טוב, סוף סוף חזרתי
אחר כמה ימים של ניתוק, ותכף אני אסביר גם למה. אבא שלי לקח ממש קשה את השביתת רעב שלי- לא להאמין שהחזקתי מעמד, רק שתיית והורדתי שתי קילו, שזה מעולה כי עכשיו אני נראית יותר טוב, והוא ניתק את האינטרנט- לקח את החוט עיד שאני אבטיח לו שאני אלך לבית ספר. ובאמת הבטחתי לו את זה אתמול בבוקר אז הוא החזיר לי את האינטרנט
. הבטחתי לו לחזור לבית הספר כי אתמול קרה משו מה זה חמוד- לא הייתי בבית ספר כמה ימים וביום שבת, התקשרו אלי שני ילדים מהכתה ( אל תגידו שזה לא נחמד ) ושאלו אותי למה לא באתי- אמרתי להם שלא הרגשתי טוב ( מה שמזכיר לי שאני צריכה איכשהו להשיג אישור על זה שלא באתי לבית ספר ) ואמרו לי שיש מסיבה בערב למרק ( שהוא אחד מאלה שהתקשרו ) ושאם אני רוצה לבוא אני מוזמנת- . הייתי מה זה בהלם כי הם לא דברו איתי מילה קודם חוץ משלום. ואז הייתי היסטרית כי לא היה לי מה ללבוש, ואז הוצאתי את כל הארון ולבשתי משהו חמוד, והלכתי ( מי לעזזאל עושה מסיבות אחר צהרים? ) והיה ממש נחמד ואפילו רקדתי עם מרק שנראה לי שהסיבה היחידה שהוא הזמין אותי זה כי הוא נדלק עלי, כי הוא אמר לי שאני - תחזיקו חזק- אקזוטית. מי מכיר מילים כאלה לעזזאל????? בכל מקרה, אני מקווה שזה אומר שיהיה לי יותר נימד בבית ספר. היה לי ממש כיף, ואתמול הגיע משלוח של פסק זמן ובמבה הביתה. יאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםם. זה נכון מה שאסף ידיד שלי אמר לי שהוא קרא בעיתון של סוף שבוע שקסטרו הולכת לפתוח סניפים בגרמניה?