טוב שעממתם לי ת'צורה.

LuNa MaJnUnA

New member
טוב שעממתם לי ת'צורה.

שאלון קצר וקולע וחסר למי שלא עונה! יש לי גרזן ואני לא מפחדת להשתמש בו! אם יש שאלות שהן אישיות מדי תרגישו חופשי לא לענות, הגרזן ישאר במגירה. 1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: 3) הכי שונא/ת כש: 4) הכי אוהב/ כש: 5) אומר הרבה: 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): 7) האוכל הכי מגעיל: 8) האוכל הכי טעים: 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): 10) החבר הכי מצחיק: 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: 14) האדם האחרון שפגעתי בו: 15: האדם האחרון ששימחתי: 16: האדם האחרון שהצחקתי: 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: 18) האדם האחרון שהקשיב לי: 19) האדם האחרון שפגע בי: ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל?

NYMets Man

New member
עיידעיעידעידעי

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: מממ... חוש הומור אולי? כי אחרת זה די מעיק לדבר אל אחד כזה. 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: אדישות וצמאון לתשומת לב. 3) הכי שונא/ת כש: אתה כבר חצי דרך להתקלח ואז שומע צעקה מכיוון המסדרון שאין עוד מספיק מים, ואתה צריך להעיסק את עצמך חצי שעה כשאתה חצי ערום. 4) הכי אוהב/ כש: כשאני מצליח לעשות שמהו שאני מנסה הרבה זמן. 5) אומר הרבה: עקרונית, רסמי, וואלה. 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): שומע מוסיקה... הרבה! 7) האוכל הכי מגעיל: צ'עולנט... רק השם... בלעכס. 8) האוכל הכי טעים: ארוחת ביג מק עם ספרייט, להגדיל לגדול. 9) אביב עמית אור ראובן וכמובן שירי P-: 10) החבר הכי מצחיק: חושב שאור... ציניות מצחיקה כזאת P: 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: חחח אביב... תמיד שמשעמם אנחנו יוצאים באמצע הלילה לחפש אחר מקומות פתוחים שמגישים אוכל וקולה
12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: מממ... ללכת הרבה... לצאת עם חברים. 13) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: ליתר דיוק לא יצא לי לעשות... להתאמן על התופים... בעעע 14) האדם האחרון שפגעתי בו: עד כאן אני נפתח... \: 15) האדם האחרון ששימחתי: אין לי מושג מה את מגדירה כשמח. 16) האדם האחרון שהצחקתי: אני מצחיק אנשים כל הזמן. 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: את... בגלל זה אני ממלא את השאלון המפגר הזה!
18) האדם האחרון שהקשיב לי: חחח כל מי שקורא את התשובות שלי. 19) האדם האחרון שפגע בי: אתה! כי אתה קורא תשובות של שאלונים מפגרים! 20) אמא שלכם יודעת לבשל? אני אוכל טוב וזה הכי חשוב

מיכל שב

New member
הבן אדם האחרון שהצחקת זו אני../images/Emo6.gif

אהבתי את התשובות שלך

מיכל שב

New member
הפחדת אותי, אז אני עונה../images/Emo6.gif

1)) תכונה הכי אהובה בבני אדם: כנות 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: כשהם משקרים 3) הכי שונא/ת כש: שמשקרים לי (ואני יודעת מזה) 4) הכי אוהב/ כש: מצחיקים ומרגשים אותי 5) אומר הרבה: כ%ס א@$#ק
6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): כביסות
7) האוכל הכי מגעיל: סרדינים או רגל קרושה. בעעעע 8) האוכל הכי טעים: פיצה או בורקס ואני גם מתה על אבוקדו 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): הבעל שלי, אמא שלי ואחותי הקטנה
10) החבר הכי מצחיק: בעל שלי
(לוקח את כולם בגדול
)
11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: צ'טערת, אין סיכוי שתוציאו אותי מהבית בשעות האלה
אני עייפה...
12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: לקחת את הבן שלי לקלינאית תקשורת (לא יוצא לי הרבה בדר"כ), ולראות באופן ברור את ההתקדמות שלו 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: כביסות
14) האדם האחרון שפגעתי בו: הבן שלי, היום בבוקר (אבל למרות הבכי שלי אני יודעת שצדקתי ולא היתה ברירה
)
15: האדם האחרון ששימחתי: הבן הקטן שלי - קמתי עכשיו (בפעם השלישית מאז שהלכתי לישון) כדי להניק אותו. אני מקווה בשבילו שהוא שמח
16: האדם האחרון שהצחקתי: הבן שלי והצחוק המתגלגל שלו שווה עוד כמה שנות חיים 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: הבעל שלי 18) האדם האחרון שהקשיב לי: הבעל שלי 19) האדם האחרון שפגע בי: חברה שלי שכנראה שיקרה לי
(למה כנראה? כי אני מקווה שזה לא נכון)
ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל? אמא שלי אלופת העולם!!! אין כמו האוכל שלה
(בכלל אין כמוה אבל זה לסקר אחר...)
אחלה סקר!

