טוב שמעו!

kepit

New member
טוב שמעו!

יש עוד סיכום שבועי כי עוד פעם נגמר שבוע.. אבל הפורום לא יכול להתקיים על סיכומים שבועיים והודעות על כלבים גוססים!
אז תתחילו להזיז כאן עניינים
ואל תשאלו אותי מה כי אין לי מושג
שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: שבוע מיוחד לכם

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

שיר השבוע (של העוגיות): אני טקסט פוליטי! יהה - שיר השבוע (כללי): הבלדה על \ יזהר אשדות - אלבום השבוע: הבנות נחמה, אני חושבת - האדם שעשה לכם את השבוע: דפנה DD:: [חברה שלי. לא דפנה קינן.XD] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אכזבות לא היו אמורות לקרות איך רימו אותך ככה פיות רעות" \ יזהר אשדות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "סיניתאילנדיסושיבריפני"
- דבר שהשגתם השבוע: סדר בארון! - מאכל השבוע: קילו גלידה, ללא ספק - משהו שעשה לכם את השבוע: השביתה בהחלט משמחת - משהו שהרס את השבוע: אתמול היה יום מזעזע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקונה מטאטא! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתמשיך השביתה D::: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאבא ידחה את השיננית. [תנסו אתם להסביר לאבא שלא הולכים לשיננית כשיש מחזור, כי אחרת הכל הרבה יותר כואב >>] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם כזה, נו סתם: - תמונה: עדי, אני, [ודפנה ואופיר, אבל הן מאחורה אז לא רואים אותן] בד"ר לק, מנסות ללמד אותי מתמטיקה לקראת מבחן שבסוף התבטל

נעמקה19

New member
משום מה התמונה לא עלתה O: שוב -

תמונה: עדי, אני, [ודפנה ואופיר, אבל הן מאחורה אז לא רואים אותן] בד"ר לק, מנסות ללמד אותי מתמטיקה לקראת מבחן שבסוף התבטל

clyps

New member
Moi

-שיר השבוע (של העוגיות): חבר ערבי
- שיר השבוע (כללי): כמה קסם- רונית שחר - אלבום השבוע: להתחיל להמשיך- רונית שחר - האדם שעשה לכם את השבוע: הוווו... סעריקו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תנו את הכבוד לצה"ל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"יש אנשים שיש להם מזל.בני מזל.לחסרי מזל אין.." - דבר שהשגתם השבוע: אממ.. מחזה לבגרות
- מאכל השבוע: ממממ..ספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: צו ראשון - משהו שהרס את השבוע: שום דבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "אין לך טיפת רצינות! טיפת רצינות! אף לא הייתה לך טיפת רצינות!" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור בס! ונוער מתנ"ס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אההה... לא אומרת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא אומרת P: סתם: - תמונה: אהה... אוקי..
.

clyps

New member
הו בוודאי ../images/Emo6.gif

מדובר בעוגת יום הולדת שהכנתי לחבר של אחותי.. ואממ... רציתי לצייר אותו- יצא ג'ון לנון...

ל שכזו

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע (של העוגיות): איך. - שיר השבוע (כללי): the prison by the sea של רונה
- אלבום השבוע: אא. הבילויים? [הייתי בשתי הופעות שלהם בשבוע XD] - האדם שעשה לכם את השבוע: אלמוג וירדן ולנגן על פסנתר בשש ידיים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אהבה מתלטפת על קצה הלשון, געגוע גולש מהפה לגרון. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מקווה שעד חנוכה עוד תהיה שואה בדארפור" - דבר שהשגתם השבוע: שעת שינה, בערך. - מאכל השבוע: הקורנפלקס פירות אדומים הזה! זה ממש ממכר. - משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי את "למראין עין", שזה בערך חזון אחרית הימים. או, והיום הלכתי עם ידיד לקנות תפוז ונתנו לנו תפוז חינם
- משהו שהרס את השבוע: נוסטלגיוּת יתר, ועבודה במתמטיקה (שתהרוס בעתיד, כי עוד לא התחלתי אותה). אה. ואורתודנטית. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להשמיע לחניכות את חיליק פורצלינה של הבילויים ולפזז זה לא מי-יודע-מה חכם
השבוע שבפתח: די נו, לא נגמר שבוע עוד
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: כסף לקנות תפוזים. תפוזייייים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תווים. אני. צריכה. תווים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רונלד מקדונלד!
סתם: - תמונה: פרינטסקרין מקליפ של רג'ינה ספקטור, כי אין לי כוח לחבק את המצלמה למחשב עכשיו

clyps

New member
תפוזים ../images/Emo99.gif

חברים שלי ואני נוהגים לצאת לקטוף תפוזים כל יום שישי (בחורף כמובן
)

clyps

New member
חחחחחחחחח XD

אנחנו מקבלים אריזות שלמות של קרמבו מהמתנ"ס
מה שמזכיר לי שאנחנו אמורים לקבל קופסא עם 36 קרמבו ועוד לא קיבלנו!!!

נעמקה19

New member
אצלנו אבא קונה אותם ../images/Emo3.gif

אבא: "אתן באות תאכלו את כל זה..?" אחותי ואני עם קרמבו בכל יד: "ברור!!!!"

clyps

New member
הו... נועה../images/Emo99.gif

לא, גם חברתי הטובה ביותר לא אוהבת קרמבו

נעמקה19

New member
אוי ואבוי. למה?!

זה כזה דבר נסגד! [משום מה באתי לכתוב "זה כזה פרי נסגד"