טוב שיש חברים

נֵנָה

New member
טוב שיש חברים ../images/Emo24.gif

הפעם שלא כמנהגי, אני מרשה לעצמי לפתוח בהודעה חדשה, כי לא מצאתי מקום מתאים יותר להביא את הדברים... טוב שיש חברים
רוצה לחלוק אתכם כמה הגיגים על חברות מתוך ספרון "שי קטן" שקיבלתי פעם בהזדמנות לא זוכרת ממי ולא זוכרת מתי אך המילים הכתובות בו הן אור לעיני.
טוב שיש חברים
על חברוּת וחברים: אלוהים העניק לנו את קרובי משפחתנו. תודה לאל שאת ידידינו אנחנו יכולים לבחור בעצמנו. טוב להיות עשיר, וטוב להיות חזק, אבל טוב יותר להיות נאהב על ידי חברים רבים. מי שמחפש ידיד ללא פגמים, נותר ללא חברים. לכו לעתים קרובות לבית חברכם, משום שעשבים יכסו עד מהרה שביל שאינו בשימוש. אדם אינו רוכש לו חברים, הוא מזהה אותם. איני זקוק לידיד שישתנה כשאני משתנה, ויהנהן כשאני מהנהן, הצל שלי עושה זאת הרבה יותר טוב. חבר הוא זה שמגיע, כשכל העולם עוזב. צריך להתייחס לחברים כמו לתמונות, ולהציב אותם באור המבליט אותם בצורה הטובה ביותר. אין דבר מסוכן מאשר ידיד שאינו שומר את מוצא פיו אפילו אויב זהיר עדיף עליו. רכישת חברים, חברים אמיתיים, הינה ההוכחה הטובה ביותר שיש לנו להצלחתו של אדם בחיים. אל תחשוך מידידיך את אמריך האוהבים עד מותם. אל תכתוב אותם על מצבות, אלא אמור אותם עכשיו. חברים הם מתנה שאתה נותן לעצמך. " על כל מה שאתם נותנים לי מודה לכם ידידי על הרגשת הנועם שבלבי והחמימות שבעורקי על כל דברי החוכמה שאתם מביאים אל חיי על החיוך שאתם מעלים על שפתי
אוהבת אתכם

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif לכולם שעל הפורום שומרים

לדליה ומישו על הבקר הטוב והחמים לחיים על היום השקט והנעים לאממי על החיוכים והשירים למנורה על הכללים שאותנו מעשירים ליעלי על החרוזים ולאופי על המילים היפות שאת המוזה עלי משרות לדבי, ג'ודי וחוה על הברכות והאיחולים למקסימה שסוף סוף אלינו חזרה ולפזי על הזמן שהביא לנשמה וניפאיקס שעוקב אחרינו בגלישה כיף להיות אתכם יחדיו ועל כך אתכם אוהב

maxima

New member
תודה ננה אהבתי את הדברים../images/Emo140.gif

שהבאת וגם התמונה נהדרת

emmy5

New member
תודה גם לך על החברות הטובה ../images/Emo24.gif

לילה טוב !!!!!

yaely2

New member
מנהל
לליצ'יק ולחברי הפורום ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

תודה לייצ'יק על הברכות, אני מותשת ללא כוחות ראי לבד כבר מאוחר עוד מעט יהיה מחר ואת בכתיבתך אותי גרפת כאילו את פני שטפת הנה גם אני כותבת נהנית מכתיבך בחורה חושבת וגם ברכה לפורום נכבד
שהגענו עדי עד כולנו יחד ולא לבד

nypx

New member
יהההה גילו אותי ../images/Emo98.gif

ידעתי שצריך לבוא עם משקפיים בונוס קטן: בעקבות מה שקורה בתפוז כל העומס וההעלמות ההודעות שאתם כותבים משהו כל כמה שורות תעשו:העתק הדבק ככה שאם לא יישלח תמיד תוכלו להדביק שוב לילה טוב לכולם

