טוב..שירשור בגדים =)

טוב..שירשור בגדים =)

משעמם לי...שתפו פעולה... אז ככה אני עכשיו... מגפיים,גרביים פסים מעל הברך אדום שחור,כנסיים 3/4 שחורות חולצה אדומה ארוכה ועליה חולצה שחורה קצרה...

אממ..

לא משו מעניין במיוחד.. תחתון יפיפיפפה שהחבר היפייפה שלי קנה לי.. לבן עם לבבות אדומים..
וחולצת צופים של המחנה קיץ האחרון..

אני...

גי'נס מקסטרו עם שפשוף צהבהב כזה עם הרבה "פסים" .. מעל השפשוף ובצדי השפשפוף.. בעע לא יודע איך להסביר
עם סווצ'ר חמוד מ"קמורה" שמתאים כזה בצבעים

coolel

New member
זהו... זכרתי שהם כבר לא

פעם הם היו דווקא נחשבים כמותג לא? אני זוכר שהיו להם דברים חמודים...

כן..

פעם הייתי קונה הרבה בקמורה..בכלל.. גם אח שלי ואבא שלי.. בשנתיים האחרונות עברתי לקסטרו ועד עכשיו אני מרוצה
רק חבל שסגרו את קמורה

אוקיי עכשיו אני....

גולף סגול חציל כזה של פוקס ממש יפה... ג'ינס של פיוטה חמוד כזה... שיער אסוף כזה לגולה שהשיער קופץ ממנה עם קליפס סגול..(קשה להסביר)... ו......זהו!!

chicolico

New member
../images/Emo183.gif

- ג'ינס כחול (בין כהה לבהיר) של זארה - חולצה קצרה לבנה - ג'קט ז'מש וצמר של VERSACE בצבע חום כהה, שנקנה לפני שבוע ב"אמא-של-כל-מכירות-החיסול" בחנות של ורסאצ'ה בכיכר המדינה. - נעליי אדידס SUPERSTAR לבנות עם פסים בצבע כסף - צמיד כסף מ-TOP MAN.

LipStiK

New member
../images/Emo45.gif יפהההה

ושאלה (סתם מהתעניינות)- כמה עלה הז'קט מורסצ'ה?

אדוושי

New member
אמממ טוב

חזרתי מהג'אז אז אני לא ממש לבושה... רר לא נשמע טוב ! קיצרר גרביים שחורות חצאיות תחתון שחור ועליו בוקסר כחול עם פסים לבנים [[בעע אני במחזור עצבנית אל תדברו איתי
]] חח אממ בגד גוף שחור... לא מבריק ,בד אממ לא יודעת חח אבל לא מהמבריקים פזור ויש לי על היד שתי גומיות שחורות דקותת... אממ לק ורוד-סגול וזהו בלי תכשיטים כלום כי אמרתי שחזרתי מהג'אז הורדיתי הכל... היום אני משעממת

LipStiK

New member
אני!!

אממ אז ככה: ג'ינס כהה מאוווד של... טוב, לא מוכר. סריג גולף מהמם בצבע בז' עם משהו שכתוב עליו בירוק זית של הוניגמן, שקניתי לפני שבוע. שעון חדשדש (וזה הזמן להגיד תתחדשי) של גס, מלבני כזה, בצבע ורוד. שרשרת שחורה צמודה עם תליון של מפתח-לב. לא יה לי כוח היום לעגילי אז לא שמתי... אהה ונעלי ספורט שחורות של סקצ'רס.

LipStiK

New member
כן!! עכשיו יש עוד סיבה טובה לבוא

למפגש- שתראי את השעון חחח....

קוראים לזה שרשור לבוש...חח

ואני לושבת עכשיו מכנס ניילון שחור של נייקי, חולצת ביצפר שחורה קצרה שלא היה לי כח להחליף, ג'קט של אונייל אדום עם לבן ונעלי ספורט..

למעלה