טוב , סתם סקרון קטן

טוב , סתם סקרון קטן

מי מתכנן לקנות את הספר?
מי מתכנן לשאול אוןתו מחבר/ספריה?
את מי לא מענין לא בכלל הספר והוא לא יקנה ולא יקרא?

מי מתכנן...

ללמד אותך לשרשר.. סתם בצחוק.. אני לא מתכוונת לקרוא כי אני לא אוהבת ספרים שמבוססים על טלויזיה..

../images/Emo45.gif

אני מתווכנת לשאול אותו מהספריה.. אני לא חושבת שכדאי לי לקנות אותו.. אם אני ירצה לקרוא את הספר הזה כמה פעמים אינ יכולה לשאול אותו שוב ושוב ושוב..כמה שאני רוצה..

דופנה19

New member
אוקי....

אממ.. אני לא מתכננת לקנות, כי אני לא אוהבת ספרים וגם את הקודם לא קראתי
אבל אחרי שראיתי ת'פרק הראשון אני מתלבטת

עדידה16

New member
אממ..

לא נראה לי שאני אקנה את הספר אבל אני בטח אשאיל אותו מחברה
אם הוא יהיה ממש יפה ומעניין אולי אני אקנה אותו.. נראה

אממממממ

אני לא מתכוונת לקנות את הספר, כנ"ל מלקחת מחבר\ה מחברה.. ו.. אני לא מתכוונת לקנות אותו, מסיבה פשוטה : אני לא אוהבת לקרוא ספריםםםםםםםםםםםםם
אבל אם מישו יספר לי את התקציר זה יהיה נחמד מאוד

DoRiNuS sMiNiA

New member
את לא אוהבת לקרוא ספרים?

זה ממש עצוב... גם אני לא תולעת. אבל בשביל האינטלגנציה,תתחילי לקרוא ספרים.

חח אני לא אוהבת..

אני לא הילדה הזאתי של לקרוא ספרים וכו'.. זה פשוט לא בראש שלי. אבל פעם קראתי ספרים.. עד כיתה ו'

נירושית

New member
אממ לשילי ולכולם

תלקשיבי זה לא מבוסס על הטלויזיה...חחח...זה סיפור שונה לגמרי...זאת הרפתקאה חדשה לגמרי...פשוט הדמויות הם אותן דמויותת
ואני כנראה קונה את שני הספרים..את הראשון כל הזמן דחיתי את הקניה שלו...אבל אני כנראה כן יקנה..כי אני חולת ספרי הרפתקאות...[וגם כל סוג אחר] [יש לי את כל הסדרה של השביעיה הסודית ועוד כמה סדרותת

KiShKooSh

New member
בקשר להתחלה היא יודעת את זה...

אבל עדיין יש אנשים שלא יקנו את הספר זה לא חובה לקנות אותו זה עיניין של רצון

נירושית

New member
אמממ טאובוש...

כה אני יודעת..חחח..אנטי אמרתי שחובה לקנות אותו??? נ.ב. החלטת לענות לכל ההודעות שלי אה??

KiShKooSh

New member
טובוש../images/Emo122.gif?

אין מילה כזאת.. וכם את כותבת דברים שאני צריכה להגיב אליהם

"צריכה"?! את ממש לא צריכה!

סליחה שאני מתערבת.. אבל את ממש לא "צריכה" לענות על כל ההודעות שלה..! ו"טובוש" זה סלנג כמו ש"סבבה" זה סלנג! אז היא תגיד טובוש!!!

KiShKooSh

New member
סבבה, פשוט אמרתי שזה סלנג שאני לא

מכירה ו "דבריי הוצאו מהקשרם
" (תמיד רציתי להגיד את זה) אני צריכה כי לדברים שהיא אומרת יש לי מה להגיב אז אני מגיבה זה הכל

DoRiNuS sMiNiA

New member
מה את מתעצבנת?

בשביל מה היא כותבת דברים? בשביל שיגיבו לה,כי אחרת היא תתבכיין שלא מתייחסים אליה (ותאמיני לי נתקלתי במספיק מקרים כאלה,איפילו יותר מדי) וטובוש זה לא סלנג,עם כל הכבוד,אולי סלנג של פרחה.

למעלה