nypx

New member
ועוד משהו מהממם

שתקראו כל אחד בטוח יבין אחרת: אני לא יודע אם מצחיק או עצוב תחליטו אתם בבקשה: עכשיו מדברים רק על באלינזים Submitted by hadarska on Sat, 26/06/2004 - 03:12. את יודעת שבבאלינזיה... באלינזיה, זה כמו באלי? כן. בבאלינזיה, אנשים מנהלים את הרגשות שלהם: גם כשעצוב להם התושבים הבאלינזים משתמשים בפרקטיקות... את יכולה להסביר יותר פשוט, הכי פשוט, כאילו את מסבירה לילד? הם מראים פנים שמחים גם כשהם עצובים. כשהם שמחים הם גורמים לכל הסביבה להיות שמחה ולא משפיעים לרעה על הרגשות של האחרים. מה זאת אומרת לרעה? למשל, מישהי עמדה להתחתן עם מישהו וקיבלה הודעה שהוא מת, אבל כשהיא באה לספר לאנשים, גם היא וגם האנשים האחרים צחקו. ולמה הם צחקו? הם צחקו כדי להתגבר על הרגשות הרעים. מה זאת אומרת רגשות רעים? אני תכף אסביר לך. מבחינת הלב והראש והפנים, הלב הוא המקום של הרגשות. מה שנמצא בלב אפשר לראות על הפנים. תמיד? בדרך כלל. ואיפה הלב אצל הבאלינזים? בלב שלהם יש להם את הבַּיוֹ. כמו היוגורט? לא בִּיוֹ, אלא בַּיוֹ, שזו האנרגיה שלהם. ולנו אין ביו? אנחנו לא באלינזים. הביו זו האנרגיה, כשיש הרבה אנרגיה, אתה אופטימי, אתה חיובי. זה לא אותו דבר? אופטימי וחיובי זה לא אותו הדבר לדעתי - וצפויים לך חיים ארוכים ובריאים. זה אם אתה באלינזי. כשהביו שלך נמוך, אתה פסימי, רע לך, חייך יהיו קצרים ותהיה חולה. את מבינה, הפנים הם המראה של הלב. הם מראים את מה שיש בלב. רגע, זה אצל הבאלינזים? עכשיו מדברים רק על באלינזים. כשאני צוחקת את לא צוחקת? את רוצה שאני אצחק? אני יכולה לכוון את הצחוק שלך? מה אומרים הבאלינזים? הבאלינזים אומרים שכן. שאם אני אצחק גם את תצחקי ואם אני אבכה גם לך יהיה עצוב. לכן, בשביל שלא יהיה לאחרים עצוב, They keep a happy face אבל הם לא באמת שמחים. אומרים שכמו שהם מכוונים את הבעות הפנים שלהם ושולטים בהן, כך הם יכולים לשלוט גם במחשבות. ככה הם מתמודדים ולא גורמים כאב. איזה מן סוג של התמודדות זה? הבאלינזים מאמינים שעצבך יקטן אם תפסיק לחשוב עליו ושלרגשות אדם יש משמעות לא רק אינדבידואלית אלא גם קולקטיבית. הם מטיפים לפנים מאירות כדי למלא את הצו המוסרי לגרום לעצמם ולאחרים אושר ובריאות נפשית ופיזית. מקווה שנהניתם אני קורא את זה כבר שבועיים וכל פעם זה אחרת

שרה16

New member
קראתי וקראתי..אתמול והיום

ואני חושבת שיש פה המון פילוסופיה מאחורי המילים. השליטה ברגשות,בעצב ובשמחה,וההשפעה של מאורעות חיצוניים במזג הרוח הפנימי שלנו-ההחלטה הפנימית של כל אחד אם וכיצד ישפיע מאורע כלשהו עלינו ,אם לאו. למרות הפשטות,זוהי דרגה גבוהה של מודעות ותודעה. תודה על הכתובים

offe

New member
בוקר מלא רגשות עצב ושמחה ../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

