ממני....... מצאת ממי להוציא משו.. תשמעי ההיא התפשטה הרוויחה מזה..... במחשבה לעומק מה רע.
מ מיואשת3 New member 28/9/04 #25 ממני....... מצאת ממי להוציא משו.. תשמעי ההיא התפשטה הרוויחה מזה..... במחשבה לעומק מה רע.
L L M A E New member 28/9/04 #40 טוב מיואשת... את עושה דווקא לי? אין בעיה! כבר מגיעה אלייך סאמק אמרתי ת'לבשי!
L L M A E New member 28/9/04 #14 אוקיי תכיני שקל! אני חושבת על האי שלי ממש ברגע זה... ואז פתאום בא אליי איזה כושי מנפנף לי עם עלה ענק .. שלא יהיה לי חם) ומגיש לי כוס שנדי עם דובדבן.. והוכחה לזה מיואשת יקירתי...גבירותיי ורבותיי קבלו השנדי עם הדובדבן)
אוקיי תכיני שקל! אני חושבת על האי שלי ממש ברגע זה... ואז פתאום בא אליי איזה כושי מנפנף לי עם עלה ענק .. שלא יהיה לי חם) ומגיש לי כוס שנדי עם דובדבן.. והוכחה לזה מיואשת יקירתי...גבירותיי ורבותיי קבלו השנדי עם הדובדבן)
L L M A E New member 28/9/04 #16 ועכשיו כולם לשיר..... להלהלהללהלהלהלההההההההה להלהלהללהלהללההההההההההההההההההה
L L M A E New member 28/9/04 #37 יווווו טאק מאמי למה משקרת אההה??????? לא יפה! זה אני צילמתי ! וזה החדר שלי!!!!!! אבל אם עושה לך טוב לגנוב זכיות של אחרים .. תהני)) הכוס השניה מוכנה לרוויה לייייייייי
יווווו טאק מאמי למה משקרת אההה??????? לא יפה! זה אני צילמתי ! וזה החדר שלי!!!!!! אבל אם עושה לך טוב לגנוב זכיות של אחרים .. תהני)) הכוס השניה מוכנה לרוויה לייייייייי