טוב.. שנתחיל???

tzurtzur

New member
טוב.. שנתחיל???../images/Emo99.gif

היה מ ע נ ג . מורות איכותיות ואווירה כ"כ נעימה, כ"כ מפרגנת, כ"כ זורמת . היו אנרגיות מדהימות במשך כל הסופ"ש (למרות הצפיפות, למרות חבלי הלידה). ד"א, מי שהלכה לישון אתמול מוקדם פספסה הופעה של פעם בחיים. כ"כ הרבה רקדניות מדהימות רוקדות מהלב, מהנשמה . תודה לאל שהתאמצתי לא לתת לעייפות להכריע אותי. לא הייתי יכולה לדמיין שזה מה שיקרה
חייבת לציין מעל לכל את הריקוד של מירי אלון ופיפי בערב הראשון (זו הייתה לי הפעם הראשונה שראיתי את מירי), היה בריקוד הזה כ"כ הרבה כח , הוא היה ממש מאגי (אפילו קצת מפחיד) בכוח שהיה בו. פיפי על ברכיה בטירוף הזאר ומירי חגה מסביבה תוך כדי תיפוף מאסיבי . שתיהן באקסטזה מוטרפת. מדהים מדהים! איזו התמסרות, איזו חשיפה. אני כ"כ התרגשתי שממש השתדלתי לעצור את הדמעות (מאיפה מאיפה לעזאזל הגיעו הדמעות ?) אורלי פורטל- גם אותה ראיתי לראשונה בפסטיבל . ריגשה אותי ,שיחררה בי, העצימה אותי. העניקה לי ולו רק מהתבוננות בה ובריקוד הכ"כ מיוחד ומשוחרר שלה. תענוג לנשמה. ורדGUL- שבזכותה נחשפתי לראשונה בחיי להתנסות בסאגאת. העניקה סדנא מהמקצועיות ביותר שהתנסיתי בהן! איזו מורה! כבר שיבחתי אותה בעבר על כך אבל שוב, יצאתי נפעמת וחשוב לי להדגיש זאת שוב. מורה בכל רמ"ח איבריה. מקצועית, ברורה,סובלנית ומקסימה. רוצה להודות על השחרור שחשתי בליל הרקודים הראשון. על ההתפרקות. על הזרימה. לאלינה, שהתחילה את כל החגיגה אצלי ועזרה לי להתפרק שם כאילו אין מחר .לרובידה הנפלאה ,(איזה אנרגיות טובות יוצאות ממך) שרקדה כ"כ יפה לידי (בחמישי בלילה) ,לעישי שעשה לי פשוט טוב לראות אותו חג בהנאה גדולה ברחבה, לטלינגיט ואיילת המתוקות, חברתכן הייתה לי לעונג רב !! ולכל מי שסבב אותי שם והעניק לי תחושה כ"כ טובה. לפיפי הנהדרת! כל הכבוד פיפונת!!! הרמת הפקה לתפארת. כן ירבו אמן אמן!!
ומעל הכל- לשותפה המבורכת שלי, אמא שלי
היה כמו חלום מתוק, לילה טוב ושבוע טוב

fifi ness

New member
!!!!!

היי... זו גנית האם מישהו יודע את המ''ס טלפון של ליאת בצון בבית? זה דחוף מאוד (ליאת אם את קוראת את זה אז תתקשרי אליי או אל אמא) לילה טוב לכולם

ליאת95

New member
גנית !!!!

הי מתוקתי, תודה על המאמצים למצוא אותי. אבל הצלחתי להשיג את הנהג והוא יעביר לי עוד הלילה את "האבדה" . איזה אסטורו אני ......
בהזדמנות זו אני רוצה להגיד לך ולבני תודה על העבודה יחד היה לי העונג לעבוד איתכם, בשיתוף פעולה מדהים עם הרבה חיוך ומסירות גדולה. אני נהניתי מכל רגע. חוויה!
עדיין נרגשת מכל הסופ"ש המדהים שהיה בים המלח. תודה לפיפי ולאמנון ולכל המשפחה המדהימה הזו על סופ"ש של שיכרון חושים. שתמשיכו ליהיות ביצירה בעשייה ובהגשמה של כל החלומות.
אוהבת אותכם ליאת

זהו הפסטיבל הראשון שהייתי בו...

