טוב שבתי לכאן כי
חשבתי לעצמי והעלתי כאן בעיות מסויימות לגבי החדר שלי..וכדומה..אני אנסה לחדד או לבדוק עניינים כלליים שייתכן וישפרו את מזלי, מצבי ה... (3 נקודות) וכדומה.... טוב כיוןן שהנני בסביבות ה-27 לחיי חשבתי על שינויים רבים כי אני מרגיש צורך כלשהו ומשום נתפסתי בקטע "המבני-פסיכולוגי0סביבתי" משהו או בקיצור פנג שווי.
אני חי בבית בו החדר שלי הינו תוספת של כמעט 10 שנים..כלומר 2 חדרים שמרכיבים מעין חדר מרובע גדול ובתוך יש מעין דלת הזזה מזכוכית שלמעשה חוצה את החדר הגדול ל-2 החדרים המקוריים (צריך לזכור שניתן לסגור אותה לגמרי ולא להשאיר מעבר אלא אם כן קמתי משינה ובא לי לעבור מחדר לחדר השני). חדר אחד הוע מעין חדר העבודה-פנאי-לימודים שלי שכולל בתוכו מכשירים אלקטרונים אקטיביים: רדיו, מחשב,סינתיסייזר, טלביזיה והממ מערכת סטריאו..ולמעשה גם בחלק "השינה" יש מחשב אחד שאינו פעיל מרבית הזמן אך בו קיימים בעיקר ארון בגדים גדול שמכסה את אחד הקירות (כמעט במלואו) ולצידו מעין ארון מדפים עם ספרים ועוד ציוד נוסף...ואבמצע אותו חדר שינה גם 2 כיסאות לבגדים או ישיבה ליד המחשב....למען האמת מיקומו של החדר ביחס לבית בכלל הוא שהחדר הגדול (המאוחד הזה) הינו בחלק הדרום מזרחי של הבית..כאשר המיטה שלי או ראשי יותר נכון מופנה לצפון מערב..ובעבר ישנתי בכיוון ההפוך, אך מיקום החלון ליד ראשי אז הביא אותי לצורך בשינה בכיוון העכשווי (מתוך שיקולי בריאות בעיקר - קור ורוח). הבית בכלליות הינו מרווח במידה שאם הייתי מגדירו על סקאלה והיה מקבל ציון 7 ...כך שדי ניתן לנוע בו בחופשיות...אני לא יודע מה הגורמים שאצלי בחדר מעוררים בי הרגשות של שיעמום, עייפות, ומעין הרגשה של..המממ רצון לשנות..של מעין הרגשה מגעילה כזו..מוזרה...מעצבנת אפילו.. צבעי הקיר הם בז' - קרם ויש תמונות בכמה מיקומים לאורך הקירות ובגדלים שונים..של טבע...(צמחייה, חיות), בני אדם וכל מינים דגלים ירוקים וצעצועים וסתם שטויות נוספות...מה יש לומר בעניין, ואם יש צורך בציור נא לעדכנני.. טוב נראה לי שאוסיף אותו פה
חשבתי לעצמי והעלתי כאן בעיות מסויימות לגבי החדר שלי..וכדומה..אני אנסה לחדד או לבדוק עניינים כלליים שייתכן וישפרו את מזלי, מצבי ה... (3 נקודות) וכדומה.... טוב כיוןן שהנני בסביבות ה-27 לחיי חשבתי על שינויים רבים כי אני מרגיש צורך כלשהו ומשום נתפסתי בקטע "המבני-פסיכולוגי0סביבתי" משהו או בקיצור פנג שווי.