טוב, שעון

ShirYaki

New member
מפלסטלינה, אבל אני לא יודעת אם היא

טובה לשימוש כשבלונה אני פשוט עם עפרון ציירתי את קווי המתאר

psa

New member
שיר ,עבודות יפות .../images/Emo140.gif .השעון מיוחד

lilachh

New member
../images/Emo124.gifשיר - יש לי שאלה ../images/Emo124.gif

עכשיו הסתכלתי על התמונות בהגדלה (אגב, התמונות מקסימות)...התמונות צבועות בצסעי אקריליק??כי זה נראה שהם צבועות עם צבע אחר ולא הצלחתי לפענח עם מה.... תודה ושיהיה יום נפלא

עינתפ

New member
לגבי מפיות, בפלסטלינה (כן, כן,

הצלחתי למצוא אתמול חניה והייתי מזל שזה חודש חדש ומשכורת חדשה) ומלאי המפיות הרבה, הרבה יותר גדול ויפה מלב המפרץ. אני גם ממליצה בחום להגיע לחנות ביום שישי אפילו ברמת ישי, אצל איריס. גם שם מבחר מאוד גדול של מפיות ומוצרי עץ, רק טיפלה יותר יקר.

עינתפ

New member
עוד משהו לגבי השעון

ראיתי בחנויות שקונים את הלוח לשעון בלבד, איפה קונים את המחוגים..? יש ערכה לשעון שכוללת הכל? או שצריך להתקין לבד

lilachh

New member
יש מנגנונים לשעון בחנויות יצירה

זכור לי שאני ראיתי בארטא נחלת בינימין מנגנון שכולל גם מחוגים כמובן, ככה שסביר להניח שבחנויות יצירה מחזיקים גם.

ShirYaki

New member
בחנות בלב המפרץ יש מבצע של לוח עץ

לשעון + מנגנון (כמו שרואים בתמונה ) ב- 10 ש"ח. זה זול יחסית ומאוד מזמין אפילו סתם לנסות..

ShirYaki

New member
איך מגיעים אליה? אני עובדת במגדל

העמק אז זה יוצא לי אפילו קרוב...

psa

New member
אני מבקשת לדעת את שם החנות ומיקומה

תודה.

michal24

New member
החנות בלב המפרץ, ככה מגיעים

לוקחים כל אוטובוס שמגיע למרכזית המפרץ, ממגדל העמק נדמה שיש 338 ואולי עוד משהו. יורדים במרכזית, זו התחנה האחרונה, וממש צמוד אליה זה קניון לב המפרץ, ששם נמצאת החנות פנינת האומן, קומה 2, ליד לורד קיטש וחנות של רהיטים. פתוח שם עד 21:30.

עינתפ

New member
משהו עם איריס... היתה להם חנות

במוצקין אני חושבת. אבל בואי ואסביר לך איך להגיע. מגיעים לכניסה הראשונה של רמת ישי - לקניון.(במידה ואת מגיעה מצומת השומרים). פונים ימינה ברמזור ושוב ימינה בפניה הראשונה. ממשיכים ישר עד לסוף הכביש ושוב ימינה, חניה של הקניון. עולים במדרגות פניה שניה ימינה, (ליד חנות נעלים) ועד הסוף כבר תראי.

עינתפ

New member
תראי, אני נהנת לקפוץ לשם,

איריס במידה ונמצאת נותנת רעיונות ועונה על כל שאלה. הם טיפלה יקרים מהמחירים בלב המפרץ/פלסטלינה, אבל מגוון רחב מאוד של מוצרי עץ חרוזי עץ וחרוזים אחרים. אם את קופצת ביום שישי, תנסי על הבוקר כי הם עמוסים ואין זמן לשאלות

למעלה