טוב, שימו לב!

shahf

New member
בחורה שמכינה המבורגרים?! ועוד אומרת שהם

מעבר לאלוהי?! אפשר להתחתן איתך?

ג יל י

New member
אני גם אופה לבד את הלחמניות ../images/Emo3.gif

הרכות רכות של ההמבורגרים וזה באמת לא כזה קשה להכין המבורגרים ביתיים באיכות מעולה צריך לבחור את הנתח הנכון עם אחוזי השומן הנכונים, לקצוץ גס, מלח, פלפל ותו לא הפורמה הנכונה, בגודל הנכון. להלהיט את המשטח מברזל יצוק לזרוק טסססס (אתה שומע את זה? שומע? הוא שר!) כמה שניות מכל צד נוזלים נגרים (הנוזלים האלה חשובים, רגע) חוצים את הלחמניה, קולים כמה שניות על המשטח, נותנים לה לספוג את הנוזלים המטורפים שההמבורגר הגיר. יאמי. באמת הרבה זמן לא ארגנתי לחברים ארוחת המבורגרים...

ג יל י

New member
איפה? בד"כ יש מישהו שמספק לי, כשאני צריכה...

אבל בשר טוב אפשר להשיג בלא מעט מקומות כיום (אם אדע אזור ג"ג, אוכל (אולי) להמליץ על מקומות)) אפשר לראות על בשר שהוא טוב וחשוב מאוד להשתמש בנתחים המתאימים וכמובן לקצוץ או לטחון (טחינה גסה, לא כמו לקציצות) את הבשר בבית, בשום פנים ואופן לא "בחוץ", גם לא אצל מישהו שסומכים עליו. את ההמבורגר מרכיבים מכמה חלקי בקר - חלקים שמנים בשביל העסיסיות (צלעות, צוואר (אני מעדיפה צלעות)) וחלקים עם טעם בשרי מודגש (שוק אחורית, לדוגמה). לאלה מוסיפים שומן במידת הצורך, הטוב ביותר הוא שומן "בוקלעך", הנמצא בשיפולי הבטן של הפרה. ה"מינון" שאני אוהבת הוא (לקילו); 1/3 צלעות, 1/3 ורד הצלע, 1/3 שוק אחורית. לכל זה מוסיפה 100 ג' (יש כאלה שמוסיפים יותר, לטעמי, מיותר) שומן בקר.

MsUnderstood

New member
מתי את מכינה ארוחה לפורום../images/Emo35.gif

למרות שאני לא אוכל ממש לאכול את זה..

ג יל י

New member
אני מוכנה לחשוב על זה, כשתארגנו מפגש ../images/Emo6.gif

למה לא? צמחונית?

MsUnderstood

New member
../images/Emo6.gifנארגן מפגש../images/Emo6.gif

לא... יש לי בעיה בלסת אני לא יכולה לפתוח אותה לגודל גדול/נורמאלי...ככה שאו שאני אוכל ת'לחמניה או ת'בשר...חחחח

ג יל י

New member
לא נשמע כיף במיוחד, תוותרי על הלחמניה

תשארי עם הבשר. למרות שאפשר להקטין גדלים... הכל אפשרי.

MsUnderstood

New member
כ"כ הייתי מטאגלנת את זה...

אבל נראה לי שיבינו את זה לא נכון... הרגת אותי עכשיו

shahf

New member
לא אכפת לי שיבינו לא נכון, העיקר טאגליין.

גם לי מגיע! no more קיפוח! נו מור אוגיוביישן! (במבטא ערבי כבד, והמבינה תבין)

למעלה