמזמן לא הייתם שם...
סתם סתם...אין עיני צרה... מה שתבחרו, לכו ותהנו ותזכור לתת המלצות. אולי עוד 5-6 שנים נוכל לממש

שחר 33

New member
אחרי שהתגרשתי למדתי משהו

לעולם אבל לעולם, לא אחשוב להשאר בבית כשיש סיבה וכיף לצאת. מה יותר מתאים מללכת לאיזו מסעדה לאור נרות בחג האהבה ולדבר מחובקים. אני מתייחס לזוגיות הזאת כאילו אנחנו בני טיפש עשרה...כל יום הוא "יום חיזור מחודש" אחרת... עוד נהיה "נשואים" והרי מאי היא חברה שלי תרתי משמע. כשנהיה נשואים נישאר בבית בחג האהבה....בנתיים תני עיצה נו. שלך, שחר 33

למה לעצור.....

שם ?.....
" עוד נהיה "נשואים" והרי מאי היא חברה שלי תרתי משמע. כשנהיה נשואים נישאר בבית בחג האהבה..." מניסיון לומדים לא ?..

טאקילה~*

New member
וואוו יום האהבה../images/Emo23.gif

אולי שתו לכם יין טוב לאור נרות.. ועשו אהבה לא שיגרתית על הארגזים הארוזים? זה מאוד נחמד ומקורי!

אם זה ככה,,טאקילה

אז אני רצה להתחיל לארוז..... הרי גם אני עוברת דירה אז מה´כפת לי להקדים????

טאקילה~*

New member
חכי מותק...

ששחר ינסה אם זה טוב תנסי גם.. תני לו ,וחכי להמלצות חמות..

שחר 33

New member
אין סיכוי

הארגזים החומים האלה עם המסקינטייפ לא מעלים לי רמות של טוטסטרון...נהפוכו. תשכחי מהסרטים האלה בערוץ 3 עם חברות ההובלה שבאות וגומרות באורגייה. ראבק, קרטונים מלאי אבק חחחחחה. חדר אחד לא נוגע בו עד יום ההובלה...חדר השינה ! עכשיו תמצאי עיצה בלי שידבק לי מסקייטייפ בתחת. שלך, שחר 33

שחרון,,,,,

כנראה שאתה לא מאד יודע איך לארוז,, ואיך לסגור את הקרטונים,, כי במחשבה נוספת,,, דווקא נשמע לי מאד מעניין,,,

שחר 33

New member
אין אין כמוך.

כל קרטון אורגזמה בטוח חחחחה. יאללה שיגמר כבר הברדק בבית, מצידי אפילו לעשות אורגיה עם 4 כושים ויפנית צנומה אחת על הקרטונים, רק שיגיע כבר שישי בבוקר. שלך, שחר 33

חחחחחח,,,,,,, שחרררררר

כל קרטון אורגזמה??????? אתה כמה ציוד יש לי????? Y Y Y איזה כיף מחלקת הכל בקרטונים קטנייםםםםם מאד,,, חמוד,,,

מו שיקו

New member
שחר ומאי אהלן

תבואו אלי.... ניקח אתכם בסירת ענתיקה-SAMPAN , לאי השכן-LAMA ILAND ושם נלך לארוחת שחיתות במסעדת SEA FOOD ואחר כך תיסעו לכם בכיף הביתה אלא אם כן יבוא לכם להישאר עוד

שחר 33

New member
סאחתק אתה

עלק אי שכן LAMA , פה האי השכן זה הרצליה פיתוח. ולסירה קוראים פיז´ו 206. אבל ההזמנה נרשמה ועוד נפתיע בחורף למזרח, תכנס לכוננות אירוח. שלך, שחר 33

מו שיקו

New member
מתוקי

אין בעיה בכלל בכלל רק תתאם עם צוחקת את ההגעה שלכם שנוכל לארח אותכם הכי טוב שאפשר מושיקו

פעם.........

פירסמו את "הספא על חוף הים"... אפשר להתחיל את היום הזה שם , אחר כך מסעדה כמו שהצעת , ואחר כך - השיר שכתבת לכבודה <כן...קראתי אותו
> ואחר כךךךךךךךך..... הלכו הסדינים ....
מקווה שקניתם סטים חדשים מכיתן.
חחחחח.....ציפית ממני לשמות של מקומות ?.....תבוא לאילת , אתן לך רשימה כאורך הגלות.... תהנו..

למעלה