טוב שבתי לכאן כי

coaxcable

New member
טוב שבתי לכאן כי

חשבתי לעצמי והעלתי כאן בעיות מסויימות לגבי החדר שלי..וכדומה..אני אנסה לחדד או לבדוק עניינים כלליים שייתכן וישפרו את מזלי, מצבי ה... (3 נקודות) וכדומה.... טוב כיוןן שהנני בסביבות ה-27 לחיי חשבתי על שינויים רבים כי אני מרגיש צורך כלשהו ומשום נתפסתי בקטע "המבני-פסיכולוגי0סביבתי" משהו או בקיצור פנג שווי. :) אני חי בבית בו החדר שלי הינו תוספת של כמעט 10 שנים..כלומר 2 חדרים שמרכיבים מעין חדר מרובע גדול ובתוך יש מעין דלת הזזה מזכוכית שלמעשה חוצה את החדר הגדול ל-2 החדרים המקוריים (צריך לזכור שניתן לסגור אותה לגמרי ולא להשאיר מעבר אלא אם כן קמתי משינה ובא לי לעבור מחדר לחדר השני). חדר אחד הוע מעין חדר העבודה-פנאי-לימודים שלי שכולל בתוכו מכשירים אלקטרונים אקטיביים: רדיו, מחשב,סינתיסייזר, טלביזיה והממ מערכת סטריאו..ולמעשה גם בחלק "השינה" יש מחשב אחד שאינו פעיל מרבית הזמן אך בו קיימים בעיקר ארון בגדים גדול שמכסה את אחד הקירות (כמעט במלואו) ולצידו מעין ארון מדפים עם ספרים ועוד ציוד נוסף...ואבמצע אותו חדר שינה גם 2 כיסאות לבגדים או ישיבה ליד המחשב....למען האמת מיקומו של החדר ביחס לבית בכלל הוא שהחדר הגדול (המאוחד הזה) הינו בחלק הדרום מזרחי של הבית..כאשר המיטה שלי או ראשי יותר נכון מופנה לצפון מערב..ובעבר ישנתי בכיוון ההפוך, אך מיקום החלון ליד ראשי אז הביא אותי לצורך בשינה בכיוון העכשווי (מתוך שיקולי בריאות בעיקר - קור ורוח). הבית בכלליות הינו מרווח במידה שאם הייתי מגדירו על סקאלה והיה מקבל ציון 7 ...כך שדי ניתן לנוע בו בחופשיות...אני לא יודע מה הגורמים שאצלי בחדר מעוררים בי הרגשות של שיעמום, עייפות, ומעין הרגשה של..המממ רצון לשנות..של מעין הרגשה מגעילה כזו..מוזרה...מעצבנת אפילו.. צבעי הקיר הם בז' - קרם ויש תמונות בכמה מיקומים לאורך הקירות ובגדלים שונים..של טבע...(צמחייה, חיות), בני אדם וכל מינים דגלים ירוקים וצעצועים וסתם שטויות נוספות...מה יש לומר בעניין, ואם יש צורך בציור נא לעדכנני.. טוב נראה לי שאוסיף אותו פה

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

האם דלת ההזזה היא דלת זכוכית לכל אורך החדר או שיש גם חלק שהוא בנוי? ההסתכלות על הכיוונים בדרך שהסברת אינה מדוייקת. סמן את הדרום או הצפון בשירטוט, אני כבר אסתכל עליהם... לפי השרטוט אתה ישן לכיוון דרום ולא כפי שציינת. לגבי התחושה שלך: מה יש בתמונות שתלויות בקירות? באיזה תחביבים, עיסוקים אתה עוסק? האם אתה עובד? איזה חיות נמצאות בתמונות שלך ובכלל מה משתקף מהתמונות שנמצאות סביבך, חיים או לא? מה גודל כל היחידה הזאת? כמו המכשירים שיש בחדרים שלך יכולה להרדים פיל. מה הסיבה שיש כל כך הרבה ציוד אלקטרוני בחדר שלך? יום נעים