אחרי שלוש שנים אצל שלוש מורות שונות. ואם לסכם במשפט אחד: ריקודי בטן- זה לא (רק) מה שחשבתי... היה מאלף ואני מאחלת לעצמי עוד פסטיבלים כאלו, רק אם אפשר במלון אחר...למרות שהמיקום עצמו היה מושלם ומעורר השראה.

פסטיבל ים המלח- פסטיבל של אהבה

ונתינה מעומקי נישמתה של פיפי ,כמו שכולנו מכירות את פיפי , מפרגנת ,חמה ,אימהית , דואגת אמיתית ועוד הרבה דברים שהיריעה קטנה מלהכיל , בפסטיבל למרות כל הלחץ והאירגון פיפי נשארה פיפי ועוד יותר מכך , היתה אוירה משפחתית וחמימה הורגשה במיוחד האחווה בין המורות (אמיתי או לא זו היתה התחושה) והרקדניות . התזמורת של אדהם מדהימה וסחפה אותנו בשכרון חושים אל תוך השעות הקטנות של הלילה למרות העייפות כולם המשיכו לרקוד עם כולם מורות עם אורחות ביחד ברחבה בקיצור מדהים עם החויות הללו אני מחוזקת עד לפסטיבל הבא שלדעתי יהיה גדול הרבה יותר . פיפי וכל הצוות יישר כח

RotemOsnat

New member
יא-סלאאאאאאאאאאם!!!!!!!!

היה חלום, התגשמות של חלום. נהנתי כל כך שבסוף כבר לא היה לי כח לעוד ועוד סדנאות...הגוף כאב מרוב ריקודים של הלילה..... איזה שחרור כמה אהבה, בית מלון או לא בית מלון - היה אחלה, לא היתה לי בעיה עם המלון מלבד כמה דברים קטנים שלא העיבו כהוא זה על הנאתי המושלמת. הצוות היה נפלא, המורות מדהימות אחת אחת, ההופעות היו נפלאות, בשנה הבאה כל המשפחה שלי באה איתי!! תרשמו אותי!...... באהבה גדולה, רותם

שאלה חשובה לבאות הפסטיבל

קודם כל אני רוצה לומר שמבחינת הסדנאות וההופעות היה מקסים בעיני - תאם ואף עלה על ציפיותיי. אני רוקדת רק 3 חודשים והצלחתי למצוא לעצמי מסגרות ונהנתי מאד מההופעות (שנתנו לי חשק רק ללמוד יותר חזק). אבל... אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שהמלון היה ברמה נמוכה. אין לי כמובן טענות כנגד המארגנים כי המלון מציג את עצמו כ- 5 כוכבים. האוכל היה מתחת לכל ביקורת (אני זוכרת בסיסים בצבא שאכלתי בהם טוב יותר) והחדר הצחין מסיגריות והיה ממש מלוכלך (בעלי תמיד בודק מתחת למיטה כדי לראות שלא שכחנו שום דבר לפני שאנחנו יוצאים והתעלף מ"המציאות" שהוא מצא מתחת למיטה). ומעל לכל זה היתה לשנינו הרגשה שיש משהו לא טוב באויר - וכאן השאלה
: האם לעוד אנשים כאב מאד הראש? גם אני וגם בעלי (שסובל לעיתים נדירות ביותר מכאבי ראש) ברחנו מהמלון ממש לאחר הסדנאות (ושפיפי תסלח שלא נשארנו לדברי סיכום) כי פשוט התפוצץ לנו המוח. באופן די מדהים בערך שהגענו לערד - לשנינו הוטב וכשהגענו הביתה הרגשנו כמו חדשים... ולסיכום: אני מאחלת לעצמי גם שנה הבאה לרקוד - אבל אם הפסטיבל יהיה שוב בנובוטל - אני לשם לא חוזרת (אפילו אם ישלמו לי אני לא באה...).

