טוב שבאת..

טוב שבאת..

הוא מגיע אלי ישר ממילואים אני שומעת את האוטו שלו וגופי נדרך, כל צעד שלו במדרגות ממוטט עוד חלק ממני הוא נכנס הביתה מלטף את שפתי בנשיקה. "שלום מתוקה".. נכנס למקלחת ונועל אחריו. הוא משתהה שם למעלה מחצי שעה, "אם הוא גומר לבד אני הורגת אותו" הוא יוצא מהמקלחת חם ומריח, זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו יוצא מקלחת. גופו הרטוב והמגבת הקטנה שעל גופו מעבירים אותי על דעתי. הוא מביט בי לרגע ולא זז לכיווני, במקום זה פונה לחדרי, נעמד ומתייבש. אני נעמדת מאחוריו לוחשת לו "אני לא יכולה יותר", ומרגישה איך המילים הללו מרוקנות אותי ,"אני לא יכולה יותר" אני חוזרת והוא בשלו לא מסובב אלי פניו. עכשיו אני על הריצפה, דומעת, נפשי לא יודעת איך להתמודד עם הדחיה . המגבת שעל גופו נשמטת לידי, אני מרימה את ראשי ומגלה אותו מוכן ומזומן לקראתי אני מתבוננת בו, הוא רוכן לעברי, מנגב לי את הדמעה ואומר "את באה? ...", אני נשארת במקומי מסתכלת עליו ושולחת ידי לאיברו הזקור והחם, הוא מתרגש מהמגע ופולט אנחה, אני נעמד על רגלי נזכרת בכוחותיי הופכת אותו כשפניו לקיר, מנשקת לצווארו ,לוחשת לו באוזן "אתה שלי להיום, אף צבא שבעולם לא יוכל לעצור אותי מלהתחבר לזין הענק שלך" , הוא מסתובב אלי באחת,תופס את פניי ומנשק אותי בלהט, "זייני אותי!, זייני אותי כמו שרק את יודעת!". אני הופכת אותו שוב, "לא רוצה לשמוע אותך, אפילו לא מילה!, אתה תעשה כל מה שאני אומר לך מעכשיו", הוא מהנהן בראש לאות הבנה. אני חוזרת לגופו, ציפורניי חורטות בגבו, משאירות אחריהן סימנים אדומים וענקה חנוקה נפלטת מגרונו, ידי נשלחת אל ישבנו המוצק והחטוב, עורו החלק מרגה אותי, אני נצמדת אליו, מצמידה את שדיי לגבו ומכניסה אצבע לישבנו. גופו נע ללא שליטה אני נושכת אותו בכתף ושולחת יד לעבר הזין הזקור שלו, הוא מתפתל אך לא מוציא מילה, הנוזל הראשוני נפלט ממנו ואני יודעת שהוא מוכן, ידיי הולכות וחוזרות מעלה מטה לאורך הזין הענק שלו, לוחצת ומרפה ,מוסיפה אצבע שניה לישבנו וחושבת לצרף גם את הויברטור הקטן. אני מסובבת אותו אלי מגלה חיוך קטן, "זה לא מוצא חן בעיניי, אני הרשתי לך לחייך?" כעונש אני מועכת את איברו – ענקה חדשה נפלטת לאויר והחיוך גדל, "אתה אוהב את זה , אתה אוהב את הכאב..",לשונו מטיילת על שפתיך כשאני אומרת מילים אלו. פתאום לוקח שליטה זורק אותי על המיטה, מפסק רגלי ואומר "מילה אני לא רוצה לשמוע ממך, מילה!", אני יודעת מה מצפה לי וחיוך גדול נפרש על פניי. אתה מפסק את רגלי מקרב את אפך למאגר הנוזלים הריחני שלי, לוקח שאיפה ואומר "אני צמא, אני צמא לך".. לשונך לא ממתינה ולו לשניה וחודרת עמוק לתוכי, ואתה מתחיל לשתות אותי, גופי עכשיו שלך, אבדה לי השליטה בו. ידיך מסיירות על כל גופי, נתקלות בפיטמות הזקורות שלי, אתה נזכר שאמרתי לך "תנשך אותם , תצבוט אותם תלקק אותם,תכאיב לי מעט..", צביטה מפלחת את גופי , האגן שלי מתרוממם ,מוגש לך ישר לפה, אתה נושך לי את הדגדן בדיוק הנשיכה שאני צריכה עכשיו, אצבעותך עושות עבודתן נאמנה – נכנסות יוצאות מגרות את נקודת הG שלי ולשונך משלימה אותן מבחוץ. אני עומדת לגמור ואתה מרפה, לא מרשה לי לגמור לפניך "לא הפעם, הפעם שנינו יחד." באחת אני מרגישה את הזין שלך ממלא את הכוס שלי,שרטוב ונוזל, הזין הענק שלך נכנס ויוצא, דופק בי ,מזיין אותי!! אני גומרת בצרחה, ומיד אתה אחרי, ממלא אותי בזרע חם וסמיך.. חיוך מתפשט על פניי ועל פניך ושנינו נרדמים.

חיוך מתפשט גם על פניי

אכן, כל גבר שמגיע לצבא נהייה מייד רעב, עייף וחרמן. ואם אחת כמוך שמחכה לו אני לא מתפלא שהסיפור שלך הוא כה פראי...

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום לאיודעת שובע

וברוכה הבאה.
אנא, הישארי מורעבת כל הזמן.

לא, טוב שאת באת../images/Emo140.gifברוכה הבאה

איזו כתיבה איזו טעימה שאפית אחת
ברוכה הבאה ובוקר נפלא! ויפה בגי אמר של תשבעי לעולם

למעלה