אני כבר מחכה לרגע הזה..
שאני אוכל להגיד מה דעתי על האלבום המדהים והמיוחד הזה
אני כבר
חורשת עליו מהרגע שהשגתי אותו. מאיפה מתחילים?! השירים פשוט מקסימים והמנגינות...... הבן אדם גאון!!! חייבת להתוודות לפני כן, לקח לי קצת זמן לאהוב את כל השירים, היו שירים שאהבתי כבר מהרגע הראשון והיו שלקח לי קצת זמן לאהוב. טוב אז ככה, קשה לי להגיד אילו שירים הכי אהבתי כי זה הרוב. אני אתחיל במה שפחות אהבתי:
How To Build A Time Machine- יש רגעים שאני כן אוהבת את השיר הזה אבל לפעמים הוא קצת מעצבן. אני יודע שדארן מאוד אוהב את השיר הזה והשיר גם מדבר על העבר שלו ועל מה שהוא עבר (או לפחות מרמז על זה). יקח לי קצת זמן להתרגל אליו.
Bombs Up In My Face- דארן אומר את דעתו על כל דבר בשיר הזה.לא אוהבת שמעוותים לו את הקול (אלקטרוני כזה) ואת המנגינה לא ממש אהבתי ושוב יש רגעים שאני נהנית להקשיב לו.
The Future Holds A Lion's Heart- אולי עוד לא ממש הבנתי את המשמעות של השיר או מה הוא מנסה להגיד (לא ראיתי את המילים עדיין) בינתיים השיר הזה בקטגוריה של אהבתי ולא אהבתי.
Setting Sun- גם כאן לא אהבתי שמעוותים לו את הקול, זאת הסיבה שבכלל התחלתי להקשיב לדארן בגלל הקול המדהים שלו. שלושת השירים שהכי אהבתי לפי הסדר, ואח"כ כל השאר, קשה לי לבחור רק 10 אהבתי את כולם באותה מידה:
Sing To Me-שיר מדהים, אהבתי הכל, המנגינה המילים הכל.
Casey- שיר קליט ומקסים.
Words- מילים מדהימות ומנגינה בהתאם, אהבתי מאוד. אני לא אכתוב את כולם, אלו הם שלושת השירים הראשונים שהכי אהבתי. וגם את השירים שפחות אהבתי קשה לי להגיד שאני מדלגת עליהם כי אני מקשיבה לאלבום ברצף תמיד. אולי עם הזמן אני אתרגל גם אליהם. אבל בגדול אני מאוד אוהבת את האלבום החדש הוא בוגר יותר מכל מה שהיה עד היום, יש בו הרבה סגנונות חלקם אפילו מזכירים לי אומנים אחרים (קלי מינו, מדונה) אולי גם לכם. ואני חייבת לציין גם את הביסיידים שמאוד מאוד אהבתי וכמובן את Ocean שיר מדהים מדהים וחבל שהוא לא באלבום. (אני יכולה להקשיב לו בלופ כמעט יום שלם). מחכה לשמוע את התגובות שלכם...אם יהיה לי משהו להוסיף אני יוסיף לשרשור. ואני מחכה בקוצר רוח להשיג כבר את האלבום המקורי... והמבין יבין