טוב.. שנתחיל???../images/Emo99.gif
היה מ ע נ ג . מורות איכותיות ואווירה כ"כ נעימה, כ"כ מפרגנת, כ"כ זורמת . היו אנרגיות מדהימות במשך כל הסופ"ש (למרות הצפיפות, למרות חבלי הלידה). ד"א, מי שהלכה לישון אתמול מוקדם פספסה הופעה של פעם בחיים. כ"כ הרבה רקדניות מדהימות רוקדות מהלב, מהנשמה . תודה לאל שהתאמצתי לא לתת לעייפות להכריע אותי. לא הייתי יכולה לדמיין שזה מה שיקרה
חייבת לציין מעל לכל את הריקוד של מירי אלון ופיפי בערב הראשון (זו הייתה לי הפעם הראשונה שראיתי את מירי), היה בריקוד הזה כ"כ הרבה כח , הוא היה ממש מאגי (אפילו קצת מפחיד) בכוח שהיה בו. פיפי על ברכיה בטירוף הזאר ומירי חגה מסביבה תוך כדי תיפוף מאסיבי . שתיהן באקסטזה מוטרפת. מדהים מדהים! איזו התמסרות, איזו חשיפה. אני כ"כ התרגשתי שממש השתדלתי לעצור את הדמעות (מאיפה מאיפה לעזאזל הגיעו הדמעות ?) אורלי פורטל- גם אותה ראיתי לראשונה בפסטיבל . ריגשה אותי ,שיחררה בי, העצימה אותי. העניקה לי ולו רק מהתבוננות בה ובריקוד הכ"כ מיוחד ומשוחרר שלה. תענוג לנשמה. ורדGUL- שבזכותה נחשפתי לראשונה בחיי להתנסות בסאגאת. העניקה סדנא מהמקצועיות ביותר שהתנסיתי בהן! איזו מורה! כבר שיבחתי אותה בעבר על כך אבל שוב, יצאתי נפעמת וחשוב לי להדגיש זאת שוב. מורה בכל רמ"ח איבריה. מקצועית, ברורה,סובלנית ומקסימה. רוצה להודות על השחרור שחשתי בליל הרקודים הראשון. על ההתפרקות. על הזרימה. לאלינה, שהתחילה את כל החגיגה אצלי ועזרה לי להתפרק שם כאילו אין מחר .לרובידה הנפלאה ,(איזה אנרגיות טובות יוצאות ממך) שרקדה כ"כ יפה לידי (בחמישי בלילה) ,לעישי שעשה לי פשוט טוב לראות אותו חג בהנאה גדולה ברחבה, לטלינגיט ואיילת המתוקות, חברתכן הייתה לי לעונג רב !! ולכל מי שסבב אותי שם והעניק לי תחושה כ"כ טובה. לפיפי הנהדרת! כל הכבוד פיפונת!!! הרמת הפקה לתפארת. כן ירבו אמן אמן!!
ומעל הכל- לשותפה המבורכת שלי, אמא שלי
היה כמו חלום מתוק, לילה טוב ושבוע טוב
היה מ ע נ ג . מורות איכותיות ואווירה כ"כ נעימה, כ"כ מפרגנת, כ"כ זורמת . היו אנרגיות מדהימות במשך כל הסופ"ש (למרות הצפיפות, למרות חבלי הלידה). ד"א, מי שהלכה לישון אתמול מוקדם פספסה הופעה של פעם בחיים. כ"כ הרבה רקדניות מדהימות רוקדות מהלב, מהנשמה . תודה לאל שהתאמצתי לא לתת לעייפות להכריע אותי. לא הייתי יכולה לדמיין שזה מה שיקרה