טוב שאלונת: למי מכאן יש תדיסק החדש?
O orit127 New member 14/12/02 #3 יופייייי ברור שהוא דיסק יפה!!! אבל איזה שיר הכי אהבת? שאלה קשה...חחח
D Dani Ryan New member 14/12/02 #4 הרבה מהם הכל אהבתי אבל במיוחד: invitation right here waiting riders like a friend u make me wanna flexin בואי נגיד כל האלבום וזהו!
הרבה מהם הכל אהבתי אבל במיוחד: invitation right here waiting riders like a friend u make me wanna flexin בואי נגיד כל האלבום וזהו!
O orit127 New member 14/12/02 #6 חחח סבבה באמת כאילו כל האלבום פצצתי אבל השיר הכי הכי הכי(!!) יפה זה ברור ש:... u make me wanna!!!!
S Sababush New member 14/12/02 #7 את לא הראשונה שאומרת את זה :-| למה כולם אוהבים את FLEXIN´ וU MAKE ME WANNA?
O orit127 New member 14/12/02 #8 אולי כי.. אממ אממ בוא נחשוב כאילו בלו שרים אותם-זה דבר ראשון ודבר שני זה כי הם שירים קוטלים, שירים שאפשר לשמוע נון סטופ עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם!!!
אולי כי.. אממ אממ בוא נחשוב כאילו בלו שרים אותם-זה דבר ראשון ודבר שני זה כי הם שירים קוטלים, שירים שאפשר לשמוע נון סטופ עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם!!!
S Sababush New member 14/12/02 #10 חחחח אז אם ככה, כולנו פה אמורים לאהוב יותר מחצי מהשירים באלבום איפה קנית את האלבום? אני הזמנתי מהאיטרטנט
חחחח אז אם ככה, כולנו פה אמורים לאהוב יותר מחצי מהשירים באלבום איפה קנית את האלבום? אני הזמנתי מהאיטרטנט
D Dani Ryan New member 14/12/02 #9 באמת למה?../images/Emo4.gif לא שהשירים לא יפים.....הם מאוד.. אבל כמעט כולם חושבים ככה
O orit127 New member 14/12/02 #13 קניתי אותו בטאוור רקורדס-יותר נכון. יותר נכון אמא שלי קנתה לי אותו!! זה דיסק קוטל!! אני חורשת עליו יום ולילה!!
קניתי אותו בטאוור רקורדס-יותר נכון. יותר נכון אמא שלי קנתה לי אותו!! זה דיסק קוטל!! אני חורשת עליו יום ולילה!!
S Sababush New member 14/12/02 #14 גם אני ../images/Emo6.gif היו שם כמה שירים שלא אהבתי, אבל אחרי ההופעות, התאהבתי