טוב, פעם ראשונה שלי...

X Ripper

New member
טוב אז ככה

סאונד: חזק מידיי וניכנס לדיסטורשיין....(יכול לנבוע מאיקיו לא נכון או משימוש בסמפל מלוכלך שלא עבר ניקיון) כתיבה: אני שומע פה המון זיופים בסולמות המוזיקלים(כאלו של חצי טון(קליד שחור)) קונטרה לידים סבבה לגמריי(מלווים למטה את הניגון הראשי) ישנה הרבה מונוטוניות ...... קצב אחלה לגמריי של גואה סטייל-תן לסנר עוד כוח(במיוחד בברייק) 5:15-פי פה פה איזה דרמה הבאת פה (רק חבל שזה לופ שחוזר ולא מלודיה שלמה) 5:44-רצחת אחי עם הסמפל חחחח "תעזרו לי אני חייב מקרר" 6:00-חחחחחח רצחת תמוח(מזכיר לי טראקים של ההרכב QUIRK) בגדול אחי-חביב ונחמד קטע שגעת שכזה-תעניין קצת את החטיבת קצב שלך היא נישמעת ריקנית למדיי

misteranderson

New member
סבבה

דיסטורשיין - יטופל מונוטוניות - כן...בעיה רצינית, אני לא מלחין דגול, אני משקיע יותר מידי באווירה הכללית ומעט מידי במלודיה...אני חייב לשפר את זה... ואם לא זיהית את הסמפל של המקרר...אתה חייב לראות את הסרט

TֱAֱMֱIֱR

New member
"תעזרו לי אני חייב מקרר" ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאני ימות הרגת אותי! שמע חחחחחחחחחחחחחח [רגע לא יכול להפסיק] יש לזה פונטציאל. יש מישחקים אחלה שאהבתי. אבל זה מזייף אש! תעבור על זה כמה פעמים. והסאונד מה קורה לו? עולה יורד אע? חחחח קיצר צור איתי קשר תבוא לעשות איזה וואקל לקטע שלי חחחחחחחחחחח בהצלחה!

קח

אני הבאתי לך מוצרים למקרר........ כל מה שנשאר לך זה להשיג מקרררררר........

Bahzay

New member
סבתא חיה מתה (=

איזה יופי של ווקאל חחח גם אחלה טראק keep the good work

למעלה