טוב..שירשור בגדים =)

rozalinda22

New member
אני../images/Emo108.gif../images/Emo26.gif

מכנסיים שחורים ספורטיביים עם פסים כחולים זוהרים כאלו בצדדים,מהוניגמן.. חולצה שחורה קצרה של בי"ס... ג'קט כחול(בצבע של הפסים שעל המכנס)גם מהוניגמן...
גרביים כחולים עם פסים שחורים ולבנים... נעלי ספורט אפורות עם כחול של סקצ'רס שרשרת פנינים שחורה... שיער פזור,גומיה כחולה על היד... אמממ...זהו נראה לי...

אוקיי אני עכשיו../images/Emo24.gif

אוקיי אז נתחיל מלמעלה - חולצה לבנה עם הלוגו של המכון כושר שקיבלתי שזה חצי שרוול אז אני כל שניה מתלהב מהשרירים ביד... חחחחחח אני לא יוצא איתה מהבית כי אני שם אותה כשמישהי באה לפה.. בוקסר מכנסיי טרנינג תכלת של אדידס ונעליי בית סנופי שקניתי שבוע שעבר בתל אביב

amc22

New member
משועממים.... אבל גם אני../images/Emo26.gif

-ג'ינס בהיר -נעליים מעל הקרסול סגנון נעלי התעמלות של לי קופר, בצבע אפור וקצת אדום -סוודר לבן מצרפת
-שיער פזור עם שביל זיגזג נוטה לצד -לק שחור מתקלף -עגילים גדולים כאלה כמו שמירי עונדת בפרסומת הזאת של התוכנית שלה ושל רמי וורד, אז לה היו בצבע ירוק, לי בצבע וורוד פוקסיה.

אהה צריך גם לרשום מה אני לובש

מתחת ואילו נעליים אני נועל
טוב אז.. נעליים - שחורות ליציאה.. אני כבר בקושי יוצא איתן בגלל שהן דיי שחוקות.. אני יוצא איתם רק לסלסה.. אבל רק אם אני יודע שהרצפה לא הכי מחליקה עד שאני אקנה נעלי ריקוד שיתאימו לכל סוגי הרצפות ויהיו נוחות 100%.. זה מה יש בינתיים
ואני לובש מתחת לגי'נס - בוקסר
אפור עם 2 פסים כחולים בצד - מפוקס

הממ

-ג'ינס של דונה קארן מחו"ל (לא בשביל להתלהב, פשוט מה שיש בארץ- גועל) -גופית ספגטי בצבע בורדו של מנגו -סוודר (יותר נכון סריג עבה) של מעצב ספרדי, בצבע אדום עם כיתוב בפייטים, משהו מיוחד... -גרביים עד הברך באדום וכחול -נעלי נייקי כחולות -תחתון וחזיה שחורים תואמים -צמיד שידיד שלי הכין לי שעון וטבעת. הממ מה עוד? אהמ קליפס... זהו :)

פששש....נשמע יפה!

וזה לא שאין בגדים יפים בארץ, כי אפשר למצוא בגדים יפים בארץ (תאמיני לי שאת יכולה למצוא) פשוט בהרבה מקומות בעולם כמו ארה"ב, ספרד, צרפת (במיוחד בפריז) ועוד...יש חנויות שאין בארץ, וחנויות שולטות, אם זה מותגים, מעצבים ואם זה חנויות פשוטות...אבל את יודעת למה את אומרת את זה? בגלל שאין את זה בארץ, כי אם לא היית בארץ וכולם היו הולכים עם הבגדים האלה שיש שם אז היית חושבת שגם בארת יש בגדים יפים, ונגיד קסטו, שאין אותה במקום אחר בעולם באה עכישו עם קולקציה ממש נחמדה...ששווה קפיצה! בכל מקום בעולם יש בגדים יפים כולל את הארץ ואי אפשר להחליל את כולה כי אני בטוחה שתמצאי איזה חנות בארץ שתמצא חן בעיינך! סורי סורי סורי על זה שהתפרצתי, אני ממש לא נגדך אבל סתם הבעתי את דעתי, וכם בארצות אחרות בעולם יש בגדים מדהימים! אבל שוב, לא כולם...

נכון, בגלל זה אמרתי, זה לא מהתלהבות

או משהו כזה. אני האחרונה שאתלהב מדברים כאלו, (להיפך ששואלים אותי מאיפה הבגדים אני אומרת בשקט כזה) מותג, או מקום קניה לא הופכים את הבגד למשהו יותר שווה... את הג'ינס ציינתי כי לדעתי הג'ינסים שיש לדונה קארן בארץ דוחים. ואת הסריג בגלל שהכיתוב בפייטים הם של ראשי התיבות שלו...

נשלח באמצע

את רב הבגדים שלי, כן, אני קונה בחו"ל. פשוט כי שם אני מוצאת דברים שהם לטעמי ולא יחרשו בארץ. אני שונאת את זה כשמשהו תופס הולכים איתו כל הזמן ומוציאים ממנו את הטעם ככה סביר להניח שזה לא יקרה. או לפחות הסיכויים קטנים יותר. אני כמובן שלא פוסלת את החברות, המותגים והמעצבים הישראלים...

בזה אני מסכימה איתך לגמריי!!!!!!!

גם אני הרבה מהבגדים שלי קונה בחו"ל וגם אם לא בחו"ל אני תמיד מחפשת דברים יפים שלא כל אחד ילבש ובגלל זה אני לא קונה שום דבר מפוקס למרות שבלי שום קשר אני לא מתה על הבגדים שלהם...

ayelet 1

New member
אני אני אני...

אה... חולצה אפורה ארוכה עם הדפס חמוד, גינס כהה גרביים עם ציור של כבשה שעושה ממממ.... ומגפיים שחורות כי חזרתי לא ממזמן מסיור מהבית ספר, ואני הרוגה מעייפות....

למעלה