טוב, עכשיו זה סופי

IMCU2

New member
טוב, עכשיו זה סופי

אני מתגייס! ב-29.3.04 אני הולך להיות תותחן אחזור לפעמים...

eliormagick

New member
ממ מזל טוב

וממ למה בא לך למות? לפי דעתי אם אתה לא רוצה לעשות תתפקיד הזה אז אל תעשה אותו תעשה רק מה שאתה מרגיש לנכון לעשות ומה שיעניין אותך שאז תצא להזרחות עם משהו ולא סתם תסחוב שלוש שנים נגיד בתותחנים ותסבול שם

IMCU2

New member
תודה! אבל איך בדיוק אני אעשה תפקיד

שבא לי? הצבא קובע. כבר אמרתי בלשכת גיוס וכל מיני שאני לא רוצה קרבי ובכל זאת מגייסים אותי לשם, אז יש רעיונות איך?

eliormagick

New member
ממממ

כן פשוט אל תלך או שתלך ביום הראשון ואז תישאר בבונקר ותדבר עם המפקד או מי שזה לא יהיה שם חבר שלי ככה עשה ויצא מקרבי חוץ מזה תתקשר אליהם בטח קיבלת מספרי טלפון ודברים כאלה לאנשים שיכולים לעזור לך תדבר עם הלשכה עוד פעם

LillipooT

New member
אוווו מזל טוב! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

למרות שאתה לא כל כך מרוצה מזה.. אני באמת מקווה שבכל זאת תופתע ותהנה! וברווווור שתבקר פה!

IMCU2

New member
תודה לכם!

תודה על התמיכה
מקווה שבסוף אייכשהו אצא משם והכל יסתדר לי לטובה... עכשיו כך - התייעצות - לי אין מושג ולאף אחד - אז נראה תגובות: קבעו לי ועדה רפואית בבקו"ם, אבל לא בטוח שאוריד שם פרופיל. יכול להיות שבגלל הועדה הרפואית יעכבו אותי בבקו"ם ואז אצטרך להתגייס להנדסה קרבית או מג"ב שזה גרוע מבחינתי, תותחנים עדיף בהרבה, אז מה כדאי לעשות - ללכת לועדה ולהסתכן שלא יורידו לי את הפרופיל ואז להתגייס לחיל ממש לא טוב, או ללכת כבר לתותחנים?

לדעתי

תלך לתותחנים. חבל סתם להסתכן במשהו יותר גרוע. חוץ מזה, שאני לא מבינה מה כל כך גרוע בתותחנים.
שיהיה בהצלחה!

IMCU2

New member
../images/Emo10.gif

דחו לי את הגיוס ביום אחד, מה שאומר שאני אתגייס להנדסה קרבית
זה ממש נורא
טירונות 4 חודשים, 05, ולהילחם באש חיה

למעלה