טוב, פינה חדשה.

טוב, פינה חדשה.

ניתוח דמויות והעלילה. אני עושה לכל דמות ניתוח מפורט על דברים שלא ראו, או דברים לא מובנים. אז בואו נחזור לנושא שכתבתי עליו כבר בעבר. שאורן. שאורן לי מגיע מהונג קונג הישר ליפן בשביל לעזור לסאקורה. לא לוקח זמן, והוא פוגש ביוקיטו טסוקישירו. ובכן, עם נעשה ניתוח קליל, הכל ביוקיטו קשור לירח. השם האמיתי שלו, הלא זה יואה. טסוקי-שירו שביפנית זה ירח לבן ואפילו צבע אורו החיוור. שאורן, שהוא מזל סרטן, נקשר ליוקיטו לא רק בגלל כוחות הקסם, אלא בגלל שמזל סרטן נקשר אנושות לירח. כוחות הירח של יואה, מביאות את שאורן למצב מוערץ מכוחות ירח הקרובות וגדולות כל כך. אל תטעו- שאורן אינו מאוהב ביוקיטו\יואה. זה טיפשי לחשוב כך. הרי יוקיטו שייך לטויה 3> מי ששם לב, לשאורן כבר היו כמה סמלים של ירח על הבגדים המסורתיים שלו, והרבה הקשר לירח, כמו האופי שלו. זוכרים את התמונה בה קלאו ריד מבצע קסם, ושני אנשים משתחווים לצידו? ייתכן (אני לא אומרת שזה נכון) שאלו סאקורה ושאורן לפני לידתם המחודשת לעולם. קלאו ריד בנה את האופי של השנים להיות מותאם למגנים. סאקורה, מזל אריה- מזל אש. קרברוס- מגן הנשלט על ידי כוחות האש. שאורן- מזל סרטן- מזל מים אם איני טועה, הנשלט על ידי הירח- יואה. ונראה לי שכבר הבהרתי את הנקודה. מוזמנים לפתח דיון ולהגיב.

TaIu

New member
../images/Emo58.gif יש פה כמה ספוילרים קטנים.

ואף פעם לא חשבתי על זה o_O ומזל סרטן זה מזל המים. D: וכל הכבוד על ההשקעה. ושאלה, את היית במפגש לפני שבוע? O_O; אפשר את המסנג'ר שלך? :)

Rakuen Chan

New member
^^~../images/Emo175.gif

מדהים עד כמה שזה נכון. אני תוהה אם זה במכוון. ח"ח על ההשקעה D:

וואו אני מתרשמת מאוד

אני כבר מחכה לניתוח הבא כי באמת יש הרבה דברים מוזרים בדמויות (ההתנהגות שלהם) ולא ידעתי שסאקורה היא מזל אריה וששאורן הוא מזל סרטן, מה גם שלא ידעתי שיש קשר בין מזל סרטן לירח ובין מזל אריה לשמש.

Ayelet chan

New member
בעיקרון כמעט הכל נכון.

"השם האמיתי שלו, הלא זה יואה." השם האמיתי של יוקיטו זה יוקיטו, בעיקרון יוקיטו לא קיים בכלל. בכדי להסוות את יואה, שמו אותו בתוך הגוף של יוקיטו.

Ruby Moon

New member
דיי נכון..

יוקיטו אכן קיים, יואה היה צריך להתקרב לשליטה שקרברוס בחר בה ולכן הוא השאיל את גופו של יוקיטו. יואה לא יכל לחשוף את צורתו האמיתית עד שסאקורה לא סיימה לאסוף את הקלפים בגלל שכוח הקסם שלה לא היה מספיק חזק בשביל זה^^' יואה אמר את זה באחד הפרקים בעונה השניה אם אינני טועה^^

Ruby Moon

New member
^^'

מיאו המחשב שלי קרס אז אני אהיה פה.. כל מה שהיה לי שם ימחקXD מיאוווווווווו

למעלה