טוב עד כאן

טוב עד כאן

חייבת להוציא החוצה כי אני עומדת להתפוצץץץץץץץץץץץץ מקודם כתבתי כאן אבל לא כתבתי הכל אני עומדת להשתגע פשוט יורדת מהפסים אז החלטתי לכתוב פה כי אף אחד לא מכיר אותי ואני צריכה לשתף מישהו כי אני כבר לא יכולה לשמור הכל בפנים אני נשואה ולא אוהבת את בעלי כי אני מאוהבת נואשות במישהו אחר עומדת למות מזה אני לא עושה שום מהלך אני ניתקתי קשר אם זה שאני אוהבת כי אני לא יכולה יותר פשוט לא יכולה אני כבר שבוע לא מדברת איתו ובא לי להתפוצץ לא יודעת מה אני רוצה ממני וממנו שיגעתי גם אותו מפחדת מפגישה איתו כי זה יגמר רק במקום אחד ואני לא יכולה יותר בבקשה אלוהים שיעבור לי האהבה המטורפת הזאת כבר אני יודעת שהוא לא נכנס לפה אז אני ארשה לעצמי לכתוב לך כי אני יודעת שלא תיקרא את זה אני אוהבת אותך אהבה שאי אפשר לתאר סלח לי אם אתה פגוע עכשיו ואני יודעת שכן מקווה שפעם תבין אותי אבל אנחנו לא נוכל לעולם להיות יחד חייבת לצאת לנשום אויר ביי לא חייבים להגיב על זה כי מה שתגידו לא ישנה לי את ההרגשה אבל הייתי חייבת להוציא החוצה

גלית333

New member
בשבילך

אני מקווה שיעבור לך, לדעתי את באיזה ענן שבנית לעצמך, מן פנטזיה של אהבה, אני בספק אם את באמת לא אוהבת את בעלך או שרק התמכרת קצת לתחושה שאת קיימת, סקסית אהובה, מושכת, אשה כמו שאשה רוצה להרגיש! תירגעי ומהר, נכון שמה שאני כותבת לא ישפיע כי רק הזמן יעשה את שלו.. מה גם פתאום תגלי שההוא לא בעלך ההוא לא מי יודע מה מדהים כמו שאת רוצה שיהייה, ההוא.. לא בדיוק נותן לך את מה שאת מפנטזת לאורך זמן וההוא.. לא בטוח שאוהב ומוכן בשבילך כמו שאת מוכנה בשבילו. תשקיעי אנרגיה במה שעושה לך טוב, אבל תסתכלי קצת על עצמך מהצד ותביני שהצבע הורוד שצבעת לעצמך בחיים זה נחמד וטוב עד שהצבע האפור מתחיל לקבל מקום בחייך..

יש המון בדברייך

אבל את בעלי אני כבר לא אוהבת עוד מלפני כל הפרשה אם השני הגבר השני נמצא בחיי כבר מעל שנה והחלטתי לנתק איתו מגע כדי לקבל החלטות נכונות לגבי החיים שלי אבל ביני לבין בעלי נגמר הסיפור בכל מקרה כי לא רק שאני לא אוהבת אני סובלת ממנו התעללות נפשית יום יום השפלות והצקות מילוליות ופעם אחת זה הגיע להרמת יד אז עכשיו אני מקווה שהבנת שלא סתם אני רוצה ללכת

ספיאנס

New member
אני יודע...

אבל אם את סובלת מאלימות והשפלות, בלי קשר לפרשה עם הבחור השני, נראה לי שאת צריכה לשים לזה סוף, גם אם זה לא קל וגם עם זה לא נעים. כשהוא ירביץ לך עוד פעם לא יהיה יותר קל. אפשר לנסות טיפול זוגי, אבל זה לא כל כך עוזר במקרים של אלימות, וגם אם זה היה עוזר, את אומרת שאת לא אוהבת אותו יותר. קחי נשימה עמוקה, קחי לך עורך/עורכת דין שמתמחה בדיני משפחה וצי לדרך חדשה, לבד, בלי הבחור השני. לבדך לפחות בהתחלה, כי את לא עוזבת את בעלך בשביל מישהו אחר. את עוזבת אותו מפני שמגיע לך לחיות את החיים שלך בכבוד.

גלית333

New member
טוב הבנתי..

עכשיו זה ברור יותר ואני מבינה את הקושי לשים לזה סוף. אני מאמינה שתחליטי באמת לעשות זאת ותהיי שלמה אז זה יותר קל. מאחלת לך בהצלחה ועוד שאלה.. הבנתי מדברייך שעשית סוף עם שהיה לך קשר איתו, רק תסבירי לי איך עושים את זה??? אני רצינית, איך מסיימים קשר קצת ממכר?

איך מסיימים?

מזיזים את הרגש הצידה אם כל הקושי שבדבר ופועלים לפי ההיגיון מפני שהרגש גורם לנו לעשות המון טעיות ברגש שלי עכשיו אני רוצה רק לרוץ ולחבק אותו חזק ובהיגיון שלי אני אומרת נו ומה הלאה ? מה יהיה אחר כך ? אני בכל אופן ניתקתי כל מגע חסימה במסינג'ר וניתוק נייד לגמרי עד שהמצב ירגע טיפה כי אין דבר שהזמן ללא מרפה ומשכיח וזה אומר גם אהבה

1רגיעה

New member
הפעם ליבי איתך....

היי חמודה למה את לא מסיימת את הזוגיות שלך ????????.חבל על הזמן שלך בעלך לא ישתנה, כי מאד קשה להשתנות , בלי שום קשר את עושה טוב שניתקת את הקשר עם האהוב שלך... אך אני הייתי הולכת מחר לעורך דין זו דעתי .........אלימות השפלות ..????????????.. לא חמודה פה זה לדעתי סיפור שצריך להסתיים אך שלא תחשבי שאני לא יודעת , זה תהליך לא קל ואפילו קשה ועוד עם כזה בעל...... אך זאת דעתי לסיים זאת ומהר ........ תיקחי מה שאת רוצה ומה שלא לזרוק לים בהצלחה מחפשת רגיעה לפעמים מוצאת אותה

למעלה