אפשר לשחרר אצבעות אנחנו בסדר ר' קצת בהלם אבל תצא מזה בטוח, החצי בדיכי אבל יצא מזה אין לו ברירה... אני בסדר, לקחתי את זה בחשבון... ואנחנו כבר מתכננים את הפעם הבאה בקרוב מאוד הכי קרוב שאפשרי. שיט.
אבל בואי נסכם שזה זמני בלבד ובקרוב מאוד זה כבר ייהפך לחיובי. יקירה, לקחת את זה בחשבון ובכל זאת זה מכאיב ומאכזב, ר' הנהדרת שלך תתאושש במהרה ויחד תסתערו על הטיפול הבא.
יום חרא כזה מזמן לא היה לי בערב יצאתי להטביע את "יגוני" שלא קיים האמת אבל בכל זאת.. המעמד מחייב..חח בכוס אלכוהול בים כמו שאני אוהבת עם עוד חברה שהיתה איתנו ברומניה היה סבבה האמת כשחזרתי הביתה כבר התחילו הצרות לא מצאתי את המפתח אי אפשר לצלצל בדלת כי זה יעיר את הילד לחששתי מבחוץ בקול ניחר לבעלי שיפתח - לא היתה תשובה מכיוון החלון חדר השינה.. (כבר חשבתי שאולי הוא מת או משו..) צילצלתי בדלת בפחד.. ואף אחד לא שומע... ואני עוד מחטטת בקדחתנות בתיק כי אני זוכרת שלקחתי את המפתחות ואני מתה לפיפי לעזזל.... רוקדת מרגל לרגל... מצאתי את המפתחות בשניה שכמעטה תיאשתי ותכננתי כבר לישון ליד הדלת על המחצלת.. מרוב שמחה והקלה פרצתי פנימה, הידית של התיק נתקלה והסתבכה בידית של הדלת ואני עפתי עם הראש קדימה היד נחבטה בחזקה בשולחן הכניסה מאבן (מכוער כזה תמיד שנאתי אותו) הנעליים עפו לי מהרגליים בקיצור מכות יבשות בכל הגוף אני בוקשי מזיזה את היד היא כחולה מהכתף עד המרפק ועדיין הבעל הזה שלי לא התעורר.. (אולי הוא מת...) עכשיו אני יושבת עם קומפרסים קרים על היד הזו , צולעת ומסרבת בכל תוקף לבכות. יום חרא מזל שמחר יום חדש.