טוב שני דברים......

• פותח הנושא _Roi
  • פורסם בתאריך

_Roi

New member
טוב שני דברים......

דבר ראשון שמישהו בבקשה יסביר לי מה זה שרדים (השם הועלה כמה הודעות לפני ).... אבל הסבר טוב ,לא שרד=לקרוע... ודבר שני... אם מישהו הוריד את odd_boggie... וכמובן השאלה מופנת גם ליוצר ... איך הוא/אתה עושה את הצליל הזה ( שאין לי מושג איך קוראים לו ...) שנמצא ב 1:12 שניות בשיר....(זה כאילו מעלה את הצליל באוקטבה שלמה ..) הסבירו לי פעם שעושים את זה עם האגודל או משהו.... טוב בקיצור מחכה לתשובה תודה

_Roi

New member
....

אתם יודעים מה שמתי לב ?? שלאנשים שלא נמצאים פה כל יום אתם לא מתייחסים בכלל !!

wiz

New member
שלום גם לך.... ../images/Emo4.gif

בקשר לשרדים... זה בדיוק מה שהסניור אמר... זה פשוט ריצות מהירות על הצוואר, סולמות, ארפג´יוס,סוויפים... כל מה שמהיר טוב - טכניקה ועוד פעם טכניקה. בקשר לשאלה השניה שלך... אני לא זוכר את החלק המדובר בקטע, אבל אם באמת מדובר על האוברטונים (ששוב, הסניור הסביר עליהם), זה לא כ"כ סיפור. אתה יכול לנגן כל תו, ופשוט אם תניח את האצבע בעדינות במיקום של 12 פרטים אחריו, תצא לך "שריקה" של אוקטבה מעל התו המקורי. ובאמת לא צריך להתעצבן אם לא עונים לך בפעם הראשונה... לוקח זמן עד שרואים את כל ההודעות. קח את זה לתשומת
... wiz

קודם תרגע

לא כולם נמצאים בפורום ולא כולם יודעים בקשר לשרדים, ממה שאני הבנתי זה הרצה של סולמות במהירות רבה על הגיטרה אבל אני בטוח שזה רק תשובה חלקית, אני לא לומד עם מורה ולא יכול להגיד לך מה הפירוש המלא של זה בקשר לדבר השני קוראים לו אוברטון OVERTONE או הרמוניה מלאכותית Artificiel harmonic וסליחה אם יש טעיות כתיב, בספרים זה מופיע בתור H.A. עושים את הצליל הזה על ידי פריטה על המיתר ובאותו זמן חיכוך של האגודל בו...זה איך שאני מצליח להעביר את זה..כי זה טכניקה שצריך לראות אה והכי קל לעשות את זה כשהבורר נמצא על הפיקאפ של הגשר, בקשר למיקום של הפריטה אתה צריך לחפש, אצלי זה בד"כ במרכז הפיקאפ של הצוואר

_Roi

New member
אל תדאג אני...

רגוע... סתם מוזר שאף אחד לא עונה לי.... בכל זאת תודה על האינפורמציה !

למעלה