טוב, שאלה

• פותח הנושא 387
  • פורסם בתאריך

387

New member
טוב, שאלה

מה עושים כשבן הזוג ממש לא בעניין?

אייבורי

New member
אני בעד לירות בו ../images/Emo150.gif

סתם צוחקקקקקקקקקקק בעיה קשה, אבל פתרונות יש כמה 1. לוותר 2. למצוא בן-זוג אחר 3. למצוא פרטנר נוסף שכן בעיניין 4. לצאת מהארון ולהתפלל חזק שהוא יכנס לעיניין

387

New member
עוד שאלה

בסופו של דבר שנותר להכריע, אהבה או סקס לא רע בכלל אך פנטזיות אלימות לא ממומשות, על מי באמת העליונה?

Master Eagle

New member
אין צורך לוותר על האהבה

אהבה היא נכס שאסור לוותר עליו. אם מצאת אהבה לכי על זה. סקס בדרך שאת אוהבת תמיד תוכלי לנסות ולהביא את בן זוגך לזה ואם לא, כאמור יש דרכים נוספות

nerissa

New member
חמדתי

הקביעה שלך מתבססת על מידע או על ניחוש? נתחיל מזה
דיברת עם בן זוגך והוא אמר שלא או את מנחשת? לפעמים מישהו שאנחנו "מכירות" כל חיינו מחביא דחפים וצרכים עמוק בפנים.. מתוך חשש שאם יחלוק זאת עם מי שהוא אוהב - הוא ירתיע או גרוע מזה. אז? שאלת והוא אמר שהוא ממש לא בעניין? <מנסיון אישי - גם אני חשבתי שבעלי "ממש ממש לא בענין".. עד שהוא הפתיע אותי
>

ק ל י ב ר

New member
טוב את משהוא באמת מיוחד

אה וכן הגעתי הנה נריסה.. ( בעצם אני מפה לא ? )

nerissa

New member
ברוך הבא, קליבר ../images/Emo25.gif

הנה עוד אחד שהגיע ממחוזות רחוקים, אנשים. קבלו אותו
סוויטי? אייך?

הנני יפתי הנני.... ( + הצעה לקליבר)

את מוכנה להציג בפנינו את הקליבר? אני כבר לא ממהרת להציע תשורות לפני שאני מכירה קצת את האיש המצטרף (או האישה כמובן), ראית איך נתתי תמונה של בחורות לפודינג של זוד? קליבר, בינתיים אני יכולה להציע לך קפה, מיץ מנדרינות, חליטות שונות ויש גם תפוחי שלגיה אדומים ועסיסיים (יבוא, לא אמריקאיים מגעילים) ועוגיות שומשום. במה תבחר להתכבד?

ק ל י ב ר

New member
../images/Emo58.gifאז מי אני ...

בן 43 בבדס"מ המון שנים ממממש רק שנתיים .. היו ויש נשלטות ( אבל חולם רק על נריסה ..) ואני דייר בתפוז מיום הווסדו ... ותיק ותיק עוד מחלונות 3.11 טוב מה עוד?

Z o d i a c

New member
מסכים עם נריסה

גם הנסיך בעברו והפודינג בהווה די הזדעזעו מעצם המחשבה שיש להם אדון חובב BDSM במיטה. איש מהם לא היה וגם לא יהיה העבד שלי אבל ישבנו כמו אנשים בוגרים, הסברתי להם בדיוק מה זה BDSM, מה אני אוהב, למה אני נמשך, לימדתי אותם קצת, ויודעת מה? הם גילו שהשד לא כל כך גרוע.

curiouser

New member
תגובה מהבן זוג הלא בידיאסאמי...

אז לא ברור לי מי זה הנסיך הזה אבל אני בהחלט הפודינג, כאן אין ספק. אז אני לא בא מעולם הBDSM אז כמובן שהיו לי הרבה שאלות... זודיאק ואני דיברנו כשכל אחד שומר על ראש פתוח, מסתבר שההגדרות יותר מפחידות מהדבר עצמו. אולי אפשר אפילו להגדיר את אהבתי לציפורניים בגב (כמה שיותר חזק יותר טוב ומעביר בי רטטים לא נשלטים) כBDSM בצורה מינורית, ואולי לא, אני לא יודע. כשזה יותר מידי אני אומר אבל מוכן כן להיפגש איפשהוא באמצע. אני לא מוכן שבן הזוג שלי לא יהיה מסופק ואני מניח שזה הדדי. אהבה מנצחת הכל, מה לעשות. לא הייתי ולא אהיה עבד של אף אחד, אבל לא אכפת לי שהיפיוף שלי ישלוט/ינחה אותי. אולי אני אפילו יגלה שזה מדליק... ואם לא אז אני אגיד. תקשורת בעיניי כאן זה המפתח. אבל זו רק דעתי. אשמח לשמוע את דעתכם... ותראו אפילו איזו חתימה שמתי לחגוג את אהבתי החדשה/ישנה.

s h l o m k e

New member
כל כך צעיר וכבר במדים ../images/Emo35.gif

יא עולל וירטואלי אחד ......
אין לי הרבה כרגע מה להגיב על מה שכתבת פה מלבד דבר אחד שהקפיץ אותי מאוד (ותמיד מקפיץ אותי כל פעם מחדש ...) "אהבה מנצחת הכל" שטות שלצערי הפנמנו מסרטים הוליוודים, אהבה לא מנצחת הכל, היא קיימת ורצוי מאוד שבמערכת יחסים תהיה אהבה, היא בסיס לטעמי מחייב במערכת יחסים, אולם היא לא מנצחת הכל. ישנם במערכת יחסים פרמטרים רבים ומגוונים (ושונים מזוג לזוג ומאדם לאדם בתוך זוגיות אחת למישניה), יש לבדוק בכל מערכת יחסים את מכלול הפרטים שממנה בנוייה הזוגיות (לבדוק עד כמה שניתן). אהבה -
BDSM -
דברים אחרים שיש לבדוק .......... ולמה אני אומר את כל מה שאני אומר פה
אתם שני אנשים בוגרים, אתם נראים טוב ביחד, אם אתם רוצים להצליח, אסור לכם להתחבא מאחורי הפתגם הכל כך לא נכון וכל כך הוליוודי "אהבה מנצחת הכל" אז בבקשה וכמובן .... המון המון

curiouser

New member
הבהרה...

אז ככה שלומק'ה, המשפט נאמר במלא ההוליוודיות שלו... כי זה כיף לומר את זה, אך ראה כי רוב ההודעה מדברת על הדברים מסביב שהם אלה שבונים את המערכת, לדעתי. הידברות, הבנה, פתיחות, קבלה. אלה דברים שיש לבדוק ויותר חשוב - לבנות ביחד. האהבה רק נותנת לכל זה דחיפה קדימה וטעם טוב בפה (מי אמר בפה?!
זוד תירגע!) ושום דבר לא יקרה אם נהיה קצת הוליוודים, ללא ציניות, עם תאורה טובה ומוזיקת רקע
שאלה: מאיפה אתה יודע שאנחנו נראים טוב ביחד? מממ... curiouser תוהה. ובזאת אאחל לכולם בפורום סופ"ש נעים, שכולנו נדע להיסחף בביטחה אחרי כיף, כאב, תשוקה ואהבה, ומי יתן וכל הפנטזיות שלכם יתגשמו.

mpanda

New member
אהבה מנצחת הכל..?!?

אני באמת תוהה לפעמים עד כמה זה נכון.. האישה שלי תמיד אומרת לי את זה.."כשאוהבים אז הכל מסתדר" והכי גרוע היא באמת מאמינה בזה.. אני לעומתה חושבת שלפעמים גם אם הכי אוהבים בעולם אפשר כלכך לא להסתדר ולהיפגע עד ש.. פשוט נפרדים.. כי אי אפשר יותר.. אבל.. המציאות לעומתה שלי ושלה.. האהבה שלנו ניצחה בינתיים הרבה דברים

Pixy led

New member
../images/Emo4.gif

האהבה שהייתה לי... לנו, לא נצחה. היא הלכה לאבוד בתוך בעיות, פגיעות וחוסר-הבנה, והשאירה הרבה משקעים להתמודד אתם, עד עכשיו...
אבל עכשיו יש לי אהבה אחרת... הממ.

רבאק../images/Emo70.gif

עוד כרית???? זוד, תתקשר להנהלה של תפוז ותגיד שישימו אייקון של כרית.. כבר חייבים לא ?

xanadu

New member
לא מומלץ

יש פה הומואים, הם עוד עלולים לנשוך אותה.

למעלה