טוב שלום לכולם...

*pachanga*

New member
טוב שלום לכולם...

אתם בטח זוכרים אותי פאצ´נגה מחיי לילה
זוכרים יש לי משפחה בחו"ל בסאן פרנסיסקו ואני נוסעת ביוני לחו"ל וכנראה לא חוזרת... תגידו? אמרו לי שיהיה לי קשה למצוא שם חברים כמו שיש לי בארץ או להסתובב בעיר או לשבת בפאבים כמו בארץ... או ללכת ברגל בשעות הערב... תתארו לי את החיים באיזור שם? תודה מראש פאצ´נגה

fantom

New member
אל תשכחי פאצי../images/Emo47.gif

אל תשכחי שברור שלא יהיו לך חברים כמו בארץ וזה משני סיבות: א. את עוזבת כאן חברים שגדלו איתך מילדות , אנשים שמכירים אותך לאורך זמן , וכשתגיעי לחול שם לא יכירו אותך תצטרכי להתחיל מאפס והשאלה היכן את נופלת כי ההתחלות די קשות ב. המנטליות של האמריקאים והישראלים די שונה , זה שבישראל אוכלים מקדונלדס וכל מיני דברים אמריקאים לא אומר שרכשנו גם את התרבות והמנטליות של האמריקאים , יש משפט חכם שאומר " ברומא התנהג כרומאי" אז צריך המון סבלנות ולא להשבר!! דן

*pachanga*

New member
אוקי אבל...

ברור שאני עוזבת את כל החברים שאני מכירה אותם שנים וכמובן גם משפחה שאין מה לדבר בכלל!!!! אני בחורה נורא ידידותית ואין עליי אבל הבעיה אם מקבלים אותי שם יפה.... וחוץ מזה יש מלא ישראלים בחו"ל לא?

fantom

New member
בכלל../images/Emo47.gif

בכלל בארצות הברית אם באת למטרות פרטיות ולא באת להתערב להם בחיים ולשבש להם את שיגרת החיים , תתקבלי בסבר פנים יפות. ויש מלא יראלים בחול????? תלויי איפה , למה , כמה , אך . דן

Idit-Kansas

New member
לא נראה לי שיש לך מה לדאוג

אם בקנזס שזה "חור" מצאתי ישראלים מאד חברותיים, אז בטח בסן פרנסיסקו ששם יש הרבה יותר. להתחבר עם אמריקאים ואפילו אמריקאים יהודים-זה משהו אחר. כמו שדן אמר לך הם מאד שונים. למשל אני לא יכולה לקפוץ עם הילדים בלי הודעה, אלא צריך להתקשר ולקבוע יום ושעה ל- play date

*pachanga*

New member
אבל גם אליי לדירה מתקשרים לפני../images/Emo6.gif

נראה לכם שתוך שעה אני כבר מזמינה????? לצאת לבלות כן אני ספונטנית אבל אני לא בקטע להכנס לחיים של אנשים אחרים גם את זה אני לא אוהבת בכלל!!!!!! אבל תודה על התשובה.....

*pachanga*

New member
ואגב....

השהות שלי בארץ מתקצרת.... למה אני קצת לחוצה מזה??? הייתי אמורה לנסוע בסוף אוגוסט אני על המטוס כבר ביוני
חוגגת את יום הולדתי וטסה... ופנטום תהיה איתי בקשר
ובעסה שכל מי שאני מכירה הוא גר בניו יורק
לילה טוב לכולם בארץ ויום טוב אי שם בחו"ל

Gefen

New member
הלוו פאצ´נגה... ../images/Emo140.gif

את נוסעת לסן פרנסיסקו..איזה כיף.. כבר מעכשיו אני מתחילה לקנא..
סן פרנסיקו היא אחד החלומות שלי. חוץ מזה אני מבטיחה לך שאם תשארי אתנו פה מספיק זמן תזכי להכיר הרבה אנשים מקסימים, ולא רק מניו יורק!!! למשל........ מקנזס
גפן

*pachanga*

New member
איזה אוירה נחמדה יש כאן ../images/Emo24.gif

ממש כיף לי להיות כאן תודה לך גפן
אני יעדכן אתכם מה קורה איתי

למעלה