טוב שלום לכם

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
טוב שלום לכם

ההודעה תהיה קצרה בגלל קור עז כאן ברוסיה... אז כך היום או מחר אני יפרסם את ההודעה שכולם חיכתם לה... אני מקווה שאתם לא מחכים לה.... ושנית אני רוצה להזכיר לכם שאם אתם רוצים את לינקין פארק בארץ אתם צריכים להתחיל לאסוף חתימות של יותר מ-6000 אנשים כדי להביא אותם... (ניסתם את זה ב-2003 אבל לא הצליח אז אולי עכשיו יצליח) למה אתם צריכים לאסוף את החתימות? כי ממה שמסתמן לינקין פארק תחזור להופעות באירופה לאחר הסיבוב בארה"ב... אז בואו קחו יוזמה ותנסו להביא אותם.... מכאן, ברוסיה, אלדד...

א15

New member
המשך

אני כמובן נסיתי בשיחה שלי איתם... ואני המשיך לנסות....

uk14

New member
חחח איזה מסכן..

אנחנו מחכים להודעה שלך...ו6000 חתימות..? אממ...אפשר פחות 0 בסוף?

SuperTom

New member
נגיד ש..

והעצומות האלו באות והולכות, אבל זה לא מה שיביא להקה בסדר הגודל של לינקין פארק לארץ. ואכן יהיה סיבוב הופעות ארוך באירופה לקראת סוף השנה, אני כבר מתכונן לסיבוב שני :)

sapir lee

New member
כמה זמן אתה כבר בחו"ל?

ואיך פגשת אותם בכלל? ולמה אין תמונות או משהו מההופעות? ולכמה הופעות כבר הלכת?? אני כבר בספק אם אתה אומר את האמת :/

א15

New member
טוב הודעה חשובה

בעקבות לחץ של הפורום בטלתי את הפגישה שלי עם לינקין פארק היום. אני מוציא את עצמי מהעניין. אני רציתי להביא את לינקין פארק לארץ אבל אתם חושבים שאני עובד עליכם. אז היה לי ממש כיף לדבר עם לינקין פארק וגם להיות בפורום הזה... אז שתחליטו שאתם מסוגלים להאמין שאפשר להביא את לינקין פארק תודיעו לי...

א15

New member
המשך

ההודעה שהייתה צריכה להפתיע אתכם: יש קיום משא ומתן עם לינקין פארק על כמה!! הופעות עם לינקין פארק. כמובן ההופעות יהיו בארץ... לפי מידע אישי (אני מכיר את אחד האנשים שהיה בפגישה) כבר דברו על מיקום ההופעות ותאריכים...

א15

New member
תיקון הודעה

יש קיום משא ומתן עם לינקין פארק על כמה!! הופעות בארץ! כמובן שבהופעות יהיה יותר מ-6 שירים חדשים של לינקין פארק.

sapir lee

New member
איזה כיף :)

אבל בבקשה אתה יכול להסביר איך פגשת אותם?? זה ממש מסקרן אותי.... לא הצטלמת איתם או משהו?

sapir lee

New member
ידעתי שתגיד את זה...

אבל תקשיב, אתה צריך להבין...לא אמרתי שאני לא מאמינה לגמרי, אבל תראה מהצד שלי, אתה אומר שאתה פגשת אותם והכל, ואפילו תמונה אין או משהו... זה מעורר קצת חשד... כמובן שאני מאוד שמחה אם אכן נפגשת איתם ואכן יש מגעים

sapir lee

New member
ועוד משהו

"בעקבות לחץ של הפורום בטלתי את הפגישה שלי עם לינקין פארק היום" לחץ של הפורום? רק אני אמרתי שאני חושדת קצת...זה לא לחץ של פורום... וחבל שביטלת ת'פגישה בגלל זה

uk14

New member
לאלאלא כולם פה בפורום תומכים בך!

תדבר איתם ותפגוש אותם!@!!@

uk14

New member
אתה יודע בעצמך כמה אנחנו רוצים שהם יבואו

אל תבטל סתם! תעשה הכל...אני אתמול הפסדתי בתחרות טיסה לפראג להופעה של לינקין...אבל אם הייתי טס הייתי בפגישה איתם מדבר שיבואו ולא עוזב אותם עד שהם היום מסכימים...

למעלה