טוב שנזכרתי... אני קאיה, חדשה כאן:)

Margarita chum

New member
טוב שנזכרתי... אני קאיה, חדשה כאן:)

אז נעים לי מאוד.... בת 18 וחצי גרה בהוד השרון. ומאוד אוהבת את טורי איימוס. יש ברשותי את under the pink ואת boys for pele מקוריים ויפים:) ועוד דיסק מוזר שאני לא זוכרת איך הוא נקרא, הבחורה שצרבה לי אותו אמרה שאין אותו בחנויות, למרות שלדעתי יש פשוט צריך להזמין... חח לא יודעת מעולם לא בדקתי לגביו. טוב, עד כאן החפירה, שיהיה לכולנו המשך שבוע מקסים:) קאיה.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אנדר דה פינק ובויז
אחלה אלבומים! מגיעה להופעה?

Margarita chum

New member
אי מתגייסת ב-18.7.07:(

אני בכלל לא מאמינה שמביאים אותה לארץ זה כאילו עילוי מטורף זה בכלל לא ייתכן למה אני בצבא?!?!?!!?!?!?!?!!:):):):):

Elsewhere

New member
21.07 זה יום שבת.

מה הסיכויים שתסגרי שבת על השבוע הראשון? |:

Margarita chum

New member
אני לא אסגור....ואני כבר יודעת:)

התגייסתי להיות מדריכת חי"ר(oh yeah!), ולמרות זאת עושים טירונות רגילה, עם כל הפרחות מכלל צהלי(לא להיעלב בנות), וכולם בלי יוצא מן הכלל יוצאים הבייתה שישי שבת...................................... the big question: לסמוך על זה? לא יודעת. אוף אני לא מאמינה שהיא באה לארץ בכלל, זה לא נראה למישהו קצת מופרך? מביאים את שון פול, את אוונסס, אבל מה קשור עכשיו טורי איימוס, ואיגי פופ לדוגמא? חחח זה מושלם, נכון, אבל ברמה הכללית, הם שניהם פסיכים לגמרי, וסביר להניח שהגעתם לארץ תעורר את פסיכוזויותינו שלנו(אני כרגע המצאתי מילה??)... בכל מקרה, זה מופרך ומושלם ובא לי כרטיס ! ! ! =] -סוף החפירה-

!!!

אין דבר כזה 100%, אבל הגיוני שיוציאו אתכם את השבת הזאת ולא הייתי רוצה להיות בבית ולהתבאס שאין כרטיסים אז לדעתי, תשיגי שיהיה אם את עוד יכולה, כל עוד את יכולה. מקסימום מוכרים. עשיתי את אותו דבר עם רג'ינה שהיתה לי בדיוק בסיום טירונות והלכתי והיה נהדר ונפלא ומדהים ולא ישנתי כמעט בלילה שלפני תחילת הקורס ולא הזיז לי את קצה ה. וכו'. בקיצור. הבנת את מה שניסיתי להגיד אני חושבת. :) בהצלחה!

cherryblossom

New member
אמממ...

חברה שלי גם מתגייסת בתאריך הזה ולנו כבר יש קרטיסים. היא העדיפה לקנות קרטיסים במקום טוב כל עוד יש ומקסימום היא תיתן את זה למישהו או תמכור, למרות שזה די בטוח שלא תישארו שבת. לפחות את יודעת שבטירונות שלך תיהיה עוד מישהי שאוהבת (במקרה שלה גובל באובססיה) את טורי

רעוּת

New member
גם אצלי. כתבו לנו על החולצת קורס "נובמבר"

וכאילו, זה היה אוקטובר

Applebite

New member
אולי ההיגיון

הוא לא להתגייס? *מסתתרת מתחת לשולחן מפאת פחד מסקילה*

וואי, מה זה לא סקילה :) איך אומרים

חכמינו P: יש את אלה שהולכים אחרי העדר, יש את החכמים שנהיים מפקדים, ויש את החכמים באמת - שיוצאים על 21... :) ובכלל, שכל לא אמור לבוא עם חוסר שפיות בילט אין? הממ.

noosh

New member
ברוכה הבאה!!

לכי להופעה, נו, זה שווה את זה! מקסימום תמכרי כרטיסים.

למעלה