טוב, שאלה אחת קשה

Larry

New member
טוב, שאלה אחת קשה

לכל חובבי ה beatles המושבעים - עבודת פיענוח קשה במיוחד שמעתי שיר שלהם (שר אותו פול מקרטני כנראה) באיזו מונית באוסטרליה, מכיוון שאני לא ממש אוהד מושבע שלהם לא הצלחתי לזהות אותו. הנהג ששם את זה הקלטת בטייפ אמר לי שזה אחד הראשונים שלהם והוא נמצא לדעתו, באלבום לבןאך הוא לא זכר את שם השיר ואו האלבום. השיר שקט ולא מוכר, מלווה אני חושב, בפסנתר ובגיטרה הפותר יבוא על הברכה לארי

LaD

New member
אולי..

Dear Prudence
וגם אם לא... כאן יש את רשימת השירים מה White album אתה מוזמן לחפש...

Larry

New member
תודה על העזרה

אבל זה לא השיר. אני בטוח שהשיר חבוי שם באותו אלבום ומכיוון שיש בו כמות לא מבוטלת של שירים קשה לי לדעת מה זה מי. צריך פה "מומחה" ביטלס. בכל מקרה תודה ענקית לך

inigo

New member
המממממ.......

טוב יש כאן בעיה או סתירה . האלבום הלבן יצא ב1968 שזה שנה לפני שהביטלס התפרקו. לפיכך, אחד הראשונים שלהם, השיר לא יכול להיות (במידה והוא אכן מהאלבום הלבן). יש כמה שירים שקטים באלבום הלבן : julia - שר אותו ג´ון לנון i will - שיר נפלא ששר פול ואותו הייתי בודק ראשון. blackbird - פול mother nature´s son - שר פול long long long - ג´ון (אני חושב) cry baby cry - ג´ון שר אבל הפסנתר והגיטרה דומיננטים בשיר. אלה נראה לי השירים שבאים בחשבון באלבום הזה... מציע שתבדוק גם את השירים ששר לנון, היות ולא מעט פעמים אנשים לא מזהים מי שר - ג´ון או פול. איניגו.

Larry

New member
חיכיתי לך

ובאת בסוף... אני ניגש לבדוק מה שאמרת לארי

inigo

New member
../images/Emo13.gif אני מקווה שמשהו יתאים...

בכל מקרה - תיקון קטן, את long long long שר ג´ורג´ האריסון עליו השלום....

Larry

New member
ובכן

השיר המיוחל היה long long long לא יודע למה מכל הנסיעה הארוכה הזאת במונית בלילה נדבק לי רק השיר הזה... בכל מקרה תודה על ה"דיאגנוזה" לארי

למעלה