טוב שיש שובר... סוול יפה של 70 סמ' "תקף" היום את השובר באשדוד, מי שגלש נהנה, למרות הצפיפות הגבוהה.
R resh0 New member 18/1/04 #1 טוב שיש שובר... סוול יפה של 70 סמ' "תקף" היום את השובר באשדוד, מי שגלש נהנה, למרות הצפיפות הגבוהה.
N noah501 New member 18/1/04 #2 צפיפות זו בעיה, ביום שישי היה לי תקל לא נעים אם מישהו יותר מבוגר ממני ב לפחות 10 שנים, כמה שאני מנסה ללכת הצידה, תמיד יהיה מישהו שחושב שהוא יותר חכם.
צפיפות זו בעיה, ביום שישי היה לי תקל לא נעים אם מישהו יותר מבוגר ממני ב לפחות 10 שנים, כמה שאני מנסה ללכת הצידה, תמיד יהיה מישהו שחושב שהוא יותר חכם.
D DaRזה אני New member 18/1/04 #3 בשישי היה גל???? אני הלכתי מ3 וחצי עד שהיה כבר חושך מצריים 5 וחצי והייתי בחוף פתוח היה מאוד נמוך היה גל דרופ הצידה תרגיל נפילה עם הקצף או שאין נפילה עם הקצף פשוט הגל כבר לא סוחב אבל היה כיף! איפה היית ואיך היה?
בשישי היה גל???? אני הלכתי מ3 וחצי עד שהיה כבר חושך מצריים 5 וחצי והייתי בחוף פתוח היה מאוד נמוך היה גל דרופ הצידה תרגיל נפילה עם הקצף או שאין נפילה עם הקצף פשוט הגל כבר לא סוחב אבל היה כיף! איפה היית ואיך היה?
D DaRזה אני New member 20/1/04 #7 מסביר את זה שלא היה גלים בשישי! הייתי בחוף פתוח ונאבקתי עם הגלי הקטנים שנישברים עמוק
D DaRזה אני New member 21/1/04 #9 כן גלים גם היו בגלל שבטופסי הקרקעית "מרופדת" בסלעים חדים וגבוהים שיוצרים גלים גם בימי פלטה... לא היה הייתי בחוף פתוח היה קצת...
כן גלים גם היו בגלל שבטופסי הקרקעית "מרופדת" בסלעים חדים וגבוהים שיוצרים גלים גם בימי פלטה... לא היה הייתי בחוף פתוח היה קצת...