יש לנו השערה../images/Emo22.gif

(לגבי ההרגשה הרעה) יש הרי מפעלים שמתעסקים בכמיקלים בים המלח והם היו די קרובים למלון והיתה רוח... אולי בגלל זה...

RotemOsnat

New member
לא חוויתי בעיות כאלו

דווקא החדר היה נקי כשביקשתי עוד נייר טואלט קיבלתי היינו מרוצות מהאוכל בסה"כ הטענות היחידות שהיו לנו שלא עמדו בעומס בחדר האוכל ושהשרות בבר היה מתחת לכל ביקורת לא חווינו כאבי ראש או ריחות משונים, ממש לא!

גם אני סבלתי מכאבי ראש בעיקר ביום ו

החדר שלנו הסריח מעובש ומגע בשטיח הבהיר את הסיבה: הוא היה ממש רטוב מסביב לכל המקלחת. הבטיחו שיבואו ליבש, קבעו שעה ואנחנו חיכינו חיכינו בחדר ומי לא בא? ככה זה חזר פעמיים עד שהתייאשנו והשלמנו עם זה. המלצריות בבר - אם תמחקו להן מהלקסיכון את המשפט "עוד רגע" תקבלו אילמות... באולם ההופעות אף פעם לא הכינו מראש מספיק כסאות לכולן אלא השאירו את לרגע האחרון... בקיצור - גם אני לנובוטל לא חוזרת!

באלאדיה

New member
גמני ../images/Emo99.gif

קפצתי לבקר על תקן תיירת, הגעתי לערב שישי לראות את החברות היפות שלי רוקדות בבמה הפתוחה, את ההופעות בערב ולטעום קצת מהמסיבה. מכיוון שאני בחודש שביעי של הריון לא אתלטי במיוחד (בקושי הולכת), לא נרשמתי לפסטיבל וכל הזמן קיננה בי תחושת פספוס (כולם הלכו לג'מבו...), אז קודם כל המון תודה לבעלי המדהים שכשהבין שאם הוא לא ייקח אותי אני לא אגיע והסכים למשימה, וכמובן תודות מקרב לב לפיפי ולאמנון שאפשרו לי לחלוק ערב מקסים עם המשפחה המורחבת של עולם ריקודי הבטן, זה נתן לי המון (כיף, השראה לעתיד, חום, חיוכים מסביב) ונהניתי כ"כ... ממש עשיתם איתי מצווה. כן יירבו הפסטיבלים, נתראה בשנה הבאה בשאיפה לקחת חלק אקטיבי יותר. אוהבת את כולכם ומתגעגעת

קטנתי האהובה...

YYYYY! אני מגועגעת בטירוף! את יודעת שגם הצפון מחכה כבר המון שתגיעי על התקן הזה שבחרת עכשיו... תיירת... ועם הבטנונת העגלגלת שלך... מתה לראות אותך !
שוש

לבאלדיה: אה הא! אז בגלל זה נעלמת!

עכשיו אני מבינה להיכן נעלמת: "לארץ האמהות"! ובחודש שביעי כבר? למה אף אחד לא סיפר לי? אז באלדיה המתוקה, הריון אתלטי או לא, מה קרה לאצבעות ידיך הענוגות? כתבי וספרי מה עובר עליך ואיך את מרגישה. חיבוקים תמרה

עכשיו אני מבינה לאן נעלמת לנו...

יקירתי, מאחלת לך שיהיה לך יותר קל ובהצלחה רבה עם השלב החדש בחייך.
נשיקות.

באלאדיה

New member
תודה לכולכן

על ההתעניינות
, אני מרגישה טוב חוץ מ[מסכת קיטורים ארוכה שחבל על הזמן......], עד עכשיו היה הריון די קל, עכשיו בשליש האחרון נהיה קשה ואני מניחה שיהיה עוד יותר קשה לפני שיהיה קל (אי פעם?), אבל הכל בסדר סה"כ. מתגעגעת גם ומקווה להתראות בשמחות

או, ברוכה הבאה למועדון

"הלילה לא..." (נישן בלילה). כטירונית עם פז"ם שבועיים בדיוק אשמח לאמץ אותך בחום כשיגיע הרגע המיוחל!

למעלה