טוב עדנה הולכת ומשתגעת! 
אני ממש התחרפנתי זהו! חברה שלי באה אומנם רק לשעתיים ( אני עדיין בוכה כי אני מתתתתה עלייה) והיא אמרה שרזיתי עוד יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה הייתי פעם?!?!?!!?!??!?! דבה! ענקית! מוטצית שומן! ועכשיו אני מוטציה שומן מיני...(שזה גם המון!!!) והבוי לי!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו היא אמרה לי את זה ואחרים אומרים שאני נראית ``יותר טוב`` אז למי להאמין!?!? אני רוצה להיראות רע! גרוע! מגעיל מרוב רזון!
ודודי חייל יקר.....התייחסתי בטח שהתיחסתי אלייך מה לא ראית!??!?!!?!?!
אוף! חחחח...איזה מזל שלא הלכתי לבי``ס!! היום האחות בדקה משקל וגובה ואני הייתי בבית.... חה חה חה ! איזה מזל! טוב עדנה עייפה החברות התישו אותה היום... אני אנוח קצת ויחזור יותר מאוחר! עדנה הפרה המיואשת והעצובה (נו טוב קצת שמחה... סוף סוף הצלחתי להקיא!) אההה... אז אם כבר שם חדש! עדנה הפרה המשוגעת!
מטורללת אני...עזבו.... האחות לא תפסה אותי זה מה שחשוב!
אני ממש התחרפנתי זהו! חברה שלי באה אומנם רק לשעתיים ( אני עדיין בוכה כי אני מתתתתה עלייה) והיא אמרה שרזיתי עוד יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה הייתי פעם?!?!?!!?!??!?! דבה! ענקית! מוטצית שומן! ועכשיו אני מוטציה שומן מיני...(שזה גם המון!!!) והבוי לי!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו היא אמרה לי את זה ואחרים אומרים שאני נראית ``יותר טוב`` אז למי להאמין!?!? אני רוצה להיראות רע! גרוע! מגעיל מרוב רזון!