בנדנדת החיים שלנו הכל בתנועה פעם למעלה - פעם למטה. מי שברא אותנו דאג שבכל פעם שאנו חווים מכאוב מהול בעצב - המנגנון שלנו נלחם - החיים ממשיכים ומביאים לדלת חיינו את האור, השמחה והחגיגה. כמו שהיום אנו חוגגים עם מקסימה את הולדת בנה הבכור - עד מאה ועשרים. כל אחד מאיתנו הולך לעיסוקיו - וזאת לאחר שברך את חבריו. שיהיה לכם יום נעים ומענג offe

נֵנָה

New member
אופינקה, מדוע רגשות עצב?

גרשי את העצב מלבך וחשבי רק על הטוב והיפה שהחיים מעניקים לך, כי הם נמצא בתוכנו ורק בידינו להוציאם לאור
פזי, ציורי הקיר מהמטרו ממש מדהימים, וכבונוס יש שם גם ציורי אמנות יפים. ריתקת אותי לאתר שהבאת ולא יכולתי לעזבו עד שחקרתי את כולו. מקסימוש
מזל טוב ליום הולדתו של בנך בכורך. מאחלת לך המהמון שנים של בריאות, אושר ונחת והרבה אהבה, אהבה קולהזמן. היום דוקא ניסיתי להכנס לפורום מוקדם, אך לא הצלחתי, המחשף עדיין עושה לי שרירים ואיני יודעת אם האשמה היא בו או בספק האינטרנט שלי ... אז יצאתי לסידורים שונים כדי לסיים מוקדם וחזרתי אליכם קצת עייפה אך בלב שמח לראות את כולכם כאן ... אוהבת

offe

New member
../images/Emo24.gif תודה לנשמות הטובות

היי חברותיי, אין עצב בלבי - הרגע חזרתי מביביסיטר לנכדיי - כן בבוקר - ושם הרבה צחקתי וחייכתי. פשוט הגבתי על הדברים ש-nypx הביא מהחיים ושם מדובר על
ו-
וכמו שאתם מכירים אותי אוהבת לשרבט מילים כשנושא נזרק מולי וזה מה שיצא, ללא זיקה אלי. תודה על הדאגה - הכל בסיידר
גדול offe

נֵנָה

New member
ועוד על ידידות אהבה ואושר ../images/Emo24.gif

מצוטט מתוך אותו ספר זעיר ונחמד "שי קטן", שקיבלתי ביום בהיר אחד. "כעת אני יודעת שהעולם אינו מלא זרים. הוא מלא אנשים אחרים - שרק מחכים שידברו איתם. על מנת למצוא חבר, צריך לעצום עין אחת, על מנת להחזיק בו - שתיים. אוהב אותך לא רק על מה שהינך, אלא גם על מה שאני, כשאני בחברתך." ומתוך "כיצד ילדים רואים את האושר" "האושר הוא אם אתה נותן אותו למישהו" (קריטופר הואר - 11) "האושר הוא לתת קצת ולקבל לקצת, גם אם זה רק סביון. זה שווה-ערך לזר של ורדים אדומים עטופים בתחרה עדינה, אם נותנים אותו מתוך אכפתיות" (הלן קאדיק - 11) "אני אוהב לראות איך הפנים של האנשים מאירים משמחה, ולשמוע את רשרוש נייר העטיפה הנקרע מעל המתנה. זה כל-כך נעים כשמודים לך על המתנה, וזה מחמם לך את כל הגוף" (פול אוון - 13) "האושר הוא ידו של חבר." (ג'וליאן קווין - 10) "האושר הוא שכולם חברים שלך. זה כמו אור שמאיר את כל החיים שלך." (דניאל דילוג - 8) והעיקר הוא החיוך שב

למעלה