טוב, עד כאן...

softy

New member
טוב, עד כאן...

נמאס לי מהנהלת תפוז שלא יודעת להבחין בין טוב לבין רע. נמאס לי להיות רדוף ע"י דביל שקוראים לו מרקי קקטוס ושלא מניח לי. ובכלל נמאס לי מכל מה שקשור עם תפוז. על כן החלטתי להתפטר מכל תפקידי בתפוז<גם הגלויים וגם הסמויים> אז היו שלום ידידי המפלרטטים כנראה שהגיע זמן לקום ולנדוד שוב אולי חזרה לנענע, אולי למקום אחר. נראה, השמים הם הגבול. נשיקות לכולם בעיקר לקטן. סופטי

*לוקה*

New member
ככה מרים ידיים סופטי?

הנהלה שמנהלה, אתה מאפשר לחדלי אישים לנצח אותך כך בקלות, שני מוטרפים שולטים בקהילה שלמה וכולם יושבים ופוחדים לפצות פה? יש דרכים אחרות, אבל בטח לא פרישה. אנא חזור בך, אל תאפשר להם ניצחון קל. אז חסמו, נו אז מה? חסמו גם אותי, תוסיף כוכביות לשם ותכנס שוב, הם לא יכולים לחסום אף אחד. בידידות לוקה - שלא מרים ידיים עד שהצדק יעשה ויראה

הלוואי והיה מרים ידיים

ומניח אותן בין הצמותיים של בובות שתיים בובותיים לוקה חמוד לא חבל שכשרונות כמותכם ילכו לאיבוד? אם לא תמצאו את הדרך הביתה אלי נפזר לכם ממתקים טעימים שישמשו כגלאי. טובים השניים עבור הבובותיים (מה שנכון נכון)

ariegur

New member
אתה רציני ????

אני יכול לקבל את מכונית המנהלים המפוארת שלך ? ולאיפה ילך חלקי בשכרך ??? קשה לי להאמין שהודעתך זו היא רצינית, אם תעזוב רמת מנהלי הפורומים פה תרד עד כדי כך ששום התפלה לא תחזירו שוב לרמה הנוכחית. אפילו יתוש לא יוכל לטבוע במפלס כל כך רדוד. ס ו פ ט י >>>>> אל תעשה לנו את זה (אלא אם אתה נותן לי את המרצדס). אריה (מופתע)

אילה.

New member
באש ובמים

אלך אחריך... רק תשאיר אחריך שביל קליפות של תפוזים, או אם אפשר, של קליפות תפוזים מסוכרים, כדי שלא אלך לאיבוד... <לאאאאאאאא! לאאאאאאאא! אל תלךךךךךךךךך!!!!!> אהמ... זה החרדת נטישה מדברת מגרוני... העמוק.
אילה נאמנה סדרתית

יחפן

New member
סופ טי(ב) הכל טוב

קראתי קצת ממך ומצטער לשמוע אבל אם זו החלטתך נראה שכולנו נגיע באחד הימים לשם אז תהיה נשמתך הוירטואלית צרורה בצרור החיים הסתמיים ןנאמר אמן כל טוב

יערית

New member
מי כותב כאן?

אני לא מאמינה למשמע אוזניי, בדרך כלל מרקוס יוצא בהצהרות שכלו ותמיד חוזר בו, לך ממש לא מתאים, מה קרה לך? איפה איבדת את הביטחון? אני נלחמת בשיניים עבורך(כי באמת מעטים מכירים אותך) ומשגעים אותי באיי סי בגללך , ואתה ככה נוטש את הבמה? לא חושבת שכ"כ מהר... תחזור בך (אם לא, לא תקבל ממני יותר!) ובחייך חשבתי שכל הסיפור בארבעים זה פיסטוק חלבי לעומת מה שכבר עברנו.... שלך.. יערית.

לאור החלטתו של סופטי לפרוש

ולאור מקומו המרכזי בהקניית הצביון הייחודי לפורום, פורום זה ייסגר עד למציאת מנהל אחר, והגדרת פורום מחודשת. אנו מאחלים בהצלחה לסופטי בהמשך דרכו הווירטואלית והלא וירטואלית.

ariegur

New member
אם גם לדעת הנהלת הפורום

סופטי הוא מיוחד , אז החוכמה של הנהלה זה לדעת לשמור על כאלה. אריה נ.ב. הנהלה יקרה, לא ענית על הזמנתי לכוס קפה.

בהצלחה סופטי, ההחלטה שלך בלבד...

...לנו אין מה לתרום להחלטתך. כיון שזה עולם שאמור לתת תוספת רוחנית לאישיות שלנו. במידה ואתה מרגיש "שבע" אז כניראה שאתה חייב ללכת. אנחנו לא כאן כדי להתעצבן ולסבול. רק דבר אחד לי לך ולאחרים גם, האשמים הם גם אנחנו, כי אילו היינו מתעלמים מכל הכותבים "הבעיתיים" הם לא היו "ניזונים" וחייהם היו קצרים אבל כל תגובה שלך או אחרת גרמה לסחף. אז התוצאה היא שאתה עוזב. בהצלחה דרך אגב, לא אמרתי לך זאת אבל יש לי סיפור שפורסם באיזה אתר XXXX שאתה מכיר ועפ"י המייל שלי אתה תזהה איזה ספור זה, זה היה האתר היחיד שראה לנכון לפרסם את הסיפור שהוא היה אנטי קונטקס לתוכן הקבוע והידוע. כהניראה שמגיע למישהו תודה

חיפאית30

New member
ולי סתם עצוב - - -

שונאת פרידות. מתחילה להאמין שלכל מקום שאני מגיעה, מביאה את הנאחס שלי. (כן, זה מאוד מדבק) אז מה? אפשר לאמר שאני בחורה הורסת ???

את בחורה הורסת לחלוטין, ללא עוררין

...ואח"כ בונה ומשפרת...... חהחהחהחההחהחה חהחה חה ח
שיייייטטטטט הגג דולף........גם משהו אחר.......

חיפאית30

New member
בונה ומשפרת, ושוב הורסת.

צריך רק לשים לי שלט: קבלן הריסות. ובקשר לגג - פנה לזפתן... או איך קוראים לזה... (ובקשר למשהו האחר שדולף.... אפשר הסבר? רצוי שתצרף תרשים זרימה)

למעלה