טוב קטע חדש

p o i s o n e d

New member
טוב קטע חדש

איך תמיד כל האנשים הנורמליים מגיעים אליי? מתקשר אליי מישהו שרוצה לדבר אך ורק עם תומכת. שמתי השתק וחשבתי עמוקות מה לענות לו?בינתיים הוא מסנן לעצמו דברים על איזה אישה זונה יש לו ששברה לו את הלב ואיזה חברים מניאקים לעבודה יש לו... חשבתי לשאול אם הוא מסתלבט או שאולי להגיד לו שהייתי פעם אישה(בצחוק כמובן אני גבר מהלידה) אבל אמרתי שאני אהיה נציג שירות אמיתי ואני אתקשר לאחמ"ש. האחמ"ש אומר אין דבר כזה לבקש תומכת תתגבר... ואז אני רואה אותו מתפוצץ מצחוק. טוב אני חוזר ללקוח ואנחנו כבר בסיום איפוס דפדפן והוא צועק אני רוצה תומכת עכשיו! אמרתי סעמק! הלכתי לאחראי הישיר שלי והוא לקח את הטלפון וחזרה אליו בטלפון תומכת. התומכת שחזרה אליו אחרי זה באה אליי ושואלת איזה מין סוטה העברתי לה כי כבר במשפט הראשון הוא אמר שהוא לא לתפעל מחשב אבל הוא יודע לתפעל בנות. היום חזרו ללקוח לסקר והוא עוד קרה לי אדיש... אני לא יודע אם להתעצבן או לצחוק או לבכות. כן זה הזוי אך זה בהחלט קרה במציאות!

גם לנו היה מקרה דומה-

לא לקוח שאני דיברתי אותו, אבל זה לקוח שהיה בטיפול של שרות הלקוחות שלנו, ושמעתי שהוא אמר שהוא לא רוצה לדבר עם בנות.... מה לעשות, כל אחד וההפרעה שלו

אצלנו בכלל....

רוצים את המנהל/ת. מה יש להם שאין לי?

יש כול מיני מקרים הזויים

קרה לי שדבר ראשון שאני שומעת בטלפון זה אני רוצה מנהל ולא משנה מה אני אומרת לא עוזר ואחרי שמדבר מנהל מסתבר שזה משהו שאני יכולתי לפתור אם רק הלקוח היה נותן לי הזדמנות ולא מתעקש על מנהל

זה עוד מילא. יותר שכיח שמבקשים דווקא גברים.

אם מתקשר לקוח דוס שלא רוצה לדבר עם אישה, או במקרים גרועים יותר אנשים שטוענים ש- "תומכות נשים לא יודעות את העבודה שלהן"... במקרה של דוסים אנחנו לפעמים היינו מתחשבים כשאפשר. במקר השני אנחנו אומרים ללקוח שיתמודד, ואם לא טוב לא הוא יכול לנסות לנתק את השיחה איך שעונים לה עד שהוא מגיע לתומך גבר. אבל באמת שלא היינו בוכים אם לקוח כזה היה מבקש להתנתק. לי פעם היה מקרה יותר גרוע, של לקוח שדיברתי איתו ופתאום הוא שאל אותי "תגיד, למה פעם שעברה שהתקשרתי ענה לי בחור במבטא ערבי?" לא כלכך ידעתי איך להגיב, אבל אמרתי "כי לחלק מהעובדים פה יש מבטא ערבי". ואז הוא אמר שהוא דורש שלא יענו לו יותר ערבים, ולא ידעתי איך להתמודד עם זה אבל כבר הייתי מספיק זמן בתמיכה כדי להרשות לעצמי לענות לו - בנימוס כמובן, אז אמרתי לו "אדוני, לכל אחד יש זכות שווה לעבוד פה", אבל עשיתי טעות כי זה רק תידלק אותו עוד יותר - והוא אמר "רגע, אבל תסכים איתי שהם בעצם האויבים שלנו, נכון?" אז עניתי "לא אדוני, התומכים שעובדים אצלינו בחברה הם לא אויבים של אף אחד, לא משנה מה המבטא שלהם או המקור שלהם". ומשם זה התגלגל לשיחה מאד קצרה על הגדרות המילה "אויב", והשתדלתי להשאר כמה שיותר דיפלומטי ולהגן על העובדים (שרוב דווקא דרוזים ולא ערבים) מצד אחד אבל להשאר בשפה דיפלומטית ולא מעליבה מצד שני, ולא להגרר לוויכוח (שזה מה שהוא רצה). בסופו של דבר העברתי אותו לאחמ"ש שאמר לו באופן חד משמשעי שהחברה לא מפלה בהעסקת עובדים על שום רקע, ושאם זאת סיבה מספקת בשבילו לרצות להתנתק - אז הם אפילו לא הולכים להילחם עליו.

לי היתה שבוע שעבר לקוחה

שרצתה אחראי אבל רק גבר. שאלתי למה גבר והיא ענתה שעם גברים היא יכולה לפלרטט וככה יש יותר סיכוי שתקבל פיצוי יותר גבוה

bell boy

New member
אחח נשים !!!

אבל עכשיו באמת חברה כל אחד והשריטה שלו יהיה בסדר אני אומר ..

babylon_a1

New member
יש דבר כזה לבקש תומך

מתקשר מישהו מבקש גבר, מעברים אותו אלי, הוא מספר לי משהו בסגנון אישתי צריכה לבוא..."שכן" שלי (אם אתם מבינים למה הוא מתכוון
) גלש פה בכל מיני אתרים ועכשיו המחשב מלא פורנו, תעזור לי למחוק את זה הוא לא ידבר על זה עם בחורה לא נעים לו

תתפלא .. לי דווקא יצא לחבר גברברים

לשיחות ארוטיות לפי בקשתם ...והיה אפילו מישהו שסיפר לי שהוא רואה עכשיו ת'סרט "האסור" של יעל בר זוהר.. מסתבר שיש לי אחלה בונדינג עם אנשים כאלה כי דווקא זאת הייתה אחת השיחות המוקלטות שאני והמנהלת שלי האזנו אליה והיא דווקא הייתה מאוד מרוצה ... ונבוכה ...

למעלה