coaxcable

New member
אז ככה

דלת ההזזה בנוי מ-2 חלקים נעים וכך ניתן להזיז את שניהם לכיוון אחד וליצור מעבר בצד מסויים וההיפך. הדלתות הן לאורך החדר. דרך אגב, מיטתי ממוקמת בדרום - מזרח..פשוט בציור הראתי זאת על בסיס ישיבתי מול המחשב, כך שזה נראה מבלבל. בתמונות שיש סביבי: תמונות וציורי נוף שכוללים פרחים, צמחים, אגרטלים, יש כמה דגלים..תמונה או 2 של זוג מתחבק, תמונות של נמרים ואריות, מניפות יפניות וכדומה..תחביבים: קריאה, כתיבה בתחומים שונים כולל שירה, סיפורת, פילוסופיה וכדומה...מחשבים: אומנות ועיצוב ממוחשב, כתיבת מוסיקה אלקטרונית באמצעות מחשב..צפיה מועטה בטלביזיה..וכמובן שהלימודים הם דבר חשוב ומרכזי בחיי כרגע. עןבד לא בעבודות קבועות, ואם בכלל..תלוי במצב. גודל היחידה כולה הם אם אינני טועה כ - 70 ממר (ממש לא בטוח אני אבדוק). כמו שאמרתי הציוד האלקרוני הוא תחביב והנאה כאחד, וגם לצורכי לימודים (לשעבר והיום)..כן, חשבתי שכמות המכשור חוסמת תנועועת חיוביות של אויר ואור שמש אם כי אף אחד לא מסתיר את השמש או משהו..

מה היית רוצה לשפר או לשנות?

תשמע, אתה בר מזל, מוקף במה שאתה אוהב, יוצר, לומד... אז מה בכל זאת אתה רוצה שיקרה לך? האם זו הקריירה או שכרגע את לומד? בכל מקרה, כיוון השינה שלך אינו כיוון יציב, זו אינה שינה רגועה ומאוד יתכן שאינך רגוע ומרוכז בשל כך. מה שוקרה במרחב שלך כרגע זה בלבול אנרגטי. מצד אחד אתה נהנה מצד שני יש לזה מחיר. עירבוב של מרחב שינה עם ציוד אלקטרוני אינו מומלץ. מה דעתך להוסיף צמחיה לחדר ה"אלקטרוני"? לתלות קריסטלים בחלונות שיכניסו קרני שמש לחדר? להוריד תמונות ישנות מהקירות ולהחליף בחדשות? ואולי... תעלה אתה כמה רעיונות, אתה כותב, יצירתי, תן לזה ביטוי גם במרחב שלך ערב נעים

coaxcable

New member
ייתכן שאני בר מזל, אבל!!!

למרות היותי מוקף שמה שאני אוהב עדיין יש לי תחושות של מעין "הכל עומד במקום.." מעין תחושה של הממ שיעמום...אז הוספתי קצת קישוטים והממ כפי שזכור לי הוספתי והוצאתי תודספות קטנות כמו תמונות וקישוטי עץ...ושיניתי מיקומי מיטה ומחשבים וכדומה...אני רוצה שתהא לי יותר אוירה של שמח כל הזמן או מעין תחושה של..לא יודע..משהו יותר אלוהי - יותר מיסטי מאשר..כל הגשמיות הזו..יותר מסתם מראה של ציוד "תקוע" במרחבי החדר הבומבסטי שפעמים רבות מבולגן היותי עסוק בלימודים ובתחביבים כך שמרוב הנאה זה נראה יותר מבולבל ושונה ממה שצריך להיות או משהו כזה. לגבי השינה, מדוע כיוון השינה לדעתך אינו יציב..למען האמת אני די בטוח בכך..אני מרגיש תחושות של "אי חוסר שינה או מנוחה טובה" מאז שהעברתי את המיטה מחדר הלקטרוניקה-עבודה ראשי שלי לחדר או לחלק השינה שלי היום, ובמיוחד לאחר שינוי זוית מיקום הראש.. לגבי העירבוב של מרחב שינה וציוד אלקטרוני, כן יודע לי שיש השפעות אלקטרוניות של נוירונים וכדומה..שנשארות כמה זמן לאחר סגירת המחשבים...אבל זו האופציה הדי יחדיה אם לא היחדיה שיש והייתה לי כבר כמה שנים..צמחים..רעיון חביב..אבל אין לי איפה להניחם..כמו שאמרתי ניתן לנסות אבל לא יודע...וחוץ מזה..האם צמחים טבעיים "נושמים" או פלסטיים מדומים??? קריסטלים - יש כניסת אור שמש לחדר מכיוון מערב של החדר וגם קצת מכיוון מזרח...ואם מדובר בכל זאת בקריסטלים - אז באילו צבעים, ואיזה צבע או קריסטל מתאים לבן מזל מאזניים? שאכן תהא התאמה? במרחב שלי...כן אני מעלה רעיונות אבל לא תמיד מה שאני רואה אצל חברים או עולה לי בראש יכול לבוא לידי ביטוי גם מבחינה כלכלית...אם הייתי עורך רה אירגון בחדר הייתי מוציא הרבה כסף (על פי מה שיש לי בראש, וזה משהו שיכלול המון המון פרטי טבע, נורות אולטרה עם אקקוריומים חשמליים ותוצרי עץ שונים כמו גזעים כרותים וכדומה שעליהם יונחו צמחים שונים ותמונות נוף מסויימות) מה לדעתך אביבה :)?

