טוב, שלום..

rubaja

New member
טוב, שלום..

הגעתי לכאן בעקבות הכרות שלי עם DANBROS. למי שלא מכיר (ואני בספק אם יש כאן מישהו שלא מכיר...) DANBROS אומנית מדהימה וציירת שגורמת לי כל פעם מחדש להחסרת פעימה ולשיבוש צורת הנשימה הסדירה..
...ואני לא משוחד...
עברתי על דברים שאנשים עעלו לכאן ויש דברים מדהימים..ציורים ועבודות מאוד מרשימות.. אני עצמי עובד בחברת אנימצייה, לתל מימד , מנגן בגיטרה ותופים..למדתי צילום ואני מצלם מאז שאני זוכר את עצמי... בן לאמא אומנית מתוסכלת (כמו רוב האומנים האנונימים..). בכל אופן אם אתגבר על המבוכה אולי העלה תמונות שצלמתי במשך השנים.. למרות שאני יודע שהיה כאן וויכוחון על שאלת הצילום כאומנות.. טוב...יצא לי הרבה לפעם הראשונה ...מקווה שלא הרבה נרדמו.. שיהיה לכולנו שבוע שקט ופורה...

moti80

New member
שלום וברכה וברוך הבא

אני מאוד ממליץ לך להתגבר על המבוכה ומהר! כי זה בדיוק המקום להעלות דברים, לקבל תגובות ולהמשיך הלאה ולהשתנות עם מה שאתה לוקח מהן. זה יצירתי וזה מפרה. אז שוב, ברוך הבא ומחכה לראות יצירות.

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אכן DANBROS, מקסימה ומוכשרת. אנו צמאים ליצירות נוספות, אנא, תתגבר על החשש ותשתף אותנו. ברוך בואך אל הפורום.

danbros

New member
ש-ל-ו-ם-! ב-ר-ו-ך ה-ב-א-!

שמחה שהצטרפת לכוחותינו.. אנחנו נשמח (או אני אשמח) לשמוע את שיש לך לאמר, וכמובן לראות מיצירותיך (שאני כבר ראיתי!! ואפילו אחד הצילומים נמצא אצלי בתור הwallpaper של הdesktop...) שלך דנ

למעלה