טוב.. שאלה לי אליכם:

mya 6

New member
טוב.. שאלה לי אליכם:

הסרט של ג´ניפר.. נוח משחק שם נכון?? זה סרט טוב?? כי אמרו לי שזה סרט (תסלחו לי) חרא.. וחלק אמרו לי שזה סרט ממש טוב.. חוות דעת..

צמות

New member
ביום שבת אני הולכת לראות אותו

אמרו לי שהסרט ממש יפה ומגניב כזה...ואני הולכת גם בגלל נוח..

WizMaster

New member
כל סרט עם ג´ניפר לופז סאקס...

המשחק הנוראי שלה ממש מורגש לאורך כל הסרט, הוא מורגש במיוחד בסצינות המשותפות שלה עם נואה ויילי, שהוא כידוע שחקן דרמטי מעולה.
נ.ב הסרט גרוע בפני עצמו ולא רק בגלל ג´ניפר...

הסרט...

enough , נוח ויילי עשה תפקיד ממש קטן ושולי של פחות מחמש סצינות, ובכלל הסרט די צפוי העלילה שטחית והמסר שהוא מעביר "תרצחי את הבעל שלך!" טוב לא בדיוק אבל לא מונעים אלימות באלימות.

westlife rules

New member
אני ראיתי את הסרט הזה..

לא שאני גאה בזה אבל חברה שלי הכריחה אותי.. הוא מה זה יפה שם.... אבל הוא משחק את המניאק שמה.. את הרשע, אבל לא נורא. והסרט לא כל כך נורא....

mya 6

New member
אני לא הולכת לסרט בגלל נוח..

אני לובית להזכירכם.. אני שונאת את קרטר.. אני שואלת כי אומנם הוא משחק שם ויש פה מספיק קראבים שהלכו בגללו אז שאלתי כי אני בטוחה שראיתם את הסרט..

~*~gaL

New member
אמממ...

זה שמישהו הוא לובי, זה לא אומר שהוא חייב לשנוא את קרטר.. אני קארבית, אני שונאת את לוקה? ממש לא. ואני לא ראיתי את הסרט.. גם לא את השני שלו, ולא את של גוראן! אוף! אני רוצה לראות אותם! :(

mya 6

New member
נטע... שיתקי..

אני ואת יודעים טוב מאוד שאת מתעבת את קרטר.. לא פעם ולא פעמיים זרקת משהו על הטלויזיה שקרטר אמר משהו לאבי..

שלמונזה

New member
אני איתכם!!!

אני לובית ואני שונאת את קרטר!!! וזה מפתיע אותי כי סה"כ התחלתי לראות אי אר בגללו ובתקופה של קרול-לוקה בכלל לא אהבתי את לוקה...!!! לוקה שולט וקרטר, טוב יום כיפור עבר לא נתחיל לכלכך עדיין...!

למעלה