טוב, שלילי

MAMALY

New member
טוב, שלילי../images/Emo46.gif../images/Emo93.gif

אפשר לשחרר אצבעות אנחנו בסדר ר' קצת בהלם אבל תצא מזה בטוח, החצי בדיכי אבל יצא מזה אין לו ברירה... אני בסדר, לקחתי את זה בחשבון... ואנחנו כבר מתכננים את הפעם הבאה בקרוב מאוד הכי קרוב שאפשרי. שיט.

MAMALY יקרה../images/Emo201.gif

מחבקת אותך חזק חזק!! לא הייתן אמורות לעשות את הבדיקה מחר? לא להרים ידיים אהובה
משחררת את האצבעות ומכינה אותן לסיבוב הבא והמנצח

מירבי*

New member
בהחלט../images/Emo93.gif

אבל בואי נסכם שזה זמני בלבד ובקרוב מאוד זה כבר ייהפך לחיובי. יקירה, לקחת את זה בחשבון ובכל זאת זה מכאיב ומאכזב, ר' הנהדרת שלך תתאושש במהרה ויחד תסתערו על הטיפול הבא.

שוקו29

New member
היי ממלי

היי ממלי עוקבת אחרייך בדריכות -צר לי בקרוב מאוד אמן שוקו נ.ב מחפשים עדיין פונדקאית

הדר421

New member
אאוץ' ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

נצבט לי הלב. אבל את פייטרית אמיתית ואני בטוחה שלא יחלוף זמן רב עד שנשמע ממך את צהלות השמחה.

waizman1

New member
../images/Emo10.gifממוש... אני בטוחה שבפעם הבאה זה חיובי

רוויתוש , אל יאוש! מי כמוני יודעת מה ההרגשה שלכם היום...אבל מי כמוני יודעת שגם חיובי יגיע ובגדול!!!! שולחת לך חיבוק ענק
אילנית

MAMALY

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif

יום חרא כזה מזמן לא היה לי בערב יצאתי להטביע את "יגוני" שלא קיים האמת אבל בכל זאת.. המעמד מחייב..חח בכוס אלכוהול בים כמו שאני אוהבת עם עוד חברה שהיתה איתנו ברומניה היה סבבה האמת כשחזרתי הביתה כבר התחילו הצרות לא מצאתי את המפתח אי אפשר לצלצל בדלת כי זה יעיר את הילד לחששתי מבחוץ בקול ניחר לבעלי שיפתח - לא היתה תשובה מכיוון החלון חדר השינה.. (כבר חשבתי שאולי הוא מת או משו..) צילצלתי בדלת בפחד.. ואף אחד לא שומע... ואני עוד מחטטת בקדחתנות בתיק כי אני זוכרת שלקחתי את המפתחות ואני מתה לפיפי לעזזל.... רוקדת מרגל לרגל... מצאתי את המפתחות בשניה שכמעטה תיאשתי ותכננתי כבר לישון ליד הדלת על המחצלת.. מרוב שמחה והקלה פרצתי פנימה, הידית של התיק נתקלה והסתבכה בידית של הדלת ואני עפתי עם הראש קדימה היד נחבטה בחזקה בשולחן הכניסה מאבן (מכוער כזה תמיד שנאתי אותו) הנעליים עפו לי מהרגליים בקיצור מכות יבשות בכל הגוף אני בוקשי מזיזה את היד היא כחולה מהכתף עד המרפק ועדיין הבעל הזה שלי לא התעורר.. (אולי הוא מת...) עכשיו אני יושבת עם קומפרסים קרים על היד הזו , צולעת ומסרבת בכל תוקף לבכות. יום חרא מזל שמחר יום חדש.

אוי בובה ../images/Emo201.gif

אני כל כך מצטערת
אני בטוחה שבקרוב מאוד תהייה בטא חיובית
ממשיכה להחזיק אצבעות

אין אין עליך!!!!

אני כל כך מצטערת על הבטא השלילית , אבל כמו שאני מכירה אותך ואת ר' - אף אחת מכן לא מתכוונת להתייאש עכשיו. שיחררתי אצבעות , מחכה לפעם הבאה . - אני -

waizman1

New member
את משהו משהו../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

תשמרי על חוש ההומור שלך! שיהיה לך בוקר טוב ויום ניפלא

שוקו29

New member
אוףףף את מצחיקה בטרוף ונוגעת ללב ככה הכל ביחד

מחר באמת יהיה יום חדש -הרבה הרבה יותר טוב -אין ספק הוא יגיע ומהר שבת שלום שוקו

מיטל72

New member
../images/Emo10.gif

אני מאמינה שבפעם הבאה זה ילך הכי חשוב לא להתייאש בהצלחה בפעם הבאה

r a s h

New member
../images/Emo10.gif לא נורא בפעם הבאה בטוח יצליח ../images/Emo24.gif

anat301

New member
../images/Emo201.gif

רוית היקרה אנחנו כאן , עד הנציחון !! שתרגישי טוב ושהיד הכחולה תתרפא במהרה

fridman1

New member
שיט!!

תהיו חזקים, וכמו שאמרו לי חכמים, זה עוד עיכוב קטן בדרך. זה כואב אבל באמת צריך להסתכל קדימה ולהסתער שוב עד שזה יקרה !!! ב ה צ ל ח ה

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

ככ" קוויתי להכנס היום ולחגוג... טוב אז המסיבה נדחתה לחודש הבא, או לעוד חדשיים, מה שתקבעי...
רק תודיעי שלא נפספס!!!

אוףףףףף

הי יקירה, חיכיתי וקיוויתי! זה מבאס ומרגיז! (תהיי חזקה/ חלשה/ תבכי/ תצחקי/ תפלי על שולחנות... מה שצריך...) - עד הפעם הבאה! פשוט איתך...

למעלה