טוב שיש חברים ../images/Emo24.gif
הפעם שלא כמנהגי, אני מרשה לעצמי לפתוח בהודעה חדשה, כי לא מצאתי מקום מתאים יותר להביא את הדברים... טוב שיש חברים
רוצה לחלוק אתכם כמה הגיגים על חברות מתוך ספרון "שי קטן" שקיבלתי פעם בהזדמנות לא זוכרת ממי ולא זוכרת מתי אך המילים הכתובות בו הן אור לעיני.
טוב שיש חברים
על חברוּת וחברים: אלוהים העניק לנו את קרובי משפחתנו. תודה לאל שאת ידידינו אנחנו יכולים לבחור בעצמנו. טוב להיות עשיר, וטוב להיות חזק, אבל טוב יותר להיות נאהב על ידי חברים רבים. מי שמחפש ידיד ללא פגמים, נותר ללא חברים. לכו לעתים קרובות לבית חברכם, משום שעשבים יכסו עד מהרה שביל שאינו בשימוש. אדם אינו רוכש לו חברים, הוא מזהה אותם. איני זקוק לידיד שישתנה כשאני משתנה, ויהנהן כשאני מהנהן, הצל שלי עושה זאת הרבה יותר טוב. חבר הוא זה שמגיע, כשכל העולם עוזב. צריך להתייחס לחברים כמו לתמונות, ולהציב אותם באור המבליט אותם בצורה הטובה ביותר. אין דבר מסוכן מאשר ידיד שאינו שומר את מוצא פיו אפילו אויב זהיר עדיף עליו. רכישת חברים, חברים אמיתיים, הינה ההוכחה הטובה ביותר שיש לנו להצלחתו של אדם בחיים. אל תחשוך מידידיך את אמריך האוהבים עד מותם. אל תכתוב אותם על מצבות, אלא אמור אותם עכשיו. חברים הם מתנה שאתה נותן לעצמך. " על כל מה שאתם נותנים לי מודה לכם ידידי על הרגשת הנועם שבלבי והחמימות שבעורקי על כל דברי החוכמה שאתם מביאים אל חיי על החיוך שאתם מעלים על שפתי
אוהבת אתכם
הפעם שלא כמנהגי, אני מרשה לעצמי לפתוח בהודעה חדשה, כי לא מצאתי מקום מתאים יותר להביא את הדברים... טוב שיש חברים