ממממ../images/Emo60.gif

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: וול, מגניבות! סתם. הממ, אני לא יודעת. זה השאלות האלו שמצריכות חשיבה וזה לא כיף. אבל אני אשתדל בגלל עניין הגרזן. למרות שלי יש מברג. ועם מברג אפשר להיות יצירתיים פי כמה. שלא נדבר על סאדיסטיים
הממ וול!! חוש הומור נגיד? או - הקשבה! כן. בדיוק. 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: הו, אני לא אוהבת אנשי צומי. זה.. רעעע. וגם כאלו שלא מקשיבים. הם פשוט לא נעימים לאללה. 3) הכי שונא/ת כש: יש המון מוטיבציה וכלום לעשות. 4) הכי אוהב/ כש: יורד גשם! הו זה אחד משוסי החיים. 5) אומר הרבה: שוס? הממ.. לא יודעת :p את משדלת אותי לפעילות מוחית. 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): נוסעת לת"א?
7) האוכל הכי מגעיל: הו כל האיברים הפנימיים של חיות. וגם מיונז זה לא לעניין. 8) האוכל הכי טעים: הוו סנדוויצ'י ארומה למיניהם 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): פףףףף אין לי הכי הכי טוב:] 10) החבר הכי מצחיק: האאא, אוי בחיי שאין לי מושג
דניאל?! 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: *____* לצערי כל אלו הם לא מפ"ת, ככה שזה די קשה
12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: לעבוד! 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: לישון מאוחר מאוד ולקום מוקדם. 14) האדם האחרון שפגעתי בו: אני לא זוכרת 15: האדם האחרון ששימחתי: אני לא זוכרת 16: האדם האחרון שהצחקתי: אני לא זוכרת 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: אני לא זוכרת 18) האדם האחרון שהקשיב לי: אני לא זוכרת 19) האדם האחרון שפגע בי: אני לא זוכרת מוסר השכל: אל תשאלו את ליאת שאלות שדורשות מוח בשעות שאחרי 00:00. הוא לא פעיל. 20) אמא שלכם יודעת לבשל? יה

אמאל'ה...זה גרזן גדול?

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: חמימות!!! 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: שקר! 3) הכי שונא/ת כש: אני שמחה ואנשים מנסים להוריד לי ת'מצב רוח 4) הכי אוהב/ כש: כשאני עם חברות שלי!!! 5) אומר הרבה: "מתי אני כבר יהיה בת 15 ואני אהיה במד"א?" 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): נהנה מהחיים! 7) האוכל הכי מגעיל:בשררררר 8) האוכל הכי טעים:גלידה-אני מכורה לגלידה!!! 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): רוני שלו,שירה קירשנבויים, הדר פטרבורג ואירית כהן (למרות שלא נראה לי שזה משנה למישהו) 10) החבר הכי מצחיק: גרנולה (רוני שלו) 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: הדר פטרבורג! 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: ללכת לבריכההה 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: להתעצבן על מישהי שלא צריך לשים עליה בכלל 14) האדם האחרון שפגעתי בו: אני בעיקרון לא פוגעת באנשים אבל אני חושבת שהאחרון לפני איזה 5 חודשים--אמ..המדריכה שלי?? 15: האדם האחרון ששימחתי: חברה 16: האדם האחרון שהצחקתי: אחותי הקטנה 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: חברה.. 18) האדם האחרון שהקשיב לי:אמא.. 19) האדם האחרון שפגע בי: חברה שכבר לא חברה שלי
ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל? אמא? כולם אומרים לה לפתוח מסעדה..ורגע- אני הלכתי לטעום את האוכל של שבת..יאמי יאמי..

שלי.......