מה לדעתי? ../images/Emo13.gif

לדעתי אתה יודע את הכל... רק צריך לעבור לשלב העשייה... מנית הרבה דברים שיש לך בראש לעשות והם נכונים... לא צריך לעשות הכל בבת אחת, אפשר להתחיל לעשות משהו אחד להמתין קצת ולהמשיך הלאה לאט לאט... כל מסע מתחיל בצעד אחד... גזעים כרותים הם סימלי מוות, אלא עצים מתים - לא כדאי נורות אולטרה פוגעות בבריאות - לא כדאי צמחים שמומלצים לפי הפאנג שואי הם חיים - או ברירת מחדלף ממשי לא פלסטיק הקריסטלים הם הכדורים העגולים שמלוטשים עם כל מיני זויות ששוברים את קרני השמש ומחדירים אותם לתוך הבית. בכל מקום שבו יש שמש בחלון כדאי לתלות אותם שאל את עצמך את השאלה הבאה: מה אתה יכול לעשות כדי לעשות לעצמךמקום בבית שלך? כרגע את מוקף חפצים ויוצרים מחנק אצלך. אז מה אתה יכול לעשות כדי לשנות את זה... הצד המערבי הוא צד יותר שקט לשינה מזה שאתה נמצא בו היום... אולי באמת היגיע הזמן לפחות "גשמי" בחייך? אני מציעה להתחיל לעשות, זו הדרך היחידה לדעת האם מה שאתה חושב אכן נמצא בחייך...או שאולי רק נדמה לך שהוא נמצא... יום נעים

coaxcable

New member
המממ..שלום שנית אביבה :)

יודע את הכל אני לא..זה בודאות..כי לא הייתי שואל אם הייתי יודע.. טוב, גזעים מתים - חשבתי שזה יהיה מעניין להנחת צמחים חיים עליהם..הייתי מאוד רוצה משהו כמו מפל מים אבל בדירה איך אצור כזה דבר :)? כלומר אני יועד שזה אפשרי אבל לא בדירת הוריי..סתם הוצאות מיותרות. נורות אולטרה..טוב נו חשבתי על משהו מאוד יפה עם זוהרים (מדבקות זוהרות) אבל בסדר אוריד אותן מעל הפרק.. גרר :) השאלה של "מה אני יכול לעשות..." היא שאלת השאלות [במודעות והכרה] כאן במקרה שלי כאינדיבידואל אל מול סביבתו...חביב אבל הגשמי בחיי עדיין תקוע ואני לא יודע מה בדיוק לא מובן-מוגדר לי, כלומר אולי באמת ע"H עשייה אשנה דברים אבל בכל אופן התחלתי קצת לשנות ולסדר פה..נקווה שיהיה טוב

מפל מים

יש שתי אפשרויות. בעצם שלוש. 1. לגור בתוך מפל טבעי.. 2. לבנות - לקנות אבן, לקדוח חור, לעצב מפל ולשים שם משאבת מים. 3. לקנות את סעיף 2. יש בהרבה חנויות מתנות.

למעלה