טוב, פאק
והנה סקר..

טוב, פאק ../images/Emo32.gif והנה סקר..

לאחר שיחה הזויה עם חברה טובה, שאין לה אלוהים ומטרידה אותי בעבודה, להלן סקר של תחילת שבוע...כל הזכויות שמורות. נ.ב החברה הטובה...:) א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש? ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ) ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי? ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:) ה. לבנים, אשה שנונה, אסרטיבית ומילולית, או חתיכה לא חכמה ואל....:) ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני? ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים? ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת? ט. עדיפות לצימר או מלון? י. סיני או גליל? יא. ארה"ב או הודו? יב. מדבר או ים? י.ג ימין או שמאל? ארוך ארוך, אבל ממצה....:) דיאגנוזה, בהמשך...תבלו

nerissa

New member
ווקשה

א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש? עיניים.. ברור. כאילו, דא
ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ) בטח. הנה אחד: אם מישהו מתקרב לי עם לשון לאצבעות של הרגליים - הוא חוטף בעיטה! ראו הוזהרתם! בעעעעעעעעעע.. שונאת את תחושת החשופיות הזו ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי? ביודאי! יש דברים שאני יכולה לכתוב אבל לא תשמע אותי אומרת! (חוץ מבמיטה כמובן) ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:) הראשון. הראשון. ה. לבנים, אשה שנונה, אסרטיבית ומילולית, או חתיכה לא חכמה ואל....:) הראשונה! הראשונה! ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני? תגיד לי אתה - מה זה, פרומו? אנחנו לא עושים לטאות! ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים? אני אקח כל מה שהוא נותן.. ואתן כל מה שהוא ייקח. ועוד קצת. ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת?כן! ט. עדיפות לצימר או מלון?עדיפות למשטח עבודה אייכותי ושקט. י. סיני או גליל? גליל יא. ארה"ב או הודו?ישראל יב. מדבר או ים?הרים י.ג ימין או שמאל?באמצע

Cגלית

New member
עונה-

א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש? עינים, ידים ושפת גוף. ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ) אמון, חברות עמוקה,נתינה. ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי? לא, אני טיזרית בוירטואל, ילדה טובה עם חצאית קצרה במציאות.
ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:) חייבת את המוח שלו פעיל, את הלב שלו בוער, אם הוא לא חכם לי לא עומד. ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני? חייבת את הזיק! ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים? אני נדנדה, טועמת מכל הכיוונים. ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת? אהבה מטורפת, מביאה איתה תשוקה סוערת <אצלי לפחות>. ט. עדיפות לצימר או מלון? צימר. י. סיני או גליל? גם וגם וגםםםםםםםםם. יא. ארה"ב או הודו? לא ניסיתי אף 1, למה לבחור? יב. מדבר או ים? תלוי במזג שבפנים, כרגע מדבר והרבה ממנו. י.ג ימין או שמאל? שמאל, ימין, עומדת בנוח.

עונה

א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש? טחול ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ) שתהיה אישה ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי? כן ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:) יש פטור ה. לבנים, אשה שנונה, אסרטיבית ומילולית, או חתיכה לא חכמה ואל....:) שנונה וכו' ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני? זיק ראשון ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים? נותנים ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סוערת? אצלי זה משולב ט. עדיפות לצימר או מלון? צימר י. סיני או גליל? גליל ! יא. ארה"ב או הודו? ארה"ב ! יב. מדבר או ים? מדבר ! י.ג ימין או שמאל? רק חול וחול...

א פרח

New member
יאלה יש קצת זמן לשרוף לפני שיוצאת לעבוד

א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש?
בעיינים מחפשת את הזיק הזה שמעיד על המחשבות שמתרוצצות אצלו בראש. ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ)
בכל קשר מכל סוג שהו יהרג ובל יעבור שקרים והונאה. ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי?
יש הבדל כמובן בעולם האמיתי אני יותר שקטה ליד זרים אבל ברגע שמכירה ושתחררת אין הבדל. ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:)
שנון, אסרטיבי ומילולי ושיזיין הכי טוב - לא רק את המוח...
ה. לבנים, אשה שנונה, אסרטיבית ומילולית, או חתיכה לא חכמה ואל....:)
לא רלוונטי. ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני?
לעיתים רחוקות יהיה המשך אם לא היה קליק ראשוני אך זה רק במקרה והוא שנון, אסרטיבי ומילולי
ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים?
גם וגם תלוי באינטראקציה עם הפרטנר. ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת?
תשוקה סוערת. ט. עדיפות לצימר או מלון?
צימר עם שירות חדרים
י. סיני או גליל?
גליל. יא. ארה"ב או הודו?
ג'מייקה. יב. מדבר או ים?
ים. י.ג ימין או שמאל?
ארוך ארוך, אבל ממצה....:)
זה ארוך, זה? ומה מוצא בזה? דיאגנוזה, בהמשך...תבלו
ממתינה לדיאגנוזה <א.ש. מקישה על השעון>

א פרח

New member
פיספסתי שם את ימין או שמאל אז מוסיפה

ימין ושמאל לחילופין צריך לפתח את השרירים שווה בשניהם.

גם אני גם אני ../images/Emo58.gif

א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש? בעיניים, כפות ידיים , מחפשת ורידים על הידיים
ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ) שלא יהיה ערס ... חחח
ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי?לא חושבת שיש כזה הבדל
ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:) עדיפות לשנון ואסרטיבי עפ"נ חתיך ונעל זה לא להאמים כמה חתיכים אני מכירה ויצא ש1 ילדותי והשני נעל וזה כזה TURN Off ואני שואלת את עצמי זו רק אני פוסלת ככה ? האם בגלל שהם חתיכים - אחרות בטח נונות להם צ'אנס לא ? כי אני פשוט מאבדת תסבלנות שמדברים שטויות חתיך או לא
ה. לבנים, אשה שנונה, אסרטיבית ומילולית, או חתיכה לא חכמה ואל....:) סקסית :) הולך?
ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני? מאמינה בזיק ראשוני
ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים? נותנים
ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת? אעדיף אהבה מטורפת עם תשוקה סוערת כי אם יש לי תשוקה סוערת וכימיה מטורפת יש מצב שהאהבה תבוא די מהר
ט. עדיפות לצימר או מלון? צימר רומנטי באמירים - עם נוף מהמם
י. סיני או גליל? גליל משעמם לי בסיני
יא. ארה"ב או הודו? ארה"ב - ניו יורק סיטי - חלום חיי ! כל מקומות הבילוי המטורפים גררר
יב. מדבר או ים? ים, ים , ויםםםםםםםםםםםםםם
י.ג ימין או שמאל? ימין ארוך ארוך, אבל ממצה....:) דיאגנוזה, בהמשך...תבלו פרוגנוזה?

בת עולם

New member
פאק עם התפוז הזה

נשבר לי הזין ממנו
מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בבת או בן זוג חדש? - הידיים ואם יש לו שיער בחזה, כי חלקים אצלי לא מקובלים האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ) - חיות וקטינים (וכל דבר שלא יהיה לי נעים איתו באותו רגע) האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי? - לא לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? - שנון, אסרטיבי ומאוד מילולי מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני? - הזיק הראשון יכול להיות מאוד מרגש אך לא תמיד מחזיק מעמד. לעומת זאת כשמשתחררים לאט, זה יכול להיות מאוד טוב. הכל עניין של סבלנות. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים? - גם וגם אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת? - אהבה סוערת עדיפות לצימר או מלון? - אפ צריכה לבחור, אז צימר. אבל מעדיפה את המיטה שלי סיני או גליל? - אפשר גם וגם? ארה"ב או הודו? - לא זה ולא זה מדבר או ים? - ים ימין או שמאל?- רק שמאל, אבל במיטה עדיף שילך ישר

גם אני../images/Emo189.gif

א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש?
חיוך בעיקר.אבל בעיקרון זו כל ההתנהלות. למרות שאני מאוד אוהבת רגלי גברים(ספציפיות)
ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ)
בהמתיות, רוע אבל אמיתי כזה. ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי?
לא בהרבה
ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:)
זה שמזיין הכי טוב את המוח שלי
ה. לבנים, אשה שנונה, אסרטיבית ומילולית, או חתיכה לא חכמה ואל....:)
שתהיה סקסית
ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני?
מאמינה בזיק ראשון אבל גם במתן הזדמנות שניה, אם ההזדמנות הראשונה לא היתה נפילה טוטאלית. וכשאני אומרת "זיק" אני מתכוונת לחיבור ראשוני לא להתאהבות רחמנא ליצלן
ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים?
לוקחת על מנת לתת. ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת?
תשוקה סוערת. ט. עדיפות לצימר או מלון?
לא כ"כ משנה לי התפאורה. י. סיני או גליל?
גם וגם. יא. ארה"ב או הודו?
בארה"ב חייתי, ובהודו טרם ביקרתי, אז מן הסתם הודו "לוקחת". יב. מדבר או ים?
ים. אבל גם מדבר מידי פעם לטיהור האנרגיות והשקט הנפשי. י.ג ימין או שמאל?
כותבת בימין בועטת בשמאל

גם לך יש חברות טובות כאלה? ../images/Emo13.gif

א. מה הדבר הראשון שאתם שמים לב, או מביטים בב או בן זוג חדש? שפת הגוף. ב. האם יש דברים שמבחינתכם, ייהרג ובל יעבור? (בקשר, זוגיות, סטוץ) כן. יש. אבל שהוא ייהרג, לא אני. ג. האם בעולם הוירטואלי התנהגותכם שונה מהעולם האמיתי? לא. ד. לבנות, גבר שנון, אסרטיבי ומילולי, או חתיך, לא חכם? ואל תענו לי, זה שמזיין הכי טוב..:) החלק הראשון. עדיפות לשילוב. (מה זה השאלה הזאת, מה אתה מכוער?) ה. לבנים, אשה שנונה, אסרטיבית ומילולית, או חתיכה לא חכמה ואל....:) פחחחח יותר עדיף שבתור בת לא אכניס את הספקולציות שלי. ו. מאמינים בזיק הראשון, המיידי, או שיש מצב להמשך גם אם לא היה קליק ראשוני? מאמינים. ז. איך הייתם מגדירים את עצמכם, שלוקחים או כנותנים? נותנים, ססססאמאק. ח. אהבה מטורפת, או תשוקה סועאת? תשוקה וגו'... ט. עדיפות לצימר או מלון? צימר. י. סיני או גליל? סיני. יא. ארה"ב או הודו? ארה"ב. (לא כולה. רק מנהטן) יב. מדבר או ים? ים. י.ג ימין או שמאל? שמאל. לגמרי. ואחרי שהצלחתי לענות נכונה על י"ג שאלות שלמות, על כמה עומד גובה הפרס?

30 ס"מ בלי שבתות וחגים

ואז אני אוכל לתרום אותו ללא כאב לב למי שמוכנה לסבול כאב... מזתומרת?

Cגלית

New member
את ממש ../images/Emo189.gifית

אולי נפתח פינת תרומות, מה יש לך עוד להציע? בטוחה שנריסה לוקחת את התרומה הראשונה.

Cגלית

New member
../images/Emo124.gifנריסההההההההההה

היא צריכה לענות על זה. אבל אני מנחשת שהיא דווקא תבחר בדלת האחורית.

nerissa

New member
נורא נחמד שאתן נותנות לי לבחור! ../images/Emo6.gif

סרסוריות אלה.. טפי!

למעלה