שלי
הנה סדר העדיפויות שלי והסיבה: 1."קליימב אברי מאונטיין"- ההופעה של השיר האגדי מצלילי המוזיקה בספיישל- מיי ריפלקשן....אהבתי את הווקליות הנהדרת שכריסטינה מפגינה בהופעה, את המקהלה של הילדים, והמקהלה בסוף, ובכלל את הסגנון הדיווה. 2."אברי בראט יו טייק"- ההופעה מהמן סטרייק באק עם הבקסטריט בויז, סטינג, אנריקה, סיסקו, טי אנג'לו, ועוד... אהבתי את איך שפתאום הקצב עולה לטונים גבהוים שכריסטינה עולה לבמה, ושבסוף שכולם שרים יחד אותה שומעים מעל כולם כמו בליידי מרמלד. 3." ביוטיפול"- מהוי אייץ וון, הטקס האחרו שהיה שם....זאת ללא ספק ההופעה של ביוטיפול מתוך רבות היפה ביותר! אהבתי את הלבוש ושוב סגנון הדיווה ואת זה שכל פעם שכריסטינה אמרה איי, יו, ו- ווי אר בהיוטיפול כולם מחאו לה כפיים בלי סוף1 זה ריגש אותי ורק הראה כמה השיר היה המנון.... 4. "פרו מה אקוורדו דה טי/פאלסאס אספרנסאס"- מהגראמי 01, הופעה מושקעת ביותר שגם כריסטינה שרה מדהים, ורקדה יפה אהבתי את התפאורה ואת הירידה שלה מהסמל שלה של פעם.... 5."ראן טו יו"- הביצוע של כריסטינה לגירסה של וויטני מטקס הבט, שיר מהמם והביצוע מדהים ביותר כולל התלבושת והתסרוקת המשונה! 6."ליידי מרמלד"- מטקס הקולנוע של אמ טיוי, אהבתי שכעאילו כל הקהל חיכה לכניסה של כריסטינה בסוף ואיך שהיא הגיע לא הפסיקו להריע לה!!! 7.ההופעה של כריסטינה ואנריקה מהסופרבול שהייתה אחת ההופעות המושקעות ביותר של כריסטינה!!! אהבתי נורא את השיר, ווקליות נהדרת וכל החייזרים/רובוטים.... 8."ג'יני בבקבוק" מהסילבסטר....אהבתי את הסלסול הארוך בסוף ואת השיער. 9."פייטר" בסטרדיי נייט לייב, ביצוע מדהים, ריקוד יפה והיא יפה.... 10."אינפטואיישן" מהאולימפיידה!!!! פאק אחת ההופעות היפות שיששששששששש.