טוב שמעתי בעצתכם

untitled

New member
טוב שמעתי בעצתכם

והלכתי לגלריות היום, למכור את מרכולתי בכל אופן שתי גלריות בכלל לא עובדות עם ציירים, ומוכרות רק רפרודוקציות (העתקים) וגלריה אחת הבן אדם אמר לי להביא ציורים (בהתחלה הלכתי בלי כי הייתי בטוח שלא יסכימו אז למה סתם לסחוב) הבאתי את מיטב ציורי, והוא התרשם אבל אמר שהכיוון שלו הוא יותר ריאליזם וזהו

אבל יש עוד מאות גלריות!

אל תתיאש, עובדה שמישהו ביקש לראות והתעניין, תתחיל לקחת איתך ציורים, תבחר שנים שלושה שהם המייצגים ביותר בעיניך את הסגנון שלך ותתחיל ללכת! יש גם אנשים שמייצגים אומנים, אמרגנים וסוכנים שמתעסקים עם הנושא, אחת מהן למשל היא גלריה הירש, של טוביה הירש שפעם השתתף פה בפורום, תחייג 144 ותברר מה הטלפון, יש גם את ארתורס בטאג ליין אצלינו, ניסית אותו? שלא תעיז להתייאש!!!! עם המון איחולי הצלחה
אפרת

untitled

New member
לא התיאשתי

לא לדאוג גם לא המטרה שלי למכור אותם, כלומר הייתי שמח אבל הכיוון החזק יותר הוא דבר ראשון להציג תמונות בגלריה, זה כבר כבו גדול, ודבר שני בכלל אין לי מקום יותר בבית!

איה@

New member
בזמנו...ציירתי קצת בשמן........ ../images/Emo27.gif

וחשבתי גם כמוך, לנסות ולהציג ולמכור את העבודות הסתובבתי קצת בדרום אבן גבירול (באיזור הקריה, בתל אביב) יש שם כמה חנויות/גלריות שם הציעו לי להציג את העבודות במקום, ללא התחייבות מצידם ובמידה וימכרו...כי אז אקבל תשלום. אולי שווה לך לנסות שם. ועוד הצעה - בתל אביב - במידרחוב בנחלת בנימין - בכל יום שלישי ושישי, יש דוכני אמנים (חגיגה בפני עצמה....) והרבה מאד ציירים (מוכשרים בטרוף!) מציגים שם עבודות שלהם במטרה למכור. סתם...רעיון שעלה במוחי.....ואם תחליט להציג שם תיידע אותנו
נבוא לבקר, ואולי לעשות לך "סיפתח" בהצלחה!
איה.

untitled

New member
ואי תודה

אולי אני אעשה את זה פעם מתישהו כשיהיו לי מספיק ציורים וגם כשאני אוכל להגיע לנחלת בנימין וזה לא יתפוס לי ימי לימודים

FreeFeeling

New member
אולי.....

אני אוד לא מקיר את הנושה ואולי בקרוב התחיל להתעסק אייתו ! גם לי יש את הבעיה של חוסר מקום ולכן התחלתי לחלק את הציורים. וכאת החדר שלי מלה והבית של ההורים שלי מפוצץ ! *אם אתה נותן ציור למשהו תקבע איתו שאם תשתתף בתערוכה בעתיד שיהיה לך אפשרות לקבל מימנו אותם זמנית. אולי באמת קמו שאפרת אמרה תחייג 144 ואחרי שתיצור אתם קשר תבדוק אולי יש לך אפשרות ליצור קטלוג בבית ולשלוך להם בדואר ? FreeFeeling

למעלה