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: איכפתיות 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: צביעות, נצלנות 3) הכי שונא/ת כש: משקרים לי 4) הכי אוהב/ כש: דואגים לי =) 5) אומר הרבה: "סבבה" 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): ביד. סתם. לישון! =) 7) האוכל הכי מגעיל: יותר מדי 8) האוכל הכי טעים: שניצל של אמא :)) 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): חיים זילבר (יש מצב שאתם מכירים אותו), נעם, בוריס, ניצן. 10) החבר הכי מצחיק: נעם וחיים 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: נעם!!!!!!!!!!!!!! 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: חח לישון?! :) 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: עזבו........ D: 14) האדם האחרון שפגעתי בו: נראה לי נעם =( 15: האדם האחרון ששימחתי: ני חושב שליהי 16: האדם האחרון שהצחקתי: נו מה זה היה אתמול כל זה... עכשיו בוקר קיבינימאט 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: מאור 18) האדם האחרון שהקשיב לי: לא זוכר. 19) האדם האחרון שפגע בי: חבר אתמול. 20 . כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo13.gif..יש פה יותר מידי שאלות אישיות..

איפה הגרזן?!!?!?......סורי אבל תסתדרו גם בלי התשובות שלי....
אוהבת.........
טל

lihi r

New member
תשובות תשובות

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: כנות 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: שקרים 3) הכי שונא/ת כש: מדכאים אותי סתם בלי סיבה 4) הכי אוהב/ כש: יש עם מי לדבר ולצחוק 5) אומר הרבה: דהההה 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): פטפוטים 7) האוכל הכי מגעיל: דגים 8) האוכל הכי טעים: תפוחי אדמה 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): חסוי 10) החבר הכי מצחיק: חסוי 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: חסוי 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: צחוקים עם החברה 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: בלאגן בחדר 14) האדם האחרון שפגעתי בו: לא זוכרת 15: האדם האחרון ששימחתי: חברה טובה 16: האדם האחרון שהצחקתי: ידיד 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: ידיד 18) האדם האחרון שהקשיב לי: ידיד 19) האדם האחרון שפגע בי: חסוי ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל? כן

LuNa MaJnUnA

New member
עכשיו אני, נכון?

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: ישירות וטאקט. 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: תחמנות וחוסר ישירות (עכשיו יש דבר כזה) 3) הכי שונא/ת כש: אנשים עושים כל מיני דברים כדי לא להגיד לי משהו ישירות/להגיע מאימון כשחם לי ואני עייפה ואמא שלי בדיוק מחליטה להתקלח! 4) הכי אוהב/ כש: יש על מי לסמוך. וכשיש ממרחלב במקרר (אמא פריקית של בריאות ;[ ) 5) אומר הרבה: ראסמי, כעקרון, תכל'ס. 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): מנגנת, ומעצבנת אנשים. לעצבן זה כיף. 7) האוכל הכי מגעיל: כבד קצוץ }-8 8) האוכל הכי טעים: כל השאר
9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): בר, משה, ילנה, קרן, שני, שרי, דור, יותם, אביב, שניר, רוני. לא בסדר הזה. 10) החבר הכי מצחיק: חזי 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: בר 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: שופינג!!! 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: שופינג
14) האדם האחרון שפגעתי בו: כנראה מישהו שקורא פה ויעדיף שאני לא אגיד את שמו
15: האדם האחרון ששימחתי: שני. 16: האדם האחרון שהצחקתי: אמא. 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: אמא. אבל לאמא בעצם אני אף פעם לא מקשיבה
18) האדם האחרון שהקשיב לי: בר. 19) האדם האחרון שפגע בי: אותו אחד שנראה פגעתי בו והוא כנראה עשה את מה שבראש ההודעה
ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל? אני חיה על סנדוויצ'יייייייייםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!

עכשיו אני עונה

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: דאגה וחברות
2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: שקרנות
3) הכי שונא/ת כש: משקרים לי ופוגעים בי
4) הכי אוהב/ כש: מפנקים אותי
5) אומר הרבה: לכי כבר לישון (לבנים שלי שלא רוצים לישון אף פעם
) 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): גולשת באינטרנט
7) האוכל הכי מגעיל: טחול
8) האוכל הכי טעים: פסטה אלפרדו
9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): חזי וכרמית
10) החבר הכי מצחיק: חזי
11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: תלוי במצב רוח
12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: לבלות עם הילדים שלי
13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: כביסות ונקיון
14) האדם האחרון שפגעתי בו: הבן שלי
15: האדם האחרון ששימחתי: הבן שלי
16: האדם האחרון שהצחקתי: הבן שלי
17) האדם האחרון שהקשבתי לו: בעלי
18) האדם האחרון שהקשיב לי: בעלי
19) האדם האחרון שפגע בי: בעבודה
ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל? כן (ואני מקווה שגם הבנים שלי יענו אותו דבר)

Octavarium

New member
...

) תכונה הכי אהובה בבני אדם: חוש הומור 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: תאוות בצע 3) הכי שונא/ת כש: בנות לוקחות קשה 4) הכי אוהב/ כש: כשהן לא
5) אומר הרבה: וואלה... 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): ביד! סתם טניס וגיטרה 7) האוכל הכי מגעיל: חרא... לא טעמתי אבל אני מאמין שזה זה... 8) האוכל הכי טעים: סטייק מדיום רייר ככה מטפטף 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): שניר אור הדס עמית נתי וכו' עזבו 10) החבר הכי מצחיק: הדר! 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: בייגלה 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: טניס המון! שעתיים שלוש ביום 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: לא ישנתי הרבה 14) האדם האחרון שפגעתי בו: לא יודע:/ 15: האדם האחרון ששימחתי: הדר כשהבאתי לו ת'בירות אתמול 16: האדם האחרון שהצחקתי: לא יודע... אני לא עוקב אחרי זה 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: את... ואני עד עכשיו לא מבין למה 18) האדם האחרון שהקשיב לי: אתם... וגם את זה אני עד עכשיו לא מבין למה 19) האדם האחרון שפגע בי: לא זוכר... 20) אמא שלכם יודעת לבשל? לפעמים

גם לי יש גרזן...../images/Emo123.gif../images/Emo3.gif

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: אהבה 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: שקר 3) הכי שונא/ת כש:מרמים 4) הכי אוהב/ כש:לא עולה לי כרגע במוח משו. 5) אומר הרבה: לעזאזל. 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!): קפה (לאמא
), וגוזרת הזמנות לבר מצווה של אח שלי בזמן שהוא על המחשב. 7) האוכל הכי מגעיל: ירקות ירוקים. 8) האוכל הכי טעים: כל מה שסבתא שלי מבשלת
9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): הרבה, ואין סיכוי שתזהו, יש הרבה כאלה: מירי, רחלי, שלומציון, שושנה, תמר, וזהו. 10) החבר הכי מצחיק: שושנה 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: כנ"ל 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: לגלוש באינטרנט 13 יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא: לא עולה לי כרגע משהו. 14) האדם האחרון שפגעתי בו: רחלי (ראו 9) 15: האדם האחרון ששימחתי: מירי (ראו 9) 16: האדם האחרון שהצחקתי: משהי מהסניף 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: מישהו. 18) האדם האחרון שהקשיב לי: משהי מהסניף 19) האדם האחרון שפגע בי: מישהו. ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל? כן.

תשובות...

1) תכונה הכי אהובה בבני אדם: ציניות. 2) תכונה הכי שנואה בבני אדם: קנאה. 3) הכי שונא/ת כש: משקרים לי. 4) הכי אוהב/ת כש: אני עם חברים וטוב לי! 5) אומר\ת הרבה: שטויות.. והמון! 6) עושה הרבה (תזהרו להגיד ''ביד''!):
אין לי שמץ 7) האוכל הכי מגעיל: עגבניות!! 8) האוכל הכי טעים: סטייק של אבא על האש ייייייאמי! 9) החבר הכי טוב (שימו שמות, זה לא שלא נבין על מה אתם מדברים <חצי מהפורום פה מכירים>): אממ..הרבה.. 10) החבר הכי מצחיק: כולם מצחיקים אותי! 11) החבר הכי אתה-בא-סיבוב ב-10 בלילה: אממ... אלוי פרנטה. 12) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה טוב: לנסוע לת"א ולהרדם באוטובוס החזור ולפספס את התחנה חחחחח. 13) יצא לי לעשות הרבה בזמן האחרון וזה לא:אממ.. לנסוע ולא להרדם ואז לרדת בתחנה הנכונה. 14) האדם האחרון שפגעתי בו: אחותי. 15) האדם האחרון ששימחתי: בן דוד שלי. 16) האדם האחרון שהצחקתי: בן דוד שלי. 17) האדם האחרון שהקשבתי לו: רותם לוי. 18) האדם האחרון שהקשיב לי: רותם לוי. 19) האדם האחרון שפגע בי: אממ. ידיד דו פרצופי! ולסיום: 20) אמא שלכם יודעת לבשל? אני מקווה חחחחחחחח

למעלה