טוב קבלו הלם ........!!!!!!!!!!!! התמונה אמתית לגמרייי בדקתי את זה מיליון פעם.....דרך האתר שלה!
ר רוזיA New member 17/12/02 #1 טוב קבלו הלם ........!!!!!!!!!!!! התמונה אמתית לגמרייי בדקתי את זה מיליון פעם.....דרך האתר שלה!
O Obee1 New member 17/12/02 #2 התמונה הזאת היא.. מזוייפת! זה זיוף מוחלט. יש אפילו אתר אינטרנט שלם על כאלה תמונות כמו התמונה ממגדל התאומים, שרואים תייר עם מעיל ומטוס מאחוריו... אתר שמוכיח שהתמונה היא מזוייפת
התמונה הזאת היא.. מזוייפת! זה זיוף מוחלט. יש אפילו אתר אינטרנט שלם על כאלה תמונות כמו התמונה ממגדל התאומים, שרואים תייר עם מעיל ומטוס מאחוריו... אתר שמוכיח שהתמונה היא מזוייפת
R REAL boy New member 17/12/02 #4 האתר הזה פשוט לא מוכיח שום דבר... זה פשוט אתר שאנחנו וחרים אם התמונה אמיתית או לא..
ש שאייאן New member 18/12/02 #5 זה תמונה אמיתית!!!!הייתי שם... גם פארוק היה שם ולצערי הכריש הביא לו ביס במוח... רוזי היה על המטוס וניגן באקורדיון שעה שאני ניסתי לחלצ את פארוק ממלתעות הכריש המרשרש...
זה תמונה אמיתית!!!!הייתי שם... גם פארוק היה שם ולצערי הכריש הביא לו ביס במוח... רוזי היה על המטוס וניגן באקורדיון שעה שאני ניסתי לחלצ את פארוק ממלתעות הכריש המרשרש...