טוב שיש כמעט

טוב שיש כמעט

ובשביל שאני ארגיש שאני מקרב גאולה לעולם, הנה אני אומר זו אמירה של הכותרת היא אמירה של אימא שלי
ותשאלו מה כל כך טוב שיש כמעט, אז זהו שכמעט נשרו לי האוזניים (ואין ספק שמזל גדול שרק כמעט נשרו ושלא נשרו באמת, אחרת הייתי צריך לחפש לי מקצוע חדש). ולמה שישרו לי האוזניים, אתם בטח שואלים את עצמכם (או לא, אבל בכל זאת אני אספר). אז זהו שכשיצאתי לפנות בוקר (6:40, בעעעע), עוד לא הייתי ממש ער ולא הייתי ממש מודע למעשי, או לחוסר מעשי, מה שהוביל אותי לקחת רק את כפפות הצמר ולא לקחת כובע. נראה שנסיעה על אופניים ב4 מעלות צלזיוס יכולה לגרום לנשירת האוזניים. אז מזל שאני רגיל לנסוע בלי ידיים, כך שיכולתי לשים את הידים על האוזניים (במקום בכיסים). כך נצלו האזניים, אבל מאחר וכאמור לקחתי רק את כפפות הצמר, הידיים יצאו מהעסק קפואות למדי. מוסר השכל - החורף כאן! "ושלא תשכח לקחת סוודר!" (ושאר ציוד חורף הולם)

ליילה

New member
4 מעלות צלזיוס...

וואו ממש חמסין אצלכם...
אנחנו כבר כמה שבועות לא עלינו מעל ה 0

Yaniv-DC

New member
אפקט הרוח...

היות ובארה"ב במהדורות החדשות של 30 דקות מדברים בערך רבע שעה על מזג האוויר (איך תגנו על הפרחים שלכם בחורף), אחד הדברים החביבים פה זה שמדברים על הטמפרטורה בהשפעת הרוח. סביר להניח שבנסיעתך, בעקבות הרוח ומהירות הנסיעה, האוזניים שלך חוו את חווית האפס מעלות.

sirpad

New member
אתה אופטימי יניב

פה אני שומע שהטמפ היא 4 אבל עם הרוח זה שווה למינוס עשר. מה שגורם לי לשאול אז לא יורד כבר שלג?!?!?!?!

Yaniv-DC

New member
לא.

כי למעלה לא קר מספיק בשביל שלג, וטמפרטורת האדמה לא קרה מספיק. אחחחח... כמה אפשר ללמוד מסו פלקה. כדי שרוח תוריד טמפרטורה ב-14 מעלות צריך להתחולל הוריקן קטן בצירוף של דו-פוינט נוראי, אז מינוס עשר נראה לי קצת מוגזם....

sirpad

New member
אבל למה לא קר מספיק?

למה? מה אני מבקש מה? שלג ש ל ג לא הרבה,נכון?

Yaniv-DC

New member
טוב תקשיב.

לפני שנה לא היה פה חורף. ירד איזה שתי דקות שלג ורבע שעה של גשם. לפני שנתיים, דווקא היו כמה ימים של שלג. ואלו המסקנות: בפעם הראשונה - זה מהמם, מרגש, אתה מרגיש ילד קטן וכל מה שאתה רוצה זה שאמא גפן תיקח אותך לשחק. בפעם השנייה זה נחמד, בפעם השלישית זה כבר מתחיל להציק, ומהפעם הרביעית זה כבר מאוס.ואל תשכח... אחרי כל שלג - יש את הבוץ של השלג...

ליילה

New member
אז אני עוד כנראה בשלב הראשוני

נכון, שאתמול כשנסענו בחושך בסופת שלגים היה קצת מפחיד ולא כל כך נעים, ונכון שכבר הבאתי כמעט גליץ´ מטורף על הבוקר עם השלג השחור שקפא להנאתו לקרח, אבל אני עדיין כולי התרגשות מהשכבות הלבנות האלו שמכסות הכל,מהדיונות המדהימות האלו של הלבן שעפות ברוח. ורק שיהיה לכם מושג, השלג שלנו היום מגיע כבר עד הברכיים... סירפד, לשלוח לך ב UPS קצת? יום כתום לכולם

איזה כיף שלג ../images/Emo6.gif

אצלנו בארץ בקושי יורד גשם לפני יומיים ירד אולי במשך שעה וחצי "ממטרים ספורים" תשלחו לנו קצת.....
גשם וקצת
ביי גלי

america4ever

New member
תפסיק לקטר על השלג

זה כבר מוגזם אתה באמת משועמם. מתבכיין על עונת החורף. ("אחרי כל שלג יש את בוץ של השלג"...ילד,מה אתה סח? תעבור לקליפורניה..שם אין בוץ אחרי כל שלג).

יש לי פתרון לכל הנקפאים../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif

....תעברו לדרום פלורידה......אצלנו רק 75 מעלות (פרנהייט) והרבה

ruben53

New member
פיטנס,פספסת אתמול את צמד הפרברים

סימון וגרפינקל הישראלים..היה אחלה..חג שמח..

ראובן, מי בכלל ידע שהם פה?

אני משער שפיספסתי הרבה דברים אתמול אבל כל זמן שיש עם מה להנות אז הכל שמח...חוץ מזה, הייתי עסוק באכילת לביבות וסופגניות
אצל חברים....חנוכה שמח.....
אגב, איפה התמונות שהבטחת מ-SOUTH BEACH?

ruben53

New member
פיטנס,שיחת טלפון מידיי כמה ימים

לעדכן אותך ואותי על הנעשה באיזור שלנו... דרך אגב,מאחר וזה היה אירוע של ישראלים בחג החנוכה כמובן שאכלנו גם סופגניות,קפה,לאטכס וכל מה שמסביב.. בנוגע למצגת של דרום פלורידה..הזמנתי ואקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה בעוד כמה ימים..לא שכחתי.. באם שמת לב שכמה שהשקיעות בארץ נהדרות כך העננים בפלורידה מרשימים?

מקוה שתקבל את המצלמה....

בזמן כדי להספיק לקחת תמונות של התאורות בכבישים, חנויות BAY FRONT PARKוכו´ לכבוד כריסטמס. אגב, איזו מצלמה הזמנת? ולגבי העננים: שמתי לב ולקחתי תמונות....מצורפת אחת מהן שלקחתי בדיוק לפני זריחה בחוף הוליווד...

ruben53

New member
הזמנתי את ה"קודאק"DX4330

צודק,לצלם את הרחובות,קניונים,בתים פרטיים וכמובן בתוך המועדונים..האמריקאים אוהבים את הקיטש.. מקןה שהשבוע המצלמה תגיעה... יופי של תמונה...

ruben53

New member
לכל המתגוררים באזורים הקפואים

מנסיוני ממליץ לא ללבוש בגדים עבים אלא להתלבש בהרבה שכבות.. כובע הוא חובה מאחר והחום בדרך כלל עולה למעלה ומאבדים המון אם לא מכסים את הראש.. שני זוגות כפפות עדיף על זוג אחד עבה.. טרניג הוא אחלה של בגד עליון ותחתון..חולצה עם "פלסטיק"פנימי שומרת על חום הגוף וגם משמשת במגן רוח.. לסיום,לחימום הרוח שלכם/ן,אני יושב מול המחשב במכנסים קצרים,בלי חולצה ועם חלון פתוח..זאת היא פלורידה בחורף... חג שמח לכולנו..

למעלה