טוב, שאלה

JOE KALIBER

New member
טוב, שאלה

הפרק הכי טוב של סיינפלד? אני לא אהיה ממש מקורי בקטע הזה אני חושב שהבבל בוי

אלה.

New member
../images/Emo8.gif

אני הכי אהבתי את הנורה האדומה

MuffinMan

New member
קצת קשה ולא ראיתי את כולם

אבל לפי מה שאני זוכר אהבתי את הזה שחוזר אחורה. ~

JOE KALIBER

New member
אוי פרק ענק

אגב ברח לי יש את הפר קשקריימר הולך לשחות בנהר המים המזוהמים של ניו יורק כי הולך יכול לעשות נראה לי 400 ברכות בברכה כי הזקנים מפריעים לו.. איך קוראים לו?

snoway

New member
נו שיהיה

יש כמה: ביולוג ימי, "פאפי שירט", ידה ידה ידה, ההתערבות. ועוד כמה. ואל תתן לפורום הזה להפוך לקשקשיאדה של "מה שלומכם אנשימים?" אל תהסס למחוק הודעות מיותרות. בהצלחה.

MuffinMan

New member
נזכרתי

ידה ידה אהבתי וגם התערבות עוד אחד שמש חמוד. זה הזה עם הזאתי שעושה רעשים מהבטן... ~

JOE KALIBER

New member
תודה

הפורום לא יאבד את מהותו למרות שאם מישהו ירצה לדבר מדי פעם על קומדיה טובה אחרת אני לא אתנגד

הרכבת התחתית...

ללא ספק הפרק האהוב אלי הוא עם הרכבת התחתית זה שקריימר מספר לגורג על הקנסות שלו ואחד זה על נהיגה בלי דלת חחחח ושאליין נוסעת לחותונת לסביות וגרי נפגש עם איש ערום פרק קורע

Rocketshipper

New member
הסופ נאצי היה קורע!!!

היה פעם בערוץ שלוש את 10 הפרקים הכי טובים לא? אוי גם היה את הפרק הזה שג´ורג´ כזה הולך ברחוב והיונים לא מסכימות לזוז והוא מתחיל להתעצבן שיש הסכמים ברורים בין יונים לבני אדם כאשר מישהו חוצה את הרחוב, היונים חייבות לעוף!!! וואי זה היה פרק כל כך מצחיק!!!!! אין!!!! הם גאונים!!!

JOE KALIBER

New member
כן....

זה היה שידור ישיר מארצות הברית בלילה... יש את זה לחבר שלי...

WC

New member
SOUP NAZI

ואין ויכוח בכלל!!!! למרות שלפרק סגנים ראויים לשמם כגון ההתערבות, בבל בוי, וכו´ הערה: הפרק הכי מאכזב- לא כי הוא לא היה מצחיק אלא כי הוא היה אכזבה ולא עמד בכלל בציפיות- היה הפרק סיום!!!! WC when u control mail u control- INFORMATION!!!! אין כמו ניומן!!!!

שני פרקים

ידה ידה ידה, וזה שהם הולכים לאיבוד בחניון (זה עם הדג של איליין, ושג´רי משתין ועצרים אותו) אף אחד לא הזכיר את זה!

McDVD

New member
כצופה מושבע של סיינפלד...

אני חייב לחלוק עלייך.הבבל בוי זה פרק חמוד (בסטנדרטים של סיינפלד בסדרות אחרות זה היה הפרק הכי מצחיק) אך הפרק הכי מצחיק לדעתי הוא דווקא פרק ההתערבות (ולא כמו שכולם חושבים הסופ נאצי שהוא פרק מצוין כלעצמו) אך אין פרק יותר גאוני מבחינה עלילתית מבחינת קומדיה מבחינת הכל כמו פרק ההעתערבות זה פרק ענק שפשוט אי אפשר שלא לשבח. זהו לדעתי הפרק המצחיק ביותר!

אתה צודק מאוד !!

ההתערבות היה פרק ע-נ-ק !!!!! אבל בוא נגיד ככה , היו פול ממש פול פרקים ע-נ-ק-י-י-ם !!!!!!! אז ככה שהסקר שעשו פה , לא ממש צודק !!! כי אי אפשר לבחור פרק אחד טוב !!!

למעלה