טוב שאלה קצת סתומה מי מהם כתב את השיר "פאק א דוג"? ויש לכם אולי אקורדים לזה?
K ketas New member 30/10/05 #1 טוב שאלה קצת סתומה מי מהם כתב את השיר "פאק א דוג"? ויש לכם אולי אקורדים לזה?
B busted4ever New member 30/10/05 #2 חחחחחחח איי ואנה פאק אה דוג אין דה אהס. מי באמת כתב את זה? |= צריך להיות באתרי אקורדים אקורדים.
K ketas New member 30/10/05 #4 חחח באמת? איזהו תגלית מדהימה ../images/Emo22.gif אבל רציני, אם מישו יודע...זה התערבות על חמישים שקל
M may90 New member 30/10/05 #7 דווקא טום הוא המחורפן אם לא הייתי יודעת שמארק כתב את פמילי הייתי חושבת שזה טום
N nachmi New member 30/10/05 #9 טום גם משוגע אבל למארק יש את כל השטויות האלה בנוגע לדברים מטומטמים כאלההה זה בדוק הואא ואם לא אני לא יתפלא שזה טום בקיצר 2 משוגעיםם ועוד מופף חיה!! בלינק.. אין מה לעשות
טום גם משוגע אבל למארק יש את כל השטויות האלה בנוגע לדברים מטומטמים כאלההה זה בדוק הואא ואם לא אני לא יתפלא שזה טום בקיצר 2 משוגעיםם ועוד מופף חיה!! בלינק.. אין מה לעשות
M M i c h e l l e B New member 30/10/05 #10 חחחח זה יכול להיות כל אחד מהם. אבל דווקא מארק הוא פחות משוגע מטום.. [טום שולט!!!!111@!#$#@ XDD] נראלי שטום כתב. או ששניהם כתבו ביחד, בכל זאת זה לא קל לכתוב שיר עם כאלו מילים קשות ומרגשות. LOL ["ketas" תגידי שאת צודקת, מכ'פת לך XD]
חחחח זה יכול להיות כל אחד מהם. אבל דווקא מארק הוא פחות משוגע מטום.. [טום שולט!!!!111@!#$#@ XDD] נראלי שטום כתב. או ששניהם כתבו ביחד, בכל זאת זה לא קל לכתוב שיר עם כאלו מילים קשות ומרגשות. LOL ["ketas" תגידי שאת צודקת, מכ'פת לך XD]
S sappy song New member 31/10/05 #11 אם נגיד שסקוט כתב את זה ../images/Emo3.gif זה יהיה יותר מדי לא קשור