טוב, עוד שאלה

• פותח הנושא dotty
  • פורסם בתאריך

dotty

New member
טוב, עוד שאלה ../images/Emo9.gif

מכירים את השיר Fallen Angel ? זה גם B-Side?

LLLSSS

New member
דוטי אני מחכה ממך בקוצר רוח לתגובה מפורטת

על האלבום החדש
בשביל שאני אוכל לצרף את תגובתי המפורטמצעד 10 השירים הכי אהובים עלי באלבום.

LLLSSS

New member
תגובתי לאלבום+10 הגדולים ../images/Emo13.gif

בתחילה ששמעתי את האלבום לא התחברתי והתאכזבתי מידית. היתה תחושה שהאלבום הקודם טוב יותר מהחדש - אך לא, אני רואה באלבום זה המשך ישיר לאלבום הקודם ואף יש לו פונציאל אדיר יותר מהאלבומים הקודמים כי דארן נשמע במייטבו מבחינת התוכן והקול בשירים. יש מגוון של שירים שמקשים לאהוב את האלבום מידית ולוקח לפחות 4-5 שמיעות אם לא יותר להתחבר אל רובם - האלבום "קשה לעיכול" ללא ספק. אני חייב לציין ששומעים שדארן לשם שינוי נהנה מאוד בעבודה על האלבום והוא משוחרר יותר, ורואים זאת גם בראיונות ובהופעות שראיתי לאחרונה. נדמה כי היציאה מהארון והזוגיות החדשה השפיעה על שירי האלבום לטובה, רוב השירים אופטימיים לעומת חומרים קודמים ויש תחושת אהבה. דארן "שיחק" באפקטים מוזיקליים קיצוניים בכמה משירי האלבום מה שגרם לי לזליגה בשלב זה בייחוד בשיר: Bombs Up In My Face ו-Setting Sun שגורם לי ישירות להעביר אותם אחרי כמה שניות. לדעתי זהו אלבום שמוקדש בחום ישירות למעריציו של דארן, מי שלא ממש מתחבר אליו ממש לא יאהב את האלבום. אני מעריך שכמה ממעריציו של דארן יתאכזבו קשות מהאלבום כי ציפו למשהו אחר, אך הרוב יופתעו לטובה ויחרשו עליו עוד מלא ימים רבים. ועכשיו ל-10 הטובים ביותר באלבום: - אך זה קשה! קשה לדרג אלבום שלא מכירים טוב. (ואני מודה, מקום 1 מאוד מפתיע) 10)The Great Big Disconnect 9)The Future Holds A Lion's Heart 8)The Tuning Of Violins 7)Lucky Town 6)Step Into The Light 5)Sing To Me 4)Maybe 3)My, Myself And (I) 2)Walk Away 1)The Sun Is Always Blinding Me

dotty

New member
אני כבר מחכה לרגע הזה..

שאני אוכל להגיד מה דעתי על האלבום המדהים והמיוחד הזה
אני כבר חורשת עליו מהרגע שהשגתי אותו. מאיפה מתחילים?! השירים פשוט מקסימים והמנגינות...... הבן אדם גאון!!! חייבת להתוודות לפני כן, לקח לי קצת זמן לאהוב את כל השירים, היו שירים שאהבתי כבר מהרגע הראשון והיו שלקח לי קצת זמן לאהוב. טוב אז ככה, קשה לי להגיד אילו שירים הכי אהבתי כי זה הרוב. אני אתחיל במה שפחות אהבתי:
How To Build A Time Machine- יש רגעים שאני כן אוהבת את השיר הזה אבל לפעמים הוא קצת מעצבן. אני יודע שדארן מאוד אוהב את השיר הזה והשיר גם מדבר על העבר שלו ועל מה שהוא עבר (או לפחות מרמז על זה). יקח לי קצת זמן להתרגל אליו.
Bombs Up In My Face- דארן אומר את דעתו על כל דבר בשיר הזה.לא אוהבת שמעוותים לו את הקול (אלקטרוני כזה) ואת המנגינה לא ממש אהבתי ושוב יש רגעים שאני נהנית להקשיב לו.
The Future Holds A Lion's Heart- אולי עוד לא ממש הבנתי את המשמעות של השיר או מה הוא מנסה להגיד (לא ראיתי את המילים עדיין) בינתיים השיר הזה בקטגוריה של אהבתי ולא אהבתי.
Setting Sun- גם כאן לא אהבתי שמעוותים לו את הקול, זאת הסיבה שבכלל התחלתי להקשיב לדארן בגלל הקול המדהים שלו. שלושת השירים שהכי אהבתי לפי הסדר, ואח"כ כל השאר, קשה לי לבחור רק 10 אהבתי את כולם באותה מידה:
Sing To Me-שיר מדהים, אהבתי הכל, המנגינה המילים הכל.
Casey- שיר קליט ומקסים.
Words- מילים מדהימות ומנגינה בהתאם, אהבתי מאוד. אני לא אכתוב את כולם, אלו הם שלושת השירים הראשונים שהכי אהבתי. וגם את השירים שפחות אהבתי קשה לי להגיד שאני מדלגת עליהם כי אני מקשיבה לאלבום ברצף תמיד. אולי עם הזמן אני אתרגל גם אליהם. אבל בגדול אני מאוד אוהבת את האלבום החדש הוא בוגר יותר מכל מה שהיה עד היום, יש בו הרבה סגנונות חלקם אפילו מזכירים לי אומנים אחרים (קלי מינו, מדונה) אולי גם לכם. ואני חייבת לציין גם את הביסיידים שמאוד מאוד אהבתי וכמובן את Ocean שיר מדהים מדהים וחבל שהוא לא באלבום. (אני יכולה להקשיב לו בלופ כמעט יום שלם). מחכה לשמוע את התגובות שלכם...אם יהיה לי משהו להוסיף אני יוסיף לשרשור. ואני מחכה בקוצר רוח להשיג כבר את האלבום המקורי... והמבין יבין

למעלה