טוב רבנו חזק

בודדה1984

New member
טוב רבנו חזק

ואני מבינה שנפרדנו וכבר לא עומדת שום "הפסקה" על הפרק.. בא לי למות... מה עושים הלאה??

chenby

New member
מה עושים?

מעכלים, מתאבלים, ממשיכים... שולחת חיבוק!

גם אני מצרף חיבוק ו ..

קל אולי לומר אבל לכל סיום יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה.. אבל להשתדל לא להפסיד פעמיים אז לפחות מפה והלאה להיות אופטימית. מחזיק אצבעות

מלודי6

New member
../images/Emo13.gif

כל מוות זה תחילתו של חיות חדשה. היא צריכה להתחיל לחיות בשביל עצמה. ועד כמה שכתבת זאת בשנינות קלה ומצחיקה, יש משהו בדברייך, ייטב לה כי תהיה עכשיו בתקופה הקרובה בלי גבר ובלי מערכת יחסים זוגית. היא צריכה להתחיל לעבוד על האישיות שלה, לבנות את עצמה לבד, בלי אף גבר כרגע, כשהיא תתחיל לעבוד על עצמה, היא תראה נפלאות וטובות. אח"כ היא כבר לא תרגיש בודדה, כי הפחד מהלבד יתמוסס וייפוג, ומערכות היחסים שיגיעו לה לאחרי עבודתה את עצמה, יהיו יציבות וטובות.

seeyou

New member
למה יש "צום" ?למה יש ימי אבל?

אבל-מי שכואב את אבדן קרובו-לזה מקדישים שבוע לדעתי,על מנת שהגוף יתנקה
ביהדות יום בשנה "ייטב לה כי תהיה עכשיו בתקופה הקרובה בלי גבר ובלי מערכת יחסים זוגית"
לא מאמין בן אדם חושב בצורה יותר צלולה אם אכל טוב,אפילו לגם קצת משקה חריף,אכל שוקולד,רקד ואפילו מתענג בסקס.. היא צריכה להתחיל לעבוד על האישיות שלה?לבנות את עצמה לבד? למה? עבור מי? מה יש לבנות? כול התכנונים יכולים להישתבש עם הזמן לדעתי, היא אמורה לעבוד על האישיות שלה ולבנות את עצמה רק אחרי שתמצא ותחליט על בן זוג חדש. כול הבניה צריכה להיות מתאימה לזיווג החדש ולא קודם. " רתם את הסוס לפני העגלה. או להיפך"?
אחרי כמה ימים אני במקומה הייתי נרשם לטיול כייפי . לתת "לגלים" לשאת אותה

מלודי6

New member
למה יש צום? למה יש אבל? יש הרבה סיבות

לא אכנס לתוך העניין הזה, כי הוא יתפרס על אלפי עניינים נוספים. "אבל-מי שכואב את אבדן קרובו-לזה מקדישים שבוע"? חחח הצחקת אותי, באמת. אין פה זמן מוגדר לכאב, הוא משתנה מאדם לאדם. לא כתבתי כי היא צריכה להתנזר מאוכל, תענוגות ועניינים נוספים מרניני נפש והנאה, נהפוך הוא, ייטב לה כי תעשה דברים שיעוררו את שמחתה ואושרה. ואני כן חושבת שהיא צריכה לעבוד על עצמה, לא בשביל אף אדם או גבר אחר, אלא רק בשביל עצמה. כתבתי את שכתבתי, כתוצאה מההודעות הקודמות שלה. כתבתי את מה שנראה לי נכון עבורה, אין זה אומר שיש להסיק על כך לשאר האנשים. אם היא תרגיש טוב עם עצמה, שזה הדבר שחסר לך כרגע באופן עיקרי, בהתבסס על ההודעות הקודמות שלה, אז גם הזוגיות שתבוא תהיה טובה יותר. ברור שיש דברים שמתאימים בהתבסס על זוגיות ספציפית ולא אחרת, אני מדברת על החוסר שלה עם עצמה, שבסופו של דבר משליך על מערכות היחסים שלה גם גברים.

seeyou

New member
../images/Emo45.gifאין זמן מוגדר לכאב, הוא משתנה מאדם לאדם

בודדה1984

New member
תודה לכולם

אני מנסה להתחיל לבנות את עצמ י... אבל זה קשה כי אנחנו חיים ביחד... ישנים באותה מיטה , אוכלים ביחד... אני מקווה שאני אתעשט וגם הוא ויבין שרוצה להיות איתי... בינתיים אני מאוד סובלת.. כל היום הלב דופק בכאב וגם חלמתי שאיבתי את השיניים שלי היום, בלי דם,,, ומקום בו היו שיניים נשארו רסיסי שיניים.. קוצניים... אז שמתי לי תותבות... מה זה אומר??

seeyou

New member
עם תותבות בפה עדיין אפשר לאכול../images/Emo13.gif

אפילו גם לחלום
אחרי שקראתי את פשר החלומות של פרויד הבנתי שהתחום של החלומות הוא הרבה יותר לא מדעי מאשר כול תחום אחר. הכול מתבסס על אמונה. תרצי לשחות בנושה-חפשי בגוגל:"פשר החלומות" יוסי נ.ב כול עוד אתם חיים ביחד... ישנים באותה מיטה , אוכלים ביחד אין לך סיכוי להתחיל להשתנות

בודדה1984

New member
אז מקסימום

הוא יכול לישון בסלון.... עדיין אין פתרון לבעיה.... אז פשוט צריכה להצליח להתעלם מהמטען הריגשי שלי אליו ולהצליח לבד ... אבל איך ????????

למעלה