טוב שאתם לא יושנים ...

../images/Emo86.gifיאא איזה מעצבן המנהל

של החטיבה העליונה והוא בכלל של כל הבצפר.. הוא פשוט כזה היסטרי ודפוקק

טוב שאתם לא יושנים ...

בוקר טוב !!! בעצם צהרים כבר אבל לא משנה ... בטח איילת רדומה בחלום ה... וכולם לומדים ... ורק אני ומיכל בבית!!! בקיצור: שבת שלום!!!
.
-קרן-

../images/Emo86.gifיש לנו מריבה אחת ענקית

בבצפר בימים האחרונים, עכשיו זה נראה משו כמו..רוסים נגד מרוקאים..זה באמת מעצבן וזהה..אבלללל המנהל המעצבן הזה נכנס והתחיל להטיף לנו מוסר כאילו מישו מהכיתה שלנו קשור לזה..זה פשוט מעצבן.. הוא התחיל להגיד מי שרב בגלל הכבוד הוא עבריין כי זה חשוב רק לעבריינים בלה בלה בלה.. הוא זיין לי ת'שכלל

אני מכירה את זההה../images/Emo70.gif

גמלנו זה קרה משו דומה זה דבר כזה מעצבןןןןן
מסבירים למי שלא אשם בכלל נכון
אצלנו פעם אמרו שאין אנגלית וחצי הלכו הביתה.. השאר הלכו לבדוק במוניטור אם יש אנשלית וראו שיש (אני ביניהם) אז המורה התחילה להסביר לנו איך להשתמש במוניטור
למרות שאנחנו אלה שבדקנו ולא אלה שהלכנו הביתה
ואמרתי לה למה היא לעזאזל מסבירה לנו אם אנחנו כן הבנו איך להשתמש
והיא ענתה משו אחר בכלל.. איזה מעצבן זהה

../images/Emo86.gifחחחחח איזה לא קשורה היאא../images/Emo70.gif

היו כמה בנות מהכיתה שלי..שבקושי מעורבות כאילו רק ניסו להגיד לחברות שלהן להפסיק לריב..ואני מבינהם..אבל זה לא נקרא להתערב

זה בסדר ... כולם ככה...

לא סיפרתי לכם !!! אתמול היה סרט בבי"ס. ... אז הלכתי בכאילו לשרותים ... ואז חזרתי ... בדרך הספקתי לדרך על כוווול החטיבה הקטנים והדפוקים האלה ... ואז עשיתי (המון) רעש ... וגם בתחילת הסרט אני וחברות שלי עשינו רעש ... בקיצור ה"רכזת" הזאת באה עליי ואז היא עושה לי "קרן, את עושה הרבה רעש ואני יוציא אותך". אז אמרתי לה:"טוב." ואז היא אומרת לי :"ואני לא יתן לך לצאת לשרותים... " אמרתי לה שהיתי צריכה להתפונות.. ואז היא עושה לי:"מיצידי תעשי במחנסיים" אז אמרתי לה :"אני לובשת חצאית...". ואז אתם לא מאמינים איזה צביטה היא צבטה אותי!!! חבל-על-הזמן!!!! שיו מרוב שזה כאב זזתי אחורה והייתי בהלם!!! ואז אמרתי לה:"איזה אלימה!!". ואז היא הלכה ... בקיצור המשכנו לעשות רעש ... ואז הלכנו לאחורה של האולם פתחנו כאילו "זולה"... ואז היא היתחיל להגיד לנו שאנחנו בגן ואז ירדנו עלייה משו חבל"ז ... היה קטעים !!! מקווה שלא הישתעממתם -קרן-

בוקר טובבבבבבבבב../images/Emo42.gif

יחשבתי שאני יקום יהיה שרשור ענק של בוקר ובסוף כלווםם
קמתי יותר מוקדם ממה שחשבתי חחח
איזה כיף שאני וקרן בבית חחחחחחח
שיהיה לכולם יום טוב ושבת שלוםםם

הדסוש15

New member
חיחיחי קרן ומיכל לא היחידות שלא

לומדות אני גם לא לומדת ימי שישי
אבל אני הולכת למחויבות אישית
רק שלא יורד גשם אבל היום לצערי הלכתייי ארר אני רטובה חזרתי והאוכל נפל לי בדרך הביתהה סיוט

הדסוש15

New member
כן אני לומדת בבצפר שלך.

וכן יש מחויבות אישית בלי זה לא מקבלים תעודת בגרות זה כזה דבר מפגרר, את צריכה 60 שעות להתנדב איפשהו אני מתנדבת במעון במחניים אין לי מושג מה הדבר הזה ייתן לי בחיים אבל שיהיה